• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbaşa çok iyi ama insan içinde ...

Erkeklerin cogunda var bu bence dısarıda mesafeli soguk kaba ters davranıyorlar herkes sert erkek karısına hükmediyor hanımcı degil vayy desin diye herhalde. Cok zavallıca bir sey, Benım de basıma geliyor bazen ama basbasaykeb yapıyor bana. Yemekteyız mesela ıkımız o sırada bir laf söyluyor inanılmaz modumu düşüyor eziyor asagılıyor falan aglayacak gibi oluyorum. Bazen garsonun yanında falan da yapıyor kendimi mi savunayım durumu mu toparlayayım bilmiyorum. Bazen erkeklerden nefret ediyorum gerçekten..

Bence esin seni kendinden ustun goruyor. Terazi gibi yani eksikliklerin varmis gibi davranip soyleyince insanlarin icinde esitlenmis oluyosunuz diye dusunuyodur.

Ya konudan bağımsız ama Corona bir bize mi var arkadaş? Şehirlerarası misafirler, piknikler , mangallar....ağzım açık okuyorum konuya adapte olamıyorum resmen

Hayır saka degil hafta ıcı Seyehat edebiliyorsunuz yasaga kadar.
Yok o anlamda söylemedim, biliyorum yasak sürelerini ama sonuçta camdan atlamak da yasak değil diye her fırsatta camdan da atlamıyoruz .Saçma sapan gerekçeler için yasak değil diye ( pandemide şehirlerarası ailecek yatılı misafirlik, piknik, mangal, sırf zevkine 4. kattan atlamak falan gibi) riskler alıp hem kendi hayatımızı hem başkalarının hayatını tehlikeye atmamalıyız ya, o bağlamda sordum

Yok o anlamda söylemedim, biliyorum yasak sürelerini ama sonuçta camdan atlamak da yasak değil diye her fırsatta camdan da atlamıyoruz ,saçma sapan gerekçeler için ( pandemide şehirlerarası yatılı misafirlik, piknik, mangal, sırf zevkine 4. kattan atlamak falan gibi) riskler alıp hem kendi hayatımızı hem başkalarının hayatını tehlikeye atmıyoruz ya, o bağlamda sordum
Cok haklısında boyle işte 🤷‍♀️

Ha sey dedim kendi yakamıyor da bana suç buluyor dedim. Ama desem ne olacak? Ben huzurlu sakin bir an istiyorum millet icinde de.. Suratım hep kendi ailemin yanında bu huyundan dolayı bozuk.. Ablam da bu karakterde eşine. Abartıyorsun diyor. Ben de böyleyim diyor. Sanki iyi bi şeymiş gibi.
Aile terapistine gidin faydasi olacaktir.Eşiniz kendini kanitlama cabasina giriyor.Sinirine hakim olamiyor bence.

Selam kızlar.

Eşim normalde bana düşkün , başbaşayken çok ilgili vs vs dir. Evde genelde keyifli vakit geçiririz . Övmek için anlatmıyorum hani durumu yorumlayın diye anlatıyorum . Ama ne zaman ki insan içine girsek bir şey oluyor. Hani onun ailesi falan değil . Arkadaş ortamı vs ya da benim ailem.. Özellikle arkadaş ortamı..Bu hafta eşimin arkadaşı karı koca başka şehirden bize kalmaya geldiler. Gayet iyi anlaştığımız bir çiftti. Onun arkadaşı hani ben karısıyla tanıştım yakın olduk falan neyse.

Sanki başbaşa olan adam gitti. Dövecek gibi bakmalar , saçmasapan terslenmeler. Mesela kahvaltıda adı aklıma gelmedi o an şeyi uzatır mısın dedım. Neyi uzatıyım ya diye çıkış yaptı. İşte üşüdüm dışarda ben sana kalın giyin demedim mi diye çıkış yaptı milletin içinde. Çocuğuyum sanki. Mangal yakmıştık dağda hani corona var çıktı demeyin . kimsenin olmadığı yerdi. Çakmak al demişti almıştım yanıma. O an düğmesine mi ne basmış çakmak çalışırken birden çalışmadı. Ben sana çalışanını al dedim dimi diye terslendi. Düzelttim verdim dedim kendin basmışsın. Bu gibi şeyler. Başbaşa yapsa susmam. Ama insanları huzursuz etmemek için misafire ayıp olmasın diye cevap veremedim Yaptığından ben utandım. Sadece soğuk yaptım kendisine. 29 yaşında insanım içinde bu şekilde olmak yaralıyor. Ne zaman bir plan yapsak hep bu şekil.... ÇOK DEFA Bu sorunumu paylaştım özür diledi haklısın dedi her defasında tekrarladı. Bunu da söyledim yine özür diledi tekrarladı.Ama artık inanmadığımı defalarca özür dileyip tekrarladığını söyledim.

He bi de insanlar da farkediyor eşimin sinirli olduğunu.. Ailem dahil. Ama başbaşa da melek üstü melek yani. Babası da annesi de böyle. Konuşma tarzları babası hep kavga eder gibi. Annesi de sert.. Ama bana böyle değildi eşim evlenmeden önce ve Başbaşayken yine değil ev işi vs yardım eder ben demeden

SONUÇ OLARAK KENDİSİNE :
. Erkekler sanıyor ki bir tek kibarlığı siz istiyorsunuz biz de kibar erkek istiyoruz dedım. Ama sen madem değişemiyorsun bundan sonra ortam içerisine karışmayı düşünmüyorum seninle dedim. Ve gerçekten artık tahammüLüm bitmiş insan içinde bir duruş bırakmamasına bende. Artık arkadaşlarını ne kadar sevsem görüşmeyeceğim dedim.. Gerekirse aileme de tek gideyim diyorum... Eğer ben de gelmem diye tehdit falan ederse ?

Sizce eşim neden böyle? Ve iyi bir karar almış mıyım ? Teşekkür ederim :)
Bu konuya ve eşle ilgili açtığım tüm konuya temelde bir güncelleme geldi . boşandim.. nedense konularıma bakınca çok güçlü bir kadın görüyorum boşandığımi görünce

Bu konuya ve eşle ilgili açtığım tüm konuya temelde bir güncelleme geldi . boşandim.. nedense konularıma bakınca çok güçlü bir kadın görüyorum boşandığımi görünce
Konunuzu ilk defa okudum ve inanılmaz sinir oldum malum şahsa. Ama sonra son sayfaya geldim ve bu yorumunuzu görünce derin bir oh çektim. Helal olsun gerçekten. Böyle öküzü çekmediğiniz için canı gönülden kutlarım sizi. Gerçekten çokk güçlü birisiniz 😍

Back
X