Basariyorum !

He 1.63müşsün canım ;) 55 de olsan yeter bence mankenmi olucan başımıza :63::63: :KK70: bu arada bir öğün yiyerek kilo veriliyormu yahu keşke olsa :KK64:

İnşallah canım. Yani şu ramazan bayramında 5o kg olsam gorenler şaşırsa daha ne isterim ki. 3 ay var. Sen bir ayda 20 kilo diyorsun. 3 ayda 27 de verilir herhalde değil mi? Zaten ramazandada gecen sene sadece iftar yapıyordum ben sahurda acıkmamıs oluyordum. Tabi meyve tatlı falan yiyordum şimdi onlarda olmayacak. Ama yapabilirim gibi geliyor. O zaman bende burdan seninle devam edebilir miyim?

Tabiki devam edebilirsin. Insanlar gorunce vuuuuuu nasil da vermissin desin istemez misin? Kim istemez ;)

Tebrikler @Bilgece sen başaırsın zaten Allahın izniyle :KK9::KK9::KK9:

Tesekkur ederim insallah insallahhhh ♡♡♡
He 1.63müşsün canım :KK66: 55 de olsan yeter bence mankenmi olucan başımıza :63::63: :KK70: bu arada bir öğün yiyerek kilo veriliyormu yahu keşke olsa :KK64:

Veriliuo canim tabiki az yiyorum. Valla omceden 48tim. Cok mutluydum. Manken gibiydim. Simdi de insallah olurum. Zayiflamak gibiis yok ;)

Tabiki devam edebilirsin. Insanlar gorunce vuuuuuu nasil da vermissin desin istemez misin? Kim istemez :KK66:

Veriliuo canim tabiki az yiyorum. Valla omceden 48tim. Cok mutluydum. Manken gibiydim. Simdi de insallah olurum. Zayiflamak gibiis yok :KK66:
Bak bi diyet gibi birşey daha vardı vucudu dinlendirmek için sıvı diyeti gibi bişey dinende uygun görülen neydi o biliyorsundur belki onuda yapabilirsin bi öğün yediğine göre.
Bi ara eşimşe konuşmuştuk bizde az araştırda bende öğrenirim belkim :KK49:

Ayyy en bilgili üyem umarım istediğin kiloya ulaşırsın fakat sağlık sıkıntıları yaratmasın bu günde sadece bir ogunle zayıflamak?o_O

Tabi kilo verilir fakat insülin yükselemiyor mu bu durumda
Ben simdi sorulara başlasam hic bitmez :KK48:

Hic benlik bir diyet değil bir ogunle asla duramam ya o mideye tatlı girecek bir kere :oops:

Bir de 5 günde bu kadar incelme çok şaşırtıcı geldi vücut hemen yağdan mi yakmaya başlamış:KK64:
önce karbonhidrat ve seker yakımı ardından yağ yakımı olmuyor muydu

Bu şekilde giderse 1 ayda istenilen kiloya rahat gelirsin hemde incelirsin :KK55:

Bak bi diyet gibi birşey daha vardı vucudu dinlendirmek için sıvı diyeti gibi bişey dinende uygun görülen neydi o biliyorsundur belki onuda yapabilirsin bi öğün yediğine göre.

O sıvı diyeti konusu açılmıştı ben de bayağı bir giydirmistim :D
Sağlıksız diye.

Şimdi bilgece bu sekilde konu açınca ne diyecegimi bilemedim :KK53:

Tabiki devam edebilirsin. Insanlar gorunce vuuuuuu nasil da vermissin desin istemez misin? Kim istemez :KK66:

Veriliuo canim tabiki az yiyorum. Valla omceden 48tim. Cok mutluydum. Manken gibiydim. Simdi de insallah olurum. Zayiflamak gibiis yok :KK66:

maşallah nasıl incelmiş o bel öyle kıskandım.... bilgece şu frida nın resminden ötürü seni kaşları birleşik hayal ediyorum :)

Sabah kahvalti yapiyormusun canim

Hayır yapmıyorum. Öğlen 1 gibi kahve içiyorum sadece..

Canım onu bilmiyorum ki. Sıvı şeyler beni çok çabuk aciktiriyor böyle hiç aç ve güçsüz hissetmiyorum kendimi çok şükür.

Ayyy en bilgili üyem umarım istediğin kiloya ulaşırsın fakat sağlık sıkıntıları yaratmasın bu günde sadece bir ogunle zayıflamak?o_O

Tabi kilo verilir fakat insülin yükselemiyor mu bu durumda
Ben simdi sorulara başlasam hic bitmez :KK48:

Hic benlik bir diyet değil bir ogunle asla duramam ya o mideye tatlı girecek bir kere :oops:

Bir de 5 günde bu kadar incelme çok şaşırtıcı geldi vücut hemen yağdan mi yakmaya başlamış:KK64:
önce karbonhidrat ve seker yakımı ardından yağ yakımı olmuyor muydu

Bu şekilde giderse 1 ayda istenilen kiloya rahat gelirsin hemde incelirsin :KK55:
Valla canım aynen ben de şok oldum. Kendimi biliyorum aslında. Hemen yakıyorum. Aç şekilde çıkıp dışarıda bi kaç saat de yürüyünce hemen yağdan gidiyor. Bi şey olmuyor ama mesela saat 4te yemek yediğimde çikolata da yiyorum bi parça :))

maşallah nasıl incelmiş o bel öyle kıskandım.... bilgece şu frida nın resminden ötürü seni kaşları birleşik hayal ediyorum :)
Herkes öyle hayal ediyo ama öyle değilim :))(
Ay tovbeler olsun bi an icin basligini bosaniyorum diye okudum
kucuk bir sok yasadim bilgece

Sana diyetinde basarilar diliyorum :)
Ay Allah korusun :)) Sağol canım ♡♡

Hayır yapmıyorum. Öğlen 1 gibi kahve içiyorum sadece..

Canım onu bilmiyorum ki. Sıvı şeyler beni çok çabuk aciktiriyor böyle hiç aç ve güçsüz hissetmiyorum kendimi çok şükür.

Valla canım aynen ben de şok oldum. Kendimi biliyorum aslında. Hemen yakıyorum. Aç şekilde çıkıp dışarıda bi kaç saat de yürüyünce hemen yağdan gidiyor. Bi şey olmuyor ama mesela saat 4te yemek yediğimde çikolata da yiyorum bi parça :))

Herkes öyle hayal ediyo ama öyle değilim :))(

Ay Allah korusun :)) Sağol canım ♡♡

Buyır canım şifa orucuymuş biraz zor gibi bakmak istersen diye birinin 10 günlük deneyimini atıyorum ;)

https://ummuyasemin.wordpress.com/2013/09/11/bir-sifa-orucu-deneyimi/

@Bilgece canım var ya ben bu yöntemi ne zamandır uygulamak istiyorum ama bi kısmet olmadı yapamıyorum. 6 aylık bebişim var sezaryen doğum yaptm kilolar da kaldı doğal olarak.millet kilo verir ama ben alıyorum üstüne. 65 kiloyla hamile kaldım 82 küsürle doğum yaptım. Şuan 74 kiloyum:KK57: öğretmenim ben ücretsiz izine ayrıldım ama haziranda dönüyorum okula :KK47::KK47: ve malesef giysilerim olmuyo artık ne yapıcam bilmiyorum kafayı yicem yakında. Evde olduğum için sürekli bişeyler tıkınıyorum :KK17: çok şey araştırdım ama devamını getiremedm başlayınca. Sen sabah kalktın mesela nasıl geçiyo bir günün. Açlığını nasıl kontrol ediyosun :KK61::KK61:

@Bilgece canım var ya ben bu yöntemi ne zamandır uygulamak istiyorum ama bi kısmet olmadı yapamıyorum. 6 aylık bebişim var sezaryen doğum yaptm kilolar da kaldı doğal olarak.millet kilo verir ama ben alıyorum üstüne. 65 kiloyla hamile kaldım 82 küsürle doğum yaptım. Şuan 74 kiloyum:KK57: öğretmenim ben ücretsiz izine ayrıldım ama haziranda dönüyorum okula :KK47::KK47: ve malesef giysilerim olmuyo artık ne yapıcam bilmiyorum kafayı yicem yakında. Evde olduğum için sürekli bişeyler tıkınıyorum :KK17: çok şey araştırdım ama devamını getiremedm başlayınca. Sen sabah kalktın mesela nasıl geçiyo bir günün. Açlığını nasıl kontrol ediyosun :KK61::KK61:

Ya canim ben mesela sabah 9da kalkiyorum istahim olmuyor 1e kadar. Saat 1de bi kahve iciyorum, kahve istahimi kapatiyor. Ondan sonra 4te yiyorum bir seyler. Her gun boyle geçiyor.
Bence denemelisin. Yaparsin diye dusunuyorum. Bende atistirma aliskanligi vardi. Yani agzim bos kalmayacak. Ama alistim iste cok sukur bir sey yemiyorum saat 4ten sonra..

Selamlar.
Belki bilenler bilir kilolarimdan muzdariptim, bir yilda tam 20 kilo alip 68 kilo olmustum. Ne kadar diyete baslasam hemen bozuyordum. Ta ki bir arkadasimizin konusunu okuyana kadar. Kendisi 1 yilda 54 kilo vermis. Ve kilo alma hikayesi benimle ayni neredeyse.
Cok korktum ve hemen diyete basladim.
Gunde sadece bir öğün cok az yiyorum. Saat 4te ekmeksiz bir seyler yiyorum bir dahaki gun saat 4e kadar.
Simdi size baslangic olculerimi ve simdiki olculerimi yazicam.
Insallah size de umut olur.

Diyete 1 Nisanda basladim.
Baslarken olculerim :
Bel: 87
Kalca: 115

6 Nisan olculerim :
Bel: 75
Kalca: 110

Amacim:
Bel: 60
Kalca: 90

Bu kadar kisa surede bu kadar inceldim. Benim kilom 68di. Amacim 20 kilo vermek. Su an kac kiloyum bilmiyorum. Çünkü 1 ayin sonunda tartilacagim insallah. Ama kendimi hic ac hissetmiyorum. Aksine cok mutluyum bu sebeple de hic istahim yok. .

Spor da yapiyorum, gunde yarim saat eliptik bisiklete biniyorum.

Sevgiler :KK66:

( Sagliksiz diyecek arkadaslar rica ederim goruslerinizi kendinize saklayin cunku ben herhangi bir besinden kismadim sadece yememden kistim )
merhaba bilgece azmine hayran kaldım gerçekten bir süre sonra mide küçülünce zaten yemek istesende yemeyeceksin benim de vermem lazım ve 55 olmak istiyorum şuan 160 boy 64,5 kilo:) yalnız ben aç kalamıyorum ya biraz aç kalsam şekerim düşüyor hemen elim ayağım titriyor bakalım seni takipteyim sonuçları yazdıkça bize de motivasyon gelir belki :)

Ya canim ben mesela sabah 9da kalkiyorum istahim olmuyor 1e kadar. Saat 1de bi kahve iciyorum, kahve istahimi kapatiyor. Ondan sonra 4te yiyorum bir seyler. Her gun boyle geçiyor.
Bence denemelisin. Yaparsin diye dusunuyorum. Bende atistirma aliskanligi vardi. Yani agzim bos kalmayacak. Ama alistim iste cok sukur bir sey yemiyorum saat 4ten sonra..

Ya valla gerçekten özendim sana. Ben de bugün yapmaya çalışıcam bakalım birden beceremesem de denicem. Haftasonları eşim varken yapmak mümkün değil ama haftaiçi evde yalnız oluyorum o zaman çok rahat olur benim için. Akşamları da eşime eşlik etmem gerekir saati ileri alırım. Tamamen senin yaptığın gibi yapamam ama. Seni takip edicem ne kadar kilo vericeksin çok merak ediyorum

Ben bugun basladım ama seninki kadar katı değil en azından alışana kadar böyle gideyim dedim.
Sabah 8de uyandım bir kahve içtim. 10 gibi 3 tane çilek yedim. Öğlen 1de de bitane haşlanmış yumurta.
4te sebze yemeği ve 1 dilim ekmek yedim. 1 bardak da ayran içtim. Günü kapattım. Şimdi çok acıkırsam çilek yicem ya da ayran, kahve falan geçiştircem. Bakalım bu sekilde 1 hafta gidebilecek miyim.

1ayda değil 2 ayda bile 20 kilo versem o bile beni okadar mutlu edecekki. Doğum günüme tam 2 ay var ve 20 kg versem 57 olcam. Off inşallah allahım yaaaa

Ben de sabah 2 tane küçük boyutta pişi yedim ama aç gözlülükten tamamen. Akşama doğru yine keyiften 2 tane benimo yedim. Bitki çayları bol su ve çilekli süt içtim. Ben de çok katı olmicam ama isteyince oluyo gerçekten açlık hissetmiyorum

merhaba bilgece azmine hayran kaldım gerçekten bir süre sonra mide küçülünce zaten yemek istesende yemeyeceksin benim de vermem lazım ve 55 olmak istiyorum şuan 160 boy 64,5 kilo:) yalnız ben aç kalamıyorum ya biraz aç kalsam şekerim düşüyor hemen elim ayağım titriyor bakalım seni takipteyim sonuçları yazdıkça bize de motivasyon gelir belki :)

Yazicam insallah bu aralae yogunum evde degilim. Ama yazicam sonuclaei. Soyle soyleyeyom 4 kilo vermisim dun tartildim :))

Ya valla gerçekten özendim sana. Ben de bugün yapmaya çalışıcam bakalım birden beceremesem de denicem. Haftasonları eşim varken yapmak mümkün değil ama haftaiçi evde yalnız oluyorum o zaman çok rahat olur benim için. Akşamları da eşime eşlik etmem gerekir saati ileri alırım. Tamamen senin yaptığın gibi yapamam ama. Seni takip edicem ne kadar kilo vericeksin çok merak ediyorum

Aynen takip et insallah size de ilham olurum ;))
bilgece ayın sonunu bekleme lütfen bi tartılsana kaç kg gitti..ona göre belki ben de deneyecegim :KK53:
Dün tartildim 4 kilo vermisim ;)

Ben bugun basladım ama seninki kadar katı değil en azından alışana kadar böyle gideyim dedim.
Sabah 8de uyandım bir kahve içtim. 10 gibi 3 tane çilek yedim. Öğlen 1de de bitane haşlanmış yumurta.
4te sebze yemeği ve 1 dilim ekmek yedim. 1 bardak da ayran içtim. Günü kapattım. Şimdi çok acıkırsam çilek yicem ya da ayran, kahve falan geçiştircem. Bakalım bu sekilde 1 hafta gidebilecek miyim.
Ya canim zaten bi sure sonra miden kuculuyor istesen de yemiyosun :)

1ayda değil 2 ayda bile 20 kilo versem o bile beni okadar mutlu edecekki. Doğum günüme tam 2 ay var ve 20 kg versem 57 olcam. Off inşallah allahım yaaaa

Insallah insallahhh
Ben de sabah 2 tane küçük boyutta pişi yedim ama aç gözlülükten tamamen. Akşama doğru yine keyiften 2 tane benimo yedim. Bitki çayları bol su ve çilekli süt içtim. Ben de çok katı olmicam ama isteyince oluyo gerçekten açlık hissetmiyorum

Canim abur cubur yeme alamazsin aksine verirsin. Onlari kes. Verirsin insallah ;)

Back
X