- 26 Ocak 2016
- 484
- 167
- 53
Ben gördüm, güzel görünüyordu. Çok kemerli, ucu düşük bir burnu varmış. Doğal, zarif bir burun yapmış.Ama n'olursa olsun Pika'nın fotoğraflarını da görmek istiyorum. Ona göre karar vermek istiyorum.
Teşekkürler cevablariniz için gerçekten baya farketmiş 1 ayda inş benim burnum da iner
Slm gorustunuzmu doktorla bende estetik dusunuyorumdaNeden suç biliyor musun? Doktorun sadece yandan foto paylaştığını diğer açılardan burnu mahvettiğini yazmış. Adamın sayfasına instadan bir bak Allah aşkına her açıdan video paylaşmış hep yahu.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Şimdiye kadar bu adamın adını bile bilmiyordum. Paylaşımı görünce instadan baktım ve hayran kaldım. ben de estetik düşünüyorum gidip görüşeceğim.
siz siz olun bence burun estetiği olmayın
Burnunuz şuan nasıl oldu merak ettim.?siz siz olun bence burun estetiği olmayın
Aynen bende merak ediyorumBurnunuz şuan nasıl oldu merak ettim.?
Son durum nedir acaba ?6 ay sonra bir değişim olmazsa sırf doğallık uğruna minimum bile kalkık olmayan burun ucu ve daha doğal burun delikleri ni düzelttirmek için
yiner revizyon veya lokal anestezi düşünüyorum
Merhabalar 7aylık burnun yamuk olması normal mi ve hala büyük kavis yok denecek kadar az lütfen cvplar mısınız?Düşer. Çünkü şu an şiş. Alttaki ödem inecek ve deri gevşeyecek, aşağıya doğru inecek.
Bunu herkes söyledi ama inanmıyorsun canım. Ciddi bir güven problemi oluşmuş. Biraz sakinleş, kendine olumlu telkinde bulun. Biraz rahatlamaya çalış lütfen doktoruna da düşman gibi davranma hemen.
6 ay sonra burnun hala istediğin gibi görünmezse ya da alışamazsan o zaman hesap sor.
Ama sana şunu söyleyeyim burnun şu an iyi görünüyor. Sonradan bir sorun çıkar çıkmaz bilemem ama şu an ilk haftaya göre gayet güzel. Ne kadar kötü burunlar gördüm, bence doktoruna haksızlık yapıyorsun. Biraz güvenmeye çalış.
Son durumunuz nedir zamanla düzeldi mi lütfen cvp verin?Özelden atıyorum
7 aydan sonra pek değişmez.Merhabalar 7aylık burnun yamuk olması normal mi ve hala büyük kavis yok denecek kadar az lütfen cvplar mısınız?
Teşekkürler7 aydan sonra pek değişmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?