merkez den memnundum aslında bi sorun yoktu ama benim dr um suzan hanım dı ve beni defalarca muayene ettiği halde tam transfer öncesi rahim tabakan kalınlığı yeterli değilidedi ve embriyolarımız kötü olduğu halde transferi iptal etti ve dondurturdu...benim 3. tedavimde aret beyin merkezinde olmuştu..
canım sen merkezinden memnun kaldın mı merak ettim özellikle doktorundan ben yine dondurulmuşlala deneyeceğim aret beyle o yüzden sordum
inş bu kez sonucun pozitif olur canım yaa allah yardım etsin hepimizedestekleriniz icin tesekkurler arkadaslar tedavi oncelerinde cok farkli hekimlerde tup bebek oncesi hazirlik tedavisi hem esim hemde ben gordum. ilk transferimi 2009 da Amerikan hast yaptirdim, son dort transferide Umut Tupde Suleyman beyde yaptirdim bu arada Murat Berksoy adinda para budalasi bir doktorda 6 ay on hazirlik yumurta ve sperm kalite artik tedavisi gorduk bu adama sadece 10.000 bin TL para gitti. Tuplerin paralarini hesaplamiyorum bile artik. Yani ne hazirliklar yaptik fayda etmedi canlar.
Simi Umutu biraktim Istanbul Tup Aret beye gecmeye karar verdim pazartesi sabah ilk randevum var bakalim icime sinecekmi ve ilk kez arkadaslar tup bebek raporu cikartmaya karar verdim Suleymaniyeye basvurdum Subata kadar cikarsa Aret beylede anlasirsak altincinin startini verecegim.
Esimle hastanelerle ve doktorlarla ilgili hep aci ve sikinti dolu seyler yasadik. Umarim bu hepimizin sonuncu olur.
canim genetik testi yaptirdik sorun yok, murat bey tup bebek doktoru degil aile hekimi kilo sorunu olani zayiflatiyormus yumurta kalitesi dusuk olanda cogaltiyormus ben alti ay gittim yumurta sayin kaliten artacak dedi tam tersi bes yumurtadan bir yumurtaya dusurttu kilo alacaksin bunyen guclensin dedi alti ayda hergun en az 25 tane ilac icirtti bir gram bile alamadim hep 50 kiloda kaldim daha neler neler anlatmakla bitmez canin esimin sperm kalite ve sayisi artacakti alti ay sonra test olduki yine ayni en az dort bin tl testlere verdirdi ilaclara uc bin tl civari verdirdi dort bes bin tl civarida muayeneler tuttu her muayene 300 tl ama hic birsey yapmiyor dakikalarca esim ve benimle evliligimiz hakkinda sohbet ediyordu sonra herseyinizle hazirsiniz dedi tup denemesi yaptirdik negatif oldugu gibi yumurta kalitem dusmus sayida bire inmisti hic bir aciklama yapmadi telefonlarima cikmadi tup bebek doktorumla arkadasti ondan ogrenmis tabi kotu sonuclari alti aylik hastasini insan bir kez olsun ne oldu diye arar ama umrunda bile olmadi baskada tonla seyler var burada sizi sikmim canlar o adam sadece cok iyi laf yapiyor birde cok yuksek kilo sorunu olanlara kilo verdirir oda belki bizim gibi ciddi sorunlari olanlarinda ancak parasini alir.
Transferden ıkı gun once rahıme senden kan alıp ayrıstırdıkları sıvıyı enjekte ediyorlar.embrıyonun rahme tutunmasına yardimci oluyor. Ben yaptırdım. Olumlu sonuç aldım tavsıye ederim. Fulya tup merkezi nde altı yuz mılyona yaptılar.
iyi oldu yazdığın anlattığın geçen günü tvde çıkmışlar ve nette araştırdım ilk bakışta aklıma yatmıştı ama demekki göz boyama bi çok şey...
inş bu tedavin son olur canım...ımsı uyguladılar mı diğer tedavilerde..
Aret beyde tedavi gorecek olaniniz varmi arkadaslar dogru kararmi veriyorum cok kararsizim bi aklimda Amerikana geri don diyor.
Aret beyde tedavi gorecek olaniniz varmi arkadaslar dogru kararmi veriyorum cok kararsizim bi aklimda Amerikana geri don diyor.
benimde kalmadı canım yaarkadaslar vallahi dogrusunu soylemen gerekirse tup bebek meekezlerine hic guvenim kalmadi. bizu yoluncak kaz gibi gormeleri hepsini allaha havale ediyorum. bende umut tup ulun ulug magduruyum.okadar ukela bir dr ki ve parayi aldiktan sonra biz kimizki artik. kopek muamelesi yapiyorlar resmen. zaten aciz caresiz cocuk pesinde kostururken birde paramizla rezil oluyoruz. benimde negatif den sonra arayam soran olmadi. test sonucunu soruyorlar ancak pozitif olsa unlerini artiracaklar. alaka ilgi sifir bi dovmedikleri kaldi tedavideyken soru soramiyosun koyun gibi ol yeter. bizde yterki bbegim gelsin canlari cehenneme dedik ama yok oda olmayinca delirecek hale geliyosunuz ya.gideceginiz merkezi cok iyi sec canim tavrini koy herseyi de sor. ben canlarini okucam bi basliyim.
en ufak bir yanlisi kaldirmiyor bu bebek tedavisi...
aret beyin merkezi ne kadar istiyo tüp bebek tedavisi için şu an:26::26:istanbuldayim butun hastaneler bana cok yakin memorialida dusunmustum neden bilmem aret beye icim isindi hayilisi artik canlar.
aret beyin merkezi ne kadar istiyo tüp bebek tedavisi için şu an:26::26:
ben oraya gitsem tekrar tedavi için indirim yapıcaklarmış bize eski hasta olduğumz için
ama kararsızım
canim genetik testi yaptirdik sorun yok, murat bey tup bebek doktoru degil aile hekimi kilo sorunu olani zayiflatiyormus yumurta kalitesi dusuk olanda cogaltiyormus ben alti ay gittim yumurta sayin kaliten artacak dedi tam tersi bes yumurtadan bir yumurtaya dusurttu kilo alacaksin bunyen guclensin dedi alti ayda hergun en az 25 tane ilac icirtti bir gram bile alamadim hep 50 kiloda kaldim daha neler neler anlatmakla bitmez canin esimin sperm kalite ve sayisi artacakti alti ay sonra test olduki yine ayni en az dort bin tl testlere verdirdi ilaclara uc bin tl civari verdirdi dort bes bin tl civarida muayeneler tuttu her muayene 300 tl ama hic birsey yapmiyor dakikalarca esim ve benimle evliligimiz hakkinda sohbet ediyordu sonra herseyinizle hazirsiniz dedi tup denemesi yaptirdik negatif oldugu gibi yumurta kalitem dusmus sayida bire inmisti hic bir aciklama yapmadi telefonlarima cikmadi tup bebek doktorumla arkadasti ondan ogrenmis tabi kotu sonuclari alti aylik hastasini insan bir kez olsun ne oldu diye arar ama umrunda bile olmadi baskada tonla seyler var burada sizi sikmim canlar o adam sadece cok iyi laf yapiyor birde cok yuksek kilo sorunu olanlara kilo verdirir oda belki bizim gibi ciddi sorunlari olanlarinda ancak parasini alir.
normalde raporlu ilaçlar hariç 1500 oluyo sanırımben ilk kez pazartesi gidip gorusecegim ama telefonda bir bayan bana raporlu ilaclar dahil 3500 gibi raporsuz ilaclar dahil 6500 gibi birsey dedi ama tam bilmiyorum pazartesi gidince soracagim, hastanelerin hic birine guvenim yok kimle baslarsak o iyi oluyor iste cnm ama bizim iyimiz belkide baskasinin en kotusu
Murat beye gidip 4. Denemesinde olumlu sonuç alan bir tanidigim var israrla benimde gitmemiş istiyor.. Maliyet sanirim fazla oluyormuş 4000 TL tutan tahliller hep özelde mi yapilmasi gerekiyor.. Yani devlette yapilamiyor mu?? Maalesef bazen istediğimiz gibi gitmiyor ama bende çare ariyorum belki de olmama sebebini aramak aşina murat beye gitmek istiyorum
normalde raporlu ilaçlar hariç 1500 oluyo sanırım
raporsuzda 5000 lira olmuyomu
sen en son tedavini ne kadar oldun
bize ilaçlar dahil raporsuz 3500 falan demişlerdi yanlış hatırlamıyosam ama çook oldu
şu an acıbademde gelirseniz ilaçlar dahil 3000 liraya yaparız dediler ama bilmiyorum orayada gidesim gelmiyor
yaşın kaç:26:
anladım canımcanim ya bu gune kadar hic raporlu yaptirmadim ben, 35 yasindayim en son ekim 2013 yani gecen ay umutta ilaclar dahil 5000 tl ye oldum birde eski hasta indirimi yaptilardi
hayatim bunlar sonucta doktor herkezin derdi sikintisida ayri gitmek istiyorsan tabiki git ablamda bana asla gitme demisti dinlememistim. bu adamlarin faydasinin oldugu kisilerde illaki olmustur ama benim kizdigim konu kime ne yapabileceklerini bildikleri halde hicbirsey yapamayacaklari hastalarinda parasinin pesine dusmeleri. ayrica tutan kisiler belki o adama gitmesede tutacakti bunu kimse bilemez neyse o adamdan konusmak istemiyorum allaha havale ediyorum senin kafani karistirmim ben cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?