- 16 Ekim 2019
- 132
- 424
- 103
- 36
- Konu Sahibi sadeozgurlesme
-
Boyunuz kac acaba ben de 63 kg yumKızlar Merhaba , 63 kilo 109 cm basen ile pazartesi itibari spora başladım.
MariWinsor Buns thıgh 20 dakika Ve 50-100 arası ip atlama
Ve bugün itibari ile callanetics evolution'a başlıyorum
20 gün devam edeceğim.. Bakalım etkileri nasıl olacak..
Eki Görüntüle 2831230 Şuan ki halimi de resimliyorum
Videoları sizlerle de paylaşıyorum
Teşekkür ederim Bu haraketlerın bayagı etkili oldugunu gözlemledim.. Çok fazla karıştırmadan devam edeyim :)1,5 saat uzun gibi gözüküyor ama beni fazla yormadan sıkılmadan yapabildiğimi farkettim..Ebru salli ile pilates izlerseniz o da cok etkili.
Ve kolay.
Ayrica squat hareketleri inanilmaz yanma , incelme ve sekillenme sagliyor.
Bi goz atayim hareketlere ozamanTeşekkür ederim Bu haraketlerın bayagı etkili oldugunu gözlemledim.. Çok fazla karıştırmadan devam edeyim :)1,5 saat uzun gibi gözüküyor ama beni fazla yormadan sıkılmadan yapabildiğimi farkettim..
Boyum 1,62
Bi goz atayim hareketlere ozaman
Ben dambilla squat yapiyorum neredeyse tum bedenim su atiyor . Gecen gun oturup kalkamadim
Benim boyun 1.73 kiloma gore iyi duruyor olabilir ama asiri esneklik ve bıgıllık olusmaya baslamistio yuzden sporu seviyorum, vucudumu sekillendirmeyi seviyorum.
Tabi boyda çok önemli, sanırım bu tabloya yakınsın o zaman :) Ben uzağından bile geçemem
Olacak, agriya aciya alisman , ders calisan cocuk gibi planli programli olman gerekiyor.Tabi boyda çok önemli, sanırım bu tabloya yakınsın o zaman :) Ben uzağından bile geçememBen de o bıngıl bıngıl olan kısımları sevmiyorum, temennim taş gibi olmasa da sıkı bir vücut...
Çok teşekkür ederim bu güzel bilgiler için :) Okadar iyi geldi ki Bu program aralıksız 6 gün yapacaksınız diyor maalesef ...Olacak, agriya aciya alisman , ders calisan cocuk gibi planli programli olman gerekiyor.
Aksi halde zor maalesef yaglar dogal yoldan iki gunde gitmiyor
Beslenme de cok onemli faktor.
Hamur isi; seker, yag.. en cok kg yapan unsur..
Bol su ic emi.. icine limon sık; bazen nane yapragi elma dilimi at tatlandir oyle ic..
Yememeye okadar alismisim ki iki gidim yiyince vicdan yapiyorum..
Bir de dip not esim vucut gelistirmeci; bu spora yillarini adadi steroidsiz dogal vucut yapiyor. Herseyi enine boyuna arastiran bilen biri.
Bana dedigi; bir gun yap bir gun dinlen ki kaslar daha cabuk gelisip sekillensin.
Her gun yaparsan olmaz.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim bu güzel bilgiler için :) Okadar iyi geldi ki Bu program aralıksız 6 gün yapacaksınız diyor maalesef ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?