- 31 Mart 2016
- 222
- 827
- 18
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Şuana kadar aclık hissetmedim hiç. Bu saatten sonra da yemem zaten bir sey eşim çekirdek alıp gelmezse 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuana kadar aclık hissetmedim hiç. Bu saatten sonra da yemem zaten bir sey eşim çekirdek alıp gelmezse![]()
Ay kızlar hep beraber yaza fit gitsek Ohh ne güzel olur valla. Kendinizi tutun, manken fotolarina bakınAkşam yemeğinde 3-4 kaşık yoğutlu kızartma ve 1 dilim ekmek yedim. Evde yemeklik bişey kalmadığından kızartmaya kaldık el mahkumaz önce de az şekerli türk kahvesi keyfimi yaptım oh mis. @Bilgece cnm maşallah iyi vermişsin tebrik ediyorum. Yalnız kalmaman için takip edicem şekerm bnm için de motivasyon oluyosun
Ay kızlar hep beraber yaza fit gitsek Ohh ne güzel olur valla. Kendinizi tutun, manken fotolarina bakınvericez inşallah hayirlisiyla
![]()
@Bilgece canım haftaiçinde senin gibi akşama kadar yememeyi düşünüyorum ama 4te değil de akşam 7-8 gibi yemek yiyebilirim anca eşim gelince. Dün denedim oluyo,alışınca daha iyi yapıcam inşallah.
Ben de sabah -400 ile uyandım yine çok şükür. Resmen açlıktan midem kazınıyodu akşam ama yemedimbu hafta her gün böyle verebilirsem çok iyi olucak valla kızlar
Ayy benim de öyleydi. Gurul gurul öldüm resmen. Ama biyandanda aç yattığım için mutluydum aferin dedim kendime![]()
@Bilgece tatlım sabah akşam günde 2 kez uğrasan yeter ama girebiliyosan sürekli gel gayet kontrollüyüm maşallah kendime şaşırıyorum. Her şey kafada bitiyomuş demek ki. Sen günde tek öğünle devam ediyosun dimi.
Valla haftaya cuma gününü iple çekiyorum bakalım kaç kilo vermiş olucam 1 haftada. Her gün tartılmak gibi bi huyum var amakeşke haftada bir kez tartılabilsem daha motive olurum gibi geliyor @Bilgece
Ayse mi gul