başarısız bir vebirden fazla tüp bebek denemesi olan ve hamile kalmayı bekleyenler

gercekten cnm o adam hakkinda hep olumsuz seyler duydum tabi oncesi tecrube yok pat diye gittim tabi bebegime kavuscam zannettim.naparsin son kurusuma kadar haram ettim zaten. lutfen cnm gidecegin yerde yumrugunu masaya vur hakkini yedirme. parayi almayi biliyosa isini adam gibi yapacak. bastan konus ya sorarini sor cekinme biz cekindikce onlar terbiyesiz hadsizlesiyor. umut denilen yere hic guvenmedim zaten iki yil oldu adi gecince sinirim oynuyor. o ulun denilen dr benim tuplerim tikali halde tup bebek yapti bide docentmis. sonradan arastirdim ama 10 binim gitti o nalet yere. artik arkama deyil onume bakicam yas 33 oldu esim 34 yani duracak dinlenecek zamanimiz aglayacak kahrolacak vaktimiz kalmadi. tedaviye basliyorum ocak basi insallah bu topikte bebisimizin mujdesini veririz cnm. sadece burayla paylascam allahim versin kimselere soylemicem. ahdim var zaten askim bebisim ben gerisi yalan..

istanbuldayim butun hastaneler bana cok yakin memorialida dusunmustum neden bilmem aret beye icim isindi hayilisi artik canlar.

icin isindiysa sorun yok zaten aret beyde iyidir ya bende onu sevmistim. artik onyargi olustu nebiliyim. tedavin basarili olurda derdin biter insallah cnm cok dir dur drlara taviz vermek yok artik. herseyi didikle sor akilndakileri. dualarim seninle allah yardimcin olsun yanliz deyilsin unutma sakin

saol canim ya destegin icin inan bende rehberimden bile umutun telefonunu sildim gecmisi birakip onumuze bakalim yoksa mutsuzluktan kurtulamayiz.

ozlemo248 cnm istedigin yerde yaptir farketmez zaten cogunu devlet yapmiyor gonlunce olsun cnm.

Gecmis olsun cnm oncelikle sunu belirteyım tup bebek te tupler acık kapalı farketmez sadece tuplerde enfeksiyon vs olması kotudur.tupler acıksa ve esınde sorun yoksa zaten tupe gerek kalmaz.normalde yumurta ve sperm tuplerde dollenıp rahme ılerleyıp orda tutunur. Ama tup bebek te dollenme laboratuarda gerceklestıgı ıcın tupe gerek kalmaz embriyo yu dırekt rahme yerlestırırler.ben esımde sorun oldugunu ogrenınce hıç rahım fılmı cektırmedım bıle acık kapalı farketmeyecek cunku.ama polıpim oldugu ıcın hısteroskopı ıle rahmımın ıcıne ıyıce baktılar.gebelıge engel bır durum var mı dıye

saol canim ya destegin icin inan bende rehberimden bile umutun telefonunu sildim gecmisi birakip onumuze bakalim yoksa mutsuzluktan kurtulamayiz.

arkadaslar bende ılk tupumu Suleyman beyde yaptırdım bence ıyı bır dr.negatıf sonuc aldım.merkezın yaklaşımı her noktada ıyıydı.raporla yaptırdım. Sonra raporum oldugu halde sırf doktordan zıyade laboratuvar aradıgım ıçın ıkı katı ucret verip raporsuz olarak fulya tup merkezıne gıttım.ordakı drların yaklasımı bılgısı super. Gercekten tavsiye ederim. Kendi druma ulasamayınca dıgerlerını baglatıyorum O kadar ılgılenıyorlarkı allah hepsinden razı olsun cok sukur olumlu sonuc aldım.gercekten laboratuar ve drlar profesyoneller

mapaloya cnm tupler acik kapali farketmez demissin bu dogru degil arkadasim tupler kapaliysa tupun icinde biriken sivi embriyonun tutunmasini engelliyor ve emriyoyu zehirliyor hatta tupun patlamasina bile sebep oluyor, siz sanirim su anda gebesiniz sizin adiniza sevindim ayrica suleyman beyle ilgili kotu tek bir animi anlatim canim kendisinde dort defa tedavi oldum en sonuncuda gebe kaldik sandim beta hcg yuksek cikti ama degerler kotuydu iki gunde bir kanda gebelik testi yaptirdim bu yirmi gun boyle surdu yirmi gunde tam olarak 13 defa beta hcg yaptirdim kanamalarim bitmedi hastaneye gittik suleyman bey dediki su anda ic kanama geciriyor olabilirsin bir kez daha kan ver degerine bakalim bu arada ben agridan oluyorum ayakta duramiyorum esim kolumdan tuttu bir alt kata kan verme yerine indirdi hemsire kanimi alacakti dediki alt kata inip 30 tl kan parasini vermeden alamayiz o sirada ben bir yere kacmiyorum alin odeyeceyim dedim hemsire doktoru aradi kani alimi durumu agir diye Suleyman bey aynen sunu dedi odemeyi yapmadan kesinlikle kani almayin parasinda degilim ama dunya basima yikildi ben onun dort yillik hastasiyim o hastaneye 25.000 tl ye yakin para harcamisim para derdinde olsam 13 defa beta hcg yaptirmam adam ic kanama geciriyor olabilirsin diyor ama sanki bir yere kacacakmisim gibi 30 tl nin pesine dusuyor o sinirle kalktim merkezden ciktim eve yakin bir yerde 80 tl ye yaptirdim suleyman bey beni hic aramadi oldunmu kaldinmi diye bu tek bir kotu anim boyle tonla var o gun doktorun tutumundan dolayi sanki yakin bir arkadasim olmus gibi hissettim.

Çok uzucu yapilan ama maalesef bu is tamamen ticari olmuş bizler musteriyiz hepsinin tutumu boyle..ben süleyman beyden yana hic rahasizligim olmadi 3 denemem olmasına rağmen..artik nereye kime guvenecegimi bilmiyorum başka bir yer sil bastan başlamak yada burada hic sorgulamadan ayni şekilde başlamak bilemiyorum kararsizim bende ama bahçeci klinik olarak en iyi yerlerden maalesef herkes olumlu sonuç alamiyor Rabbim yardim etsin bizlere

parayi odeyip sessizce her dediklerini yaptiginiz surece zaten sorun olmuyor cnm ama biraz arastirmaci yada sorgulayici olup nedenleri nasillari arastirinca sikinti cikiyor hic ses cikartmadan tedavi oluyoruz negatif sonuc olinca bir dk tel acip biz elimizden geleni yaptik diyorlar bizde doktorya saygidan dolayi ses cikartmiyoruz ozaman zaten doktorlarla sorun yasanmiyor. insan eski hastasini bes gunde bir muayeneye cagirmaz bu insan her negatife ragmen bize guvendi der iki gunde bir muayeneye cagirir. hic bir yere guvenmiyorum hepsi ayni.

Merhaba ben 1 deneme yaptm ve ne yazık ki döllenme bile gerçekleşmeden iptal edildi herşey. yediğim onca iğne, işyeri yüzünden yaşadığım onca stres hepsi bir telefonla bitti. 1.aşılamam raporlu fakültede yapıldı. ikinci aşılamayı yapsam tutmayınca tüp için evlilik yılı dolmadığından bekleyemedim. ikinci aşılamaya gitmeden hemen tüp yaptık. Fakültede yaptırdım hastane de ekstra muayene ücreti yoktu. hastane 1.500 ilaçlara 1.500 ile çıktım ama boşuna.

Ben döllenme olmadı dediklerinde tutuldum bir an ne soracağım ne diyeceğim bilemedim. resmen şok olmuştum. transfer için iznimi bile almıştım işyerinden. kal geldi denir ya öyle.
Ama sonra şok atlatınca hemen hastane tlf sarıldım. doktorları bilerek aramadım çıkmazlar diye o strese hiç girmedim. direk embriyologlarla görüştüm. bir kez aradım yetmedi iki, üç. hepsindede inceleyerek kırmadan cevap verdiler.

Sebep olarak net bişey diyemeseler de eşimin morfoloji yüzünden benimde yumurta kalitesizliğim olabilirmiş. net bişey söyleyin deyince hiç bir merkez şunadan dolayı bundan dolayı cevap veremez dediler. inandım. araştırılması olmazmı dedim. embriyo olsa gibi bişey söylediler. tam anlayamadım.

Mart ayında rapor çıkarmak için şimdi öylesine 2. aşılamaya başlica. Doktor hemen plan yapmaya başladı. geç kalıyosun, bir an önce yaptır bekleyemeyiz mart ayı için. protokol değişicez, şunu yapıcaz bunu yapıcaz. Sanki ben orda devam edecekmişim gibi. Bir kez ağzım yandı. 2 merkez daha var burda biri özel hastane biride klinik. raporum hayırlısı ile bir çıksaydı o günleri bir görseydim.

sagol cnm ama tup bebekde tupler cok onemli bende oyle zannediyordum tuplerim tikali olsada olur yok arastirma sonucu kapali tupler tup bebege de engelmis. tecrubeyle sabit.bende de kapali cikinca laproskopi oldum rahime de baktilar perde polip varmi diye tuplerde acik hersey normal cikti.icjm rahatladi tabi ama tekrar kapanma ihtimali varmis rahim filmi cektircem simdi. kimse halimize acimiyor drlar yani paramizi alip bizide oylece ne aramak ne sormak. nasip degilmis deyip cikiyolar isin icinden. bir hatalaru olsa nerden bilicezki bisey gormuyoruz tedavilerde. tup bebek oncesi her turlu tetkik yapilmali bence cnm kac milyar gidiyor yazik para kolaymi kazaniliyor allah hepimize yardim etsin.

Valla cok sasirdim o muameleyı bana yapsa bende daha ugramazdım hıc etık degıl ınsanlıga yakısmaz bır defa.ama dedım ya hıc kotu muamele gormedim herkes cok ıyı davrandı bana.tuplere gelınce enfeksiyon vs. Yoksa diyorum ben gereklı degıl.detaylı yazmadım vs deyınce sıvı bırıkıp rahme sızdırmasını kastediyorum.bana drum oyle dedı o yuzden hsg cektırmedım

arkadasim cok haklisin umut tup denilen para manyaklari bizede neler yaptilar. e2 testim vardi ilk denemde ilaclar dahil besbine anlasmistim e2 de icindeydi yapmadilar gerek yok diye. ikinci donmusda hemen yaptilar 45 tl falandi galiba 2012 de oda yani. baya bir sinirlenmis saymistim sonra hepsi oradaki sekreter hemsire tavirlarini goruceksin. ilgi alakayi birak transfer oncesi parayi almadan katiyyen odaya almiyorlar. resmen ticarethane hic guvenim yok tup merkezlerine hepsi birbirinden beter. bunlar donmus embiriyoyu olsede koyar parayi almak icin esim bile oyle diyor.umut tup rezalet biryer seninde yasadigin seye bak suleymanida ulunuda ayni. tedavim pozitifde olsa yine o igrenc yeri kimseye tavsiye etmezdim. birde sunuda atlayamicam mesela bize ilaclar dahil 5 bindi raporsuz ama bana gonalfin 75 ml kullandirtti ve ilaclarimin yarisi artti ama alamadim tabi bir kutu gonalf artti ne kadar
pahali bir igne oysaki onlara kaldi yani tam bir kumpas yapmislar. bizede ilaclar dahil lsun zorluk cekmeyin yok ilaclar piyasada yokmus onlar zor buluyomus. bizde inandik tabi ilk tedavmizdi ama cok sey ogretti bana. ilaclarinizi ayri alin sakin merkezden almayin derim. seninde basina gelenlee con zor bende tedavi hakkinda soru soruyorum esimle beraber ulun denen adama ne dese allahim ya ankarada iki tup bebek tedavisi goren kisi olmus. bize risklerini anlatiyor guya nasil korkmustum bu nasil dr luk ya.kivircim salatasi tipsiz ay sinirlendim ya hepsini allaha havale ettim.beter olsunlar...

nebf hayatim kotu anilar anlatmakla bitmez artik mutlu olup gelecege bakalim allah korusun dusune dusune uzule uzule ince hastaliga yakalanacagiz sen hangi hastaneye gectin cnm

dilekce61 hep ayni uzuntuler hayatim tek degilsin aynilarini bizde yasadik su anda nereden rapor cikartiyorsun hangi hastanede tedavi olacaksin cnm.

nebf hayatim kotu anilar anlatmakla bitmez artik mutlu olup gelecege bakalim allah korusun dusune dusune uzule uzule ince hastaliga yakalanacagiz sen hangi hastaneye gectin cnm

ben simdi maltepe universitesi yrd doc erdinc iltere baslicam. biraz arastirdim olumsuz bisiy gormedim. ama en iyisi gidip gormk tanismak.
icime sinmezse katiyyen devam etmem. ve bu bes bucuk yillik deneyimle en ufak bir hata istemiyorum deyip en bastan hersryi konuscam acikca. yemin billah ettim. esimle braber gidicez zaten dr un gozunu korkutucaz vallahi adam korkar bizden.herkes bir deyil tabi gerck drlard a var su dunya uzerinde.
yok cnm burda biraz icimi doktum yoksa zerre kadar 'icim de bisey yok
esim ailem destek bebek disunda baska bir sorunum yok oda olacak insallah. kotu anilari geride birakmasak dedigin gibi verem olurduk. allah ol deseydi olurdu diyorum herzaman inancimiz bizi delirmekten alikoyuyor cok sukur. birde baskalari okusun ayni hatalari yapmasin diye yaziyorum.yasadigimiz her anin tadini cikaralim cocugu olup ayrilanlar bir ton allah baska dert vermesin. esimizle agiz tadimizi bozmasin bebislerde gelecek az kaldi az...

bende pazartesi aret beye elli sayfa testle ve bes tane tedavi cizelgesiyle gidecemya cnm isyerinde bugun fotokopilerini cekerken aret bey bu dosyayi gorunce birde beni istemeyip gozu korkup kafasindan savmasin diye dusundum:))) ayrica bende tonla sey soracam

sor sakin cekinme en dogal hakkin. sormamakla zaten biz kaybediyoruz baktin ilgisiz birakirsin. canimizla disimizle nasil ugrasiyoruz hersey yuvamiz esimiz bebis icin. kimseyi umursama alacagi paranin hakkini versin sus sus sabret yeter vallahi artik. bol sanslar cnm. saglikli bir yavrun olur olucak da insallah...

bende bu hafta Radyomar'da rahim filmi cektirdim hicbirsey cikmadi bazi yerler insani mahvediyormus cok aci agri olabiliyormus benim 5 dk surdu tertemiz bir yer canlar ne aci ne agri ne kanama hicbirsey hissetmedim tavsiye ederim cektirecek arkadaslara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…