başarısız bir vebirden fazla tüp bebek denemesi olan ve hamile kalmayı bekleyenler

nebf

inci tanem biricik kizim
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
2.031
1.661
133
merhaba hanımlar kısaca hikayem 2008 haziranada evlendim ve hala bebişim yok. 5 buçuk senedir çırpınıyorum ama umudumu yitirmedim rabbim izden daha iyi bilemeyiz dimi.iki sene normal denedim sonra rahim filmi tüpler tıkalı ve direk tüp bebek yaptık.blastokist embiriyom oldu çok umutluyduk ama sonuç hüsran. dört ay sonra dondurulmuş tedavisi yine negatif ama öncesi genetik yaptırdim temiz çıkti. ama eşime yaptırmadık spermleri gayet iyiydi.ekim 2012 de laproskopi oldum tüpler açık çıktı ve öncesi histeroskopide olmuştum.ve daha sonra ocak 2013 de birinci aşılama negatif mayısda ikinci aşılama negatif. ama tedaviler süper yumurta olgunlaşıyor spermler çok iyi ama sonuç yok. şimsi ocak 2014 de tekrar başlıcaz maltepe üniv. yrd dç erdinç ilter e gidicez. benim gibi aynı kaderi paylaşan arkadaşlar lütfen yaşadıklarınızı yazın bilgi alışverişinde bulunmak gibisi yok. bizi bizi doğuran annemiz. bile anlamaz ancak bebek sahibi olamayanlar anlar.anne olma çabamız hiç bitmicek. kulaklarınızı dışarıya tıkayıp yolumuza devam ediyoruz anne olucaz bizlerde ama gerçek anne olucaz allahım tez zamanda bebelkerimize kavuştursun amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Tedavilerini Nerede yaptırdın tupler bır acık bır kapalı nasıl oluyor

bende varım canım
5 başarısız denemem var ama hala umudum kesmiş değilim yaradandan

bende varım canım

yaradanım her daim seninle olsun kuzummm...canım arkadaşım....RABBİM GÖNLÜMÜ BİLİYOOO SEN HER DAİM DUAMDASIN BENİM....CANCAAZIMMM BENİMMMM....

yaradanım her daim seninle olsun kuzummm...canım arkadaşım....RABBİM GÖNLÜMÜ BİLİYOOO SEN HER DAİM DUAMDASIN BENİM....CANCAAZIMMM BENİMMMM....
canm benim sende benim duamda ve aklımdasın her daim
seni gördüğüme çook sevindim canım arkadaşım
inş bigün bizde kavuşucaz bebişlerimize

merhaba canım bende senin gibi 2008 haziran ayında evlendim kaderin bu kadar benzerliği diyorum bende de bebiş yok hala 2 tüp bir dondurulmuş embriyo denemesi ama sonuç negatif benim eşimden kaynaklı morfoloji ve hızlı sayısı düşük dönem dönem sayımızda da sorun çıkıyor şimdi de 4.tüp bebek denemesine start vermiş durumdayım ALLAH izin verirse yarın ilk kontrolüme gidecem inşallah bu son olur diyorum gerçekten maddi ve manevi çok yoruldum zaten benim vücutta kaldırmıyor bu kadar hormon ilaçları yumurtlama ilaçlarını ki son tüp denememde sonra tiroid çıktı kaç aydır da onunla uğraşıyordum ALLAH tan 2 aydır normale döndü değerlerim inşallah bu kez sonu mutlu biter yoksa her negatiften sonra bayağı bir kendime gelemiyorum ALLAH bu yolda yar ve yardımcımız olsun benim gibilerin yüzünü güldürsün inşallah:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

geçmiş olsun canım inş bu son tedavin olur...
her negatif büyük bi yıkım oluyo bizim için yaşamayan bilemez
merkezin neresi:26:

merhaba cnm casmink arkadasim evet kaderimiz gercekten ayni gibi ama biliyomusun yikilmiyor insan yok yoruluyor ama allahtan geldigi icin imtihan dunyasi oyle iste yapacagimizi yapicaz. bizde problem yok ama niye olmuyor bilmiyoruz. delirmiyosam hala akil sagligim yerindeyse inancim dan allah im vericek beklicez.esimde bende isyan etmiyoruz ve hayatimizi zehir etmek yerine dolu dolu yasiyoruz. elbette pes etmek yok hic uzulme allah ol desin yeterki inan yirmi milyar harcadik ama nasip olmayinca tip da aciz kaliyor.bunu bir hastalik gibi kabul ettim ve tedavime devam ediyorum hic yilmicam. her tedavi bir eziyet yasayan bilir ahkam kesen cok tabi ama kulagim disariya tikali. dr lar desen para pesinde cok cok cok zor be canim.icimiz yaniyor okadar emek ver gercekten imtihanlarin en zoru. allah sabrini veriyor dayanma gucu vermese aklini oynatmak an meselesi. arastir cnm esinde sperm sorunu varsa cok iyi bir prof a felan git inan ki basaricaz. buradan paylas yasadiklarini destek olalim bizi cevremiz konu komsu akraba anlamaz nasihat veren cok valla hic takilmiyorum kimseye.ne kendi ailem ne esimin ailesi anlatmam hep kendim kosturdum kosturmaya devam edicem. allah saglik sihhat versin paylasimlarini beklicem...

bende varım canım

kesme cnm sakin kesme allah goruyor halimizi kullar deyil allah acisin bizlere. millet acliktan olduruyor bebegini bizler olsun diye ne emeklee harciyoruz. sorunuz nedir cnm sendemi es kaynaklimi tez zamanda nasip etsin rabbim. pes etme vardir bie zamani....

Gebelik aşısını denedınmı hıc

Erkek ınfertılıtesı olan arkadaslar lutfen kadın dogum dr undan once deneyımlı bır embriyoloji laboratuvarı varmı dıye arastırın iş onlarda bitiyor

merhaba arkadaslar bende 2008 nisanda evlendim 5 yilda 5 tup bebek denemesi yaptirdim hep ya negatif yada kimyasal oldu sikintimiz erkek infertilesi iki milyon cok sikintili tedaviler ve surecler gecirdim simdi 6. tupe hazirlaniyorum sizleri cok iyi anliyorum forumlarda kime sorsam birinci yada ikinci tup denememi yapacagim diyor bukadar cok negatif denemeyle kendimi cok kotu hissetmeye baslamistim umarim bu hepimizin son tedavidi olur.

merhaba canım ben yıkılmadım ama yoruldum hem beden olarak hem de beyin olarak yoruldum artık çevremdeki insanlara laf anlatmaktan neden olmuyor yok şurada hoca var yok şurada şöyle bir doktor var konuşmak istemiyorum ama onlar ne yapıp edip konuyu dönüp dolaşıp bana getirmeye çalışıyorlar yani bilmiyorum iyi mi yapıyorlar kötü mü yapıyorlar anlayamıyorum insanları zaten bir türlü çözmüş değilim inşallah bu sefer son olurda bizlerde o evlat kokusunu koklarız inan o kadar çok istiyorum ki yaş ta ilerliyor 30 a girdim ve 3 negatif sonucu aldıktan sonra pek fazla da ümidim kalmıyor zannediyorum ama bilmiyorum karmaşık duygular içerisindeyim neyse ALLAH bu yolda herkese hem sabır,hemde kolaylık versin inşallah,,,,,,,,,,,,,

seni okadar iyi anliyor hatta iliklerime kadar hissediyorum. yorulmak ne demek bu aciyi yasayan bilir ancak. okadar ilac igne dr parasi ama sonunda o minik elleri tutmak umudu varya yilamiyorsun. hele askin gozlerinin icine bakinca olacak bebegimiz deyince neigne ne ilac viz geliyor insana. biz esimle iki kisilik yasiyoruz herseyi ve dedigim gibi cevremle baglantimi kopardim. artik yeter dedim surekli sorular ayni muhabbetler boyle daha iyiyim. kv demede alti ayda bir gidiyorum esimde bunaliyor. allah ol demeyince olmus bisey varmi ki anlamiyorlar ama hamile kalayim alacagim intikamimi tek tek.cocugu karnina koyan kendi marifeti saniyor allah nasip etmis olmus dimi niye olmuyor yok sunu ic yok bunu yap. bende kendimi soyutladim tamamen cevremden hic yoktan ploraktin sorunum oldu stresten.kimse icin kendimi uzmemeye soz verdim.o yuzden cocuk konusu acilsa bile kaciyorum o ortamlardan kimseye tedavimden bahsetmiyorum aileme bile.sadece esim ve ben o benim dert ortagim canim askim neler yasadik beraber hep sarildik agladik ama sevgimiz dahada artti. kavusucaz yavrumuza unutma cnm bir evlilgin en buyuk imtihani cocuk sahibi olmaya calismakmis. temelimiz cok saglam allahin izniyle yikilmayiz kolay kolay. insallah tedavin bebeginle mutlu sona erer saglikli bir bebeginiz olur. herzaman dua ederken saglikli bebek ver yarabbi diye dua ederim insallah olacak allahim bizleride anne yapacak....

Gebelik aşısını denedınmı hıc

yok cmm ilk defa duyuyorum nasil biseyki biraz anlatirmisin.yedi ay ara verdim kafami dinledim iyi oldu simdi rahim filmi cektiricem iyice emin olmak icin sonrasi malum. ama dra gitmek icin can atiyorum aslinda. bekle bekle nereye kadar. gebelin asisinida druma sorucam...

cok zor canim ama umudin var dimi o bize yeter pes etme inan onuncu kez denemeye deger. insallah bebegin bu defa gelir. dr ve hastane cok onemli bence. bizde problem yok hatta com iyi normalde olmasi gerekiyor ama yok. cildirmak uzeryim aslinda. sebepsiz infertil dahada zor ya neyle savastigimizi bilmiyoruz cok berbat. dr com umutlu konusuyor tamam olacak diyor dort tedavi negatif ama nedeen diyorum demekki var bisey ki olmuyor.bu yol sabir dan geciyor allah sabrimizi artirsin
kavusursun bebegine saglicakla insallah uzulme sakin guclu olmak zorundayiz bizler mecburuz buna esimiz yuvamiz icin guzel gunlerimiz olacak insallah.

Transferden ıkı gun once rahıme senden kan alıp ayrıstırdıkları sıvıyı enjekte ediyorlar.embrıyonun rahme tutunmasına yardimci oluyor. Ben yaptırdım. Olumlu sonuç aldım tavsıye ederim. Fulya tup merkezi nde altı yuz mılyona yaptılar.

evet canım bizimde erkek kaynaklı sorunumuz..
canım 1 ve 2 samsun 3,ise istanbul tüp bebek merkezi aret kamar doktorum
benim 3. tedavimde aret beyin merkezinde olmuştu...
ahhh canım yaşamayan bilmiyor...
inş bu son olur senin içinde bu tedaviden önce eşin iyi bi dr da tedavi olsaydı bari biz öyle yapıcaz yeni bi tedaviye başlamadan iyi bi üroloğa gidecek eşim....

benim 3. tedavimde aret beyin merkezinde olmuştu..

canım sen merkezinden memnun kaldın mı merak ettim özellikle doktorundan ben yine dondurulmuşlala deneyeceğim aret beyle o yüzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…