- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Niye kendini başarısız hissediyorsun ki bu senin elinde olan bir durum değil .
Elimde değil biliyorum ama engel olamiyorum bu duyguya.
Ben de hamilelik sonlandırmak zorunda kaldım .. Seni anlıyorum o yüzden .. Gereksiz sorulara maruz kalmadıkça bence çok da üzülme sonuçta Allah'ın taktiri .
Canım kendini suçlama .Emin ol her isteyip te çocuğu olmayan zaman zaman bu duyguya kapılıyor.İnşallah 2016 yılı senin için uğurlu gelir de hamile kalırsın.3 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz ama maalesef 3 kez düşük yaşadım, kısmet olmuyor. Sorun şu ki özellikle hoşlanmadigim birisinin hamilelik haberini aldigimda kendimi çok başarısız hissediyorum. Sanki ben beceremiyorum gibi çöküntüye giriyorum. Insanlar tek ilişkiyle hamile kalip doğururken ben neden sürekli düşük, kürtaj, ameliyatla ugrasiyorum diye düşünmeden edemiyorum.
Elbette herşeyin hayırlısı biliyorum ama elimde değil.
3 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz ama maalesef 3 kez düşük yaşadım, kısmet olmuyor. Sorun şu ki özellikle hoşlanmadigim birisinin hamilelik haberini aldigimda kendimi çok başarısız hissediyorum. Sanki ben beceremiyorum gibi çöküntüye giriyorum. Insanlar tek ilişkiyle hamile kalip doğururken ben neden sürekli düşük, kürtaj, ameliyatla ugrasiyorum diye düşünmeden edemiyorum.
3 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz ama maalesef 3 kez düşük yaşadım, kısmet olmuyor. Sorun şu ki özellikle hoşlanmadigim birisinin hamilelik haberini aldigimda kendimi çok başarısız hissediyorum. Sanki ben beceremiyorum gibi çöküntüye giriyorum. Insanlar tek ilişkiyle hamile kalip doğururken ben neden sürekli düşük, kürtaj, ameliyatla ugrasiyorum diye düşünmeden edemiyorum.
Canım kendini suçlama .Emin ol her isteyip te çocuğu olmayan zaman zaman bu duyguya kapılıyor.İnşallah 2016 yılı senin için uğurlu gelir de hamile kalırsın.
bu bile şirk aslında biliyormusun seninle bir ilgisi yok bizler çok aciziz elimizden hiç bişi gelmez3 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz ama maalesef 3 kez düşük yaşadım, kısmet olmuyor. Sorun şu ki özellikle hoşlanmadigim birisinin hamilelik haberini aldigimda kendimi çok başarısız hissediyorum. Sanki ben beceremiyorum gibi çöküntüye giriyorum. Insanlar tek ilişkiyle hamile kalip doğururken ben neden sürekli düşük, kürtaj, ameliyatla ugrasiyorum diye düşünmeden edemiyorum.
Canını sıkmamaya çalış bende aynı şeyleri 1 yıldır yaşıyorum.
Tekrarlayan düşüklerde neden araştırılıyor.
Düşüğün neden tekrarladığı belli mi ?
Her türlü tahlili yaptırdık ama sorun bulunamadı. Yine hamile kalsan tekrar olabilir diyor doktor.
Tekrarı olabilir tabiki , her hamilelikte düşük riski 20%.Her türlü tahlili yaptırdık ama sorun bulunamadı. Yine hamile kalsan tekrar olabilir diyor doktor.
Cacugu biz yaratmiyoruz ki yapanlarda ayni sekilde sabredin imtihandir Allah(azzevecelle)sevdiklerini bazen cocuksuzlukla imtihan eder hem herseyin vakti ve takdiri vardir biz herseyi bilemeyiz he hayirli ne hayirsiz aliskanlik oldu bizde hayirlisi demek ama gercekten buna teslim olmak lazim islerin birde gorunmeyen yuzu olur ve sunu dusunun bebeginiz oldugunda her sıkıntinizi unutacaksiniz zor oldu ama sukurler olaun diyeceksiniz sonuc odakli olun moralinizi dusurmeyin diger insanlara karsi boyle hissetmeniz anormal cunku kader var kismet var elinizde degil ki bende caninizi sıkmayin3 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz ama maalesef 3 kez düşük yaşadım, kısmet olmuyor. Sorun şu ki özellikle hoşlanmadigim birisinin hamilelik haberini aldigimda kendimi çok başarısız hissediyorum. Sanki ben beceremiyorum gibi çöküntüye giriyorum. Insanlar tek ilişkiyle hamile kalip doğururken ben neden sürekli düşük, kürtaj, ameliyatla ugrasiyorum diye düşünmeden edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?