Merhaba benim 5. Ayım ve hala hayatımın en büyük pişmanlığı olduğunu düşünüyorum. O sevmediğim nefret ettiğim kemerli burnum ne güzelmiş onu anlıyorum şuan. Hala önden bakınca burun deliklerimin içi görünüyor ve hala şekilsiz bir burun benim hiç ümidim kalmadı değişiceğine dair ama sizin çokk yeni daha inşallah istediğiniz buruna kavuşursunuz sonunda
Özelden atıyorumAynı şeyleri yaşıyoruz kemerli ucuz düşük profilden erkeksi görüntü veren dopdogal burnum ne kadar da güzelmiş oysaki diyorum
Sizin yaşadığınız durum şuan psikolojik. Şöyle ki kaç senedir aynı görüntü sonrası bi gün bambaska bi burun bambaşka bi ifade benimsememeniz tuhaf hissetmeniz çok normal zamanla düzelir. Evet duymuştum 1 seneyi falan buluyor istenilen şekle gelmesi. Bi de bu adamın burun ameliyatlarına baktınız değil mi ? Ben beğendim çok.
Sizin yaşadığınız durum şuan psikolojik. Şöyle ki kaç senedir aynı görüntü sonrası bi gün bambaska bi burun bambaşka bi ifade benimsememeniz tuhaf hissetmeniz çok normal zamanla düzelir. Evet duymuştum 1 seneyi falan buluyor istenilen şekle gelmesi. Bi de bu adamın burun ameliyatlarına baktınız değil mi ? Ben beğendim çok.
Merhaba ve geçmiş olsun.Dikkat edin bir sürü profilden ameliyat resimleri var ve hastayla çekildiği fotoğrafları sayılı 5,6,7 dir en fazla
Teşekkürler cevablariniz için gerçekten baya farketmiş 1 ayda inş benim burnum da inerAyin 29 unda 1 ay olacak odemler burun sirtindan burun ucuna indi bende cok onyargili olmayin sabir.
Dahada farkedecek hala odemli burnum 6 ayda tam otururmus burun ucum bir tuhaf oldu burun sirtim guzellesti falan burun ucumda duzeleck sabir sizde sabredin lutfen iyi aksamlarTeşekkürler cevablariniz için gerçekten baya farketmiş 1 ayda inş benim burnum da iner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?