Başarısız Hissediyorum...

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
123
47
3 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz ama maalesef 3 kez düşük yaşadım, kısmet olmuyor. Sorun şu ki özellikle hoşlanmadigim birisinin hamilelik haberini aldigimda kendimi çok başarısız hissediyorum. Sanki ben beceremiyorum gibi çöküntüye giriyorum. Insanlar tek ilişkiyle hamile kalip doğururken ben neden sürekli düşük, kürtaj, ameliyatla ugrasiyorum diye düşünmeden edemiyorum.
Elbette herşeyin hayırlısı biliyorum ama elimde değil.

Canım kendini suçlama .Emin ol her isteyip te çocuğu olmayan zaman zaman bu duyguya kapılıyor.İnşallah 2016 yılı senin için uğurlu gelir de hamile kalırsın.

Canını sıkmamaya çalış bende aynı şeyleri 1 yıldır yaşıyorum.
Tekrarlayan düşüklerde neden araştırılıyor.
Düşüğün neden tekrarladığı belli mi ?

Öncelikle geçmiş olsun, insanlar evlenince çevreden çocuk baskısı oluyor hele bazı sözler sanki evlat sahibi olmayan başarısızmış hissi veriyor.Bunun yanında çocuk doğurmuş ama anne olamamış ,sabredememiş insanlara kimse laf etmiyor.BUnun için insan panik yapıyor.Mutlaka ben de doğurmalıyım gibi bir telaşa kapılıyor.Yakın zamanda böyle bir bunalıma girdim ben de. Bin kere tövbe olsun ama aklımdan bari en azından hamile kalabileyim bile dedim.Sonra ne kadar yanlış düşündüğümü anladım.Allah korusun.Her şeyin bir zamanı, vakti, saati, duası vardır.Allah onlara hemen verip imtihan eder, bazılarını geç verir imtihan eder.Bu Allahın beni sınaması dersen, isyan etmezsen ne kadar rahatladığını göreceksin.

Rabbim nasip ederse bizlerde anne oluruz inşallah. .
Asla umutsuzluğa kapılmayın. .
5yıldır bizde bekliyoruz. .
Sabır ve duâ ile inşallah olur hayırlı evlatlar. .

canım bazen çok üstüne düştüğümüzden böyle oluyor bence. senin o bahsettiğin tek ilişkide kazayla hamile kalan biri benim. düşük yaptım. kafaya taktım, şimdi denedik olmuyor. stres yapmadan, akışına bırak bence olacaktır.

Diğer hamile olan insanları kendine rakip olarak görme, başarısız olman gibi bir durum yok ortada Allah nasip etmiyor ki olmuyor bebeğin öyle düşün. Her olumsuz olaydan olumlu bir sonuç çıkarmaya çalış. Eğer öyle yaparsan hayat senin için daha yaşanılabilir olur. Ben böyle elimden birşey gelmediği zamanlarda sonsuz tevekkül edip kendimi manevi olarak rahatlatmaya çalışıyorum.

Düsük sebebini arastirmissinizdir büyük ihtimal..

Ben de o kadar erken anne oldum ki istemeden..böyle gec cocuk sahibi olanlara imreniyorum..ne güzel evliliklerinin tadini cikariyorlar diyorum..

Stres yapmayin..vardir bi hayir deyin..

öncelikle çocuk sahibi olmak bir 'başarı' değildir, allahın takdiridir
kimse çok başarılı bir şekilde seviştiği için çocuk sahibi olmuyor
ayrıca çocuk sahibi olamamak da dünyanın sonu değil
allah, bu dünyada çocuk nasip etmediği kullarına ahirette en güzel en hayırlı çocukları nasip edermiş

bu bile şirk aslında biliyormusun seninle bir ilgisi yok bizler çok aciziz elimizden hiç bişi gelmez

Canını sıkmamaya çalış bende aynı şeyleri 1 yıldır yaşıyorum.
Tekrarlayan düşüklerde neden araştırılıyor.
Düşüğün neden tekrarladığı belli mi ?

Her türlü tahlili yaptırdık ama sorun bulunamadı. Yine hamile kalsan tekrar olabilir diyor doktor.

Her türlü tahlili yaptırdık ama sorun bulunamadı. Yine hamile kalsan tekrar olabilir diyor doktor.

Sorun bulunamadıysa eğer moralini bozma , hic belli olmuyor 4 düşükten sonra olanlarda var.
Denemeye devam et , Allah bilir sadece ne olacağını. Kendine iyi bak , beslenmene dikkat et.
Benzer şeyleri düşünüyoruz ama ben moralimi bozmuyorum en azından hamile kalabiliyorsun, E belli bir nedende yoksa karamsar olma.

Cacugu biz yaratmiyoruz ki yapanlarda ayni sekilde sabredin imtihandir Allah(azzevecelle)sevdiklerini bazen cocuksuzlukla imtihan eder hem herseyin vakti ve takdiri vardir biz herseyi bilemeyiz he hayirli ne hayirsiz aliskanlik oldu bizde hayirlisi demek ama gercekten buna teslim olmak lazim islerin birde gorunmeyen yuzu olur ve sunu dusunun bebeginiz oldugunda her sıkıntinizi unutacaksiniz zor oldu ama sukurler olaun diyeceksiniz sonuc odakli olun moralinizi dusurmeyin diger insanlara karsi boyle hissetmeniz anormal cunku kader var kismet var elinizde degil ki bende caninizi sıkmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…