Başarısız burun estetiği çok pişmanım

Ama n'olursa olsun Pika'nın fotoğraflarını da görmek istiyorum. Ona göre karar vermek istiyorum.
Ben gördüm, güzel görünüyordu. Çok kemerli, ucu düşük bir burnu varmış. Doğal, zarif bir burun yapmış.
Yalnız şöyle bir şey var, bir burnu hiçbir zaman ameliyattan hemen sonra değerlendirmemeli. Burun sorunları birkaç ayda ortaya çıkıyor. Doktorun yaptığı burunların en az 6 sonraki haline bakın. Daha sağlıklı karar verirsiniz.

Doktor cok iyi yapmis bence. Burun ucun düsmemis bildigin şiş. Ve şiş olmasi cok normal zamanla duzeliyor. 6 ayda anca toparliyor burun kendini. Doktorunuzun ismini ogrenebilirmiyim. Benim cok hosuma gitti. Ve ne kadara yapti?

Slm gorustunuzmu doktorla bende estetik dusunuyorumda

siz siz olun bence burun estetiği olmayın

Eski bir üyeyim. Çok sık mesaj atmam. Ama burada kendi doktorumun ismini görünce vicdanen yazma ihtiyacı duydum.

Ben aynı doktora 2 hafta önce burun estetiği oldum. Daha 1 hafta önce alçım çıkmasına rağmen, şişliğine rağmen, şu halinde kalsa bile çok iyi oldu diyorum ve şükrediyorum. Kendisi hastasıyla ilgili, her zaman sorulara cevap veren ve hastanesini değiştirdiği için fiyatı hızla artan bir doktor. Hem insanlığı güzel hem de işinde başarılı. Kendisini çok araştırmadım çünki arkadaşım burun estetiği olduğu için sonucu birebir görmüştüm. Arkadaşım gibi ben de çok memnun kaldım. Herkese öneriyorum.

Merhabalar 7aylık burnun yamuk olması normal mi ve hala büyük kavis yok denecek kadar az lütfen cvplar mısınız?

bence şizofrenik, olmayan problemi var gibi gösteren psikozlarınız var. Hele intiharlık diyince ben bir şok oldum pardon neresi intiharlık? Gerçekten problem görmediğim gibi benim burnumu görseniz ağlardınız herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…