Sadece alttan gostermissiniz. Onden ve yandan gorebilirmiyiz.
Cnm okadar tazeki ameliyatin, yorum yapabilmek ve burnunu begenebilmen için okadar erkenki, yeni doğmuş bir bebekten konuşmasını beklemek gibi birşey , ödemlik şişlik burnunun afedersin ama domuz gibi havada gorunmesi delikleri büyük görünmesi çok normal ateller yarın çıkacak diye kendin diyorsun , burnunun havada gorunmesinin sebebi şuan atellerden dolayi bir resim daha eklemissin inan bana dedigin gibi anormal bir görüntü yok ateller çıksın su odemlerin de biraz insin aynalara bakmaya doyamicaksin ucu kalkık burnundan eser kalmicak bosyere canını sıkma keyfini çıkar yeni yüz hatlarına alışmaya caliş senin şuan kabullenemedigin yeni yüz hatlarin bir burun yüz ifadesini komple değiştiriyor tabiki olumlu yönde tekrar geçmişler olsun
Merhaba. Ameliyatın çok yeni, daha alçı bile çıkmamış. Bence çok erken karar veriyorsun. Alçılı hali de kötü görünmüyor.İntihar bile geliyor aklıma o denli bozuk moralim
Adama 50 defa doğal bir burun yap dedim oda naptı eski burnumu aratacak iğrenç ötesi bir burun yaptı hakkımı helal etmiyorum
En fazla 6 ay sonra bu söylediklerinizden de pişman olacaksınız bence. Burnunuz gayet güzel görünüyor. Keşke bu kadar ön yargılı olmasanız. 6 ay sonra da böyle düşünüyorsanız o zaman doktorunuzla konuşursunuz. 1 ay bile olmamış buruna bu kadar ön yargılı davranmayın ve doktorunuzu da zor duruma düşürmeyin bence. Net konuşmak için en az 6 ay beklemelisiniz.
Burun deliklerin büyümemiş. Eski burun ucun çok düşük olduğundan burun deliklerini önden kapatmış ama aslında burun deliklerin eskiden daha büyükmüş. Alttan çekilmiş fotoğraflara tekrar bak lütfen.Kalkık lık için diyelim herkes iniyor diyor hadi indi diyelim eyvallah ama eskiden daha küçük olan burun delikleri ni
Anlamsizca büyük ve şekilsiz, şemalsiz yapmasını ve burnumun ucunu anlam veremediğim şekilde yapması nasıl bir başarısızlık tır anlayamıyorum
Merhaba. Ameliyatın çok yeni, daha alçı bile çıkmamış. Bence çok erken karar veriyorsun. Alçılı hali de kötü görünmüyor.
Burnun oturması, sorunlarının vs ortaya çıkması biraz zaman alıyor. Hani birkaç ay sonra desen ki şu sorun var, o zaman daha anlaşılır bir şey olur ama şimdi böyle demen bana biraz duygusal bir sorun yaşadığı izlenimi verdi.
Öncelikle daha burun için konuşmak çok erken olsa da burnun şu anda da yapay görünmüyor. Burun ucu çok kalkık demişsin, bana normal bir açıda görünüyor ve burun ucu birkaç ay sonra zaten biraz inecek. Burnun şu an şiş, görüntüsü daha da değişecek.
Duygusal bir dönemden geçiyor olabilir misin? Bazen estetik ameliyatta beklentimiz görünüm dışında duygusal da olabiliyor. Estetik ameliyat olacağım hayatımda birçok sorun çözülecek, harika hissedeceğim gibi bir beklentimiz de olabiliyor. Sende de böyle bir beklenti mi vardı?
Konu sahibi. Buradaki sayfaları azıcık oku ondan sonra ağla ve burnuna üzül. Daha Atel çıkmadan bir de doktorun adını karalayip buralara yazıyorsun. Alcin çıksın dikişlerin düşsün hele bir 3 ayı geçir. Şişlerin insin. Ondan sonra yaz bunları. Hepimiz bu yollardan geçtik. Kamyon çarpmiş gibiydi suratimiz. Böyle kalacağını mi sanıyorsun.
Gerçekten düzelmicek biliyorum tekrardan revizyon olmak zorunda kalicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?