Basariyorum !

Şuana kadar aclık hissetmedim hiç. Bu saatten sonra da yemem zaten bir sey eşim çekirdek alıp gelmezse :KK48:

Akşam yemeğinde 3-4 kaşık yoğutlu kızartma ve 1 dilim ekmek yedim. Evde yemeklik bişey kalmadığından kızartmaya kaldık el mahkum :110::110: az önce de az şekerli türk kahvesi keyfimi yaptım oh mis. @Bilgece cnm maşallah iyi vermişsin tebrik ediyorum. Yalnız kalmaman için takip edicem şekerm bnm için de motivasyon oluyosun

Şuana kadar aclık hissetmedim hiç. Bu saatten sonra da yemem zaten bir sey eşim çekirdek alıp gelmezse :KK48:

Akşam yemeğinde 3-4 kaşık yoğutlu kızartma ve 1 dilim ekmek yedim. Evde yemeklik bişey kalmadığından kızartmaya kaldık el mahkum :110::110: az önce de az şekerli türk kahvesi keyfimi yaptım oh mis. @Bilgece cnm maşallah iyi vermişsin tebrik ediyorum. Yalnız kalmaman için takip edicem şekerm bnm için de motivasyon oluyosun
Ay kızlar hep beraber yaza fit gitsek Ohh ne güzel olur valla. Kendinizi tutun, manken fotolarina bakın :-) vericez inşallah hayirlisiyla ;)

Ay kızlar hep beraber yaza fit gitsek Ohh ne güzel olur valla. Kendinizi tutun, manken fotolarina bakın :-) vericez inşallah hayirlisiyla :KK66:

Manken fotoları beni motive etmiyor. Kayınvalidemin görür görmez aaa ne kadar kilo almışsın demesinden kurtulmak, zayıfladıgımı görünce çatlayacak olması beni motive ediyor :D

Günaydın kızlar
Bugün gec uyandım yeni kalktım sayılır yataktan. Haftasonu diye aman kaçırmayalım.
1 günde -1,4 kg gitti ben cok mutluyum. Devamının geleceğine inanıyorum. Ki tam uymadım anlattıgım gibi yiyorum.

Bilgece 1 haftada 4 kilo vermişsin süpersin. Sanırım 1 ayda 20 kg gitmez ama bi 10 kg verirsin. İnşallah bende oyle yapabilirim. Mayısta 67 olurum. Yine şişkoyum ama 77den 10kat daha iyidir :KK48:

:21::21::21::21::21:Kızlar ben de bugün 400 gr vermiş görünüyordum sabah. Abartmadan az yiyerek günü kapatıyorum. Sabah 10 gibi yemiştim,akşam da 6da yedim bitti :KK76:keyfim yerinde,mutluyum. Haftasonu eşim olduğu için çok fazla yememezlik yapamıyorum ama haftaiçi gündüzleri daha iyi oluyo yemiyorum. Bitki çayı bol su içiyorum:KK200::KK200:inşallah başarıcaz şekerler. Her istediğimi giydiğim günü hayal ediyorummmmm:KK72::KK72:

@Bilgece canım haftaiçinde senin gibi akşama kadar yememeyi düşünüyorum ama 4te değil de akşam 7-8 gibi yemek yiyebilirim anca eşim gelince. Dün denedim oluyo,alışınca daha iyi yapıcam inşallah.

Sabah 11 de uyandım. 12 gibi nescafe içtim.
3bucukta kıyma kavurdum soğan ve biberle onu yedim 2 dilim ekmekle.
Şimdide sütlü kahve içiyorum şekersiz.
Acıkırsam ki acıkacağım gibi gorunuyor, 1 salatalık yemeyi düşünüyorum.
Bu arada dun gece yatmadan önce 1 halley yedim. Ona rağmen 1,4 kg gitti :KK71:

Ayse mi gul Ayse mi gul canım valla 6 aylık bebişim var ona bağlı. Genelde 8-9 gibi kalkıyoruz. Hiç olmadı öğlene doğru hafif bişeyler yerim diyorum. Akşama kadar yemem bi daha eşim gelince azıcık yerim

Bugun -300 le uyandım. Buna da şükürrrr:)
Dün akşam acıkınca dayanamayıp salatalık yemiştim tuzlu, tuzdan dolayı su tuttu sanırım vucudum. Demekki tuzsuz yicez artık:KK51:

Ben de sabah -400 ile uyandım yine çok şükür. Resmen açlıktan midem kazınıyodu akşam ama yemedim :KK45::KK45:bu hafta her gün böyle verebilirsem çok iyi olucak valla kızlar

Ben de sabah -400 ile uyandım yine çok şükür. Resmen açlıktan midem kazınıyodu akşam ama yemedim :KK45::KK45:bu hafta her gün böyle verebilirsem çok iyi olucak valla kızlar

Ayy benim de öyleydi. Gurul gurul öldüm resmen. Ama biyandanda aç yattığım için mutluydum aferin dedim kendime :KK51:

@Bilgece tatlım sabah akşam günde 2 kez uğrasan yeter ama girebiliyosan sürekli gel gayet kontrollüyüm maşallah kendime şaşırıyorum. Her şey kafada bitiyomuş demek ki. Sen günde tek öğünle devam ediyosun dimi.

@Bilgece tatlım sabah akşam günde 2 kez uğrasan yeter ama girebiliyosan sürekli gel gayet kontrollüyüm maşallah kendime şaşırıyorum. Her şey kafada bitiyomuş demek ki. Sen günde tek öğünle devam ediyosun dimi.

Aynen canim tek öğünde devam ediyorum elimden geldikce. Bakalim ne olacak. :)

Valla haftaya cuma gününü iple çekiyorum bakalım kaç kilo vermiş olucam 1 haftada. Her gün tartılmak gibi bi huyum var ama :110::110:keşke haftada bir kez tartılabilsem daha motive olurum gibi geliyor @Bilgece Ayse mi gul Ayse mi gul

Of ben bugun bozdum misafirim vardı akşama kdr güzeldi ama az önce sucuk ekmek yedim ceyrek, ondan öncede cips ve kola:(

Back
X