- Konu Sahibi kitapayraci
-
Merhaba arkadaşlar
Başlıktan anlaşılacağı üzere kalça ve basen için çözüm arıyorum. Basenlerim aşırı fazlave gerçekten moralimi çok bozuyor.. şuan diyet yapıyorum ama kalça ve basende hiçbir fark göremiyorum sizce ne tür egzersizler yapmalıyım? veya önerebileceğiniz bir diyet listesi var mı?
Canım leslie kalça ve basen eritmeye birebir ben 2 3hafta yaptım gözle görülür incelme oldu. Birde makas hareketi basenleri eritiyor bana diyetisyenim vermişti çok güzel gitmişti o bölgedeki yağlar tavsiye ederim.
göbek eritmek içinde bişey biliyosan yardım et bana çöp gibiyim ama kocaman hamile gibi karnım var çok üzülüyorum
Canım leslie kalça ve basen eritmeye birebir ben 2 3hafta yaptım gözle görülür incelme oldu. Birde makas hareketi basenleri eritiyor bana diyetisyenim vermişti çok güzel gitmişti o bölgedeki yağlar tavsiye ederim.
[video]https://www.youtube.com/user/XFitDaily/videos[/video]
bu sayfaya bakmalısın
burası gerçekten çook faydalı çok teşekkürler :)
Çook teşekkür ederim! evet makas hareketini 3-4 gündür yapıyorum umarım bir faydasını görebilirimm :)
yengem kalçasını duvara vura vura eritti :)
Ben 30 defa sağ bacak 30 defa sol bacak olarak başladım en fazla 50ye çıktım çünkü çok faydalı bi hareket ama hergün düzenli olarak yaptım çok ise yarıyor 1ay düzenli yap bak göreceksin çok fark olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?