• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basen ve yanlarımla başım dertte!

ozlm94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
84
0
86
İstanbul
selam arkadaşlar malum yaz geliyo ama benim göbeğim pek yok ( var da pek yok ) sma basenler of of yani. yıllardır belada başım. bıktım artık. zayıflasam direk belden gidiyo. ne yapmamı önerirsiniz<?deneyim başaranlar var mı ?mesela şu an benimöiler 96-97 ölçü szice ne kadar erir yaza kadar yardım lütfennn

Benim de göbeğim yok ama basenlerim çok fazla var ve çok diyet yaptım ama etkin bir sonuç alamadım bir türlü etrafımdakiler yürüyüş yada spor yapmazsam zayıflamıycağını söylüyorlar ama benim de spor yapmak için vaktim yok hiç napıcam bilmiyorum

selam arkadaşlar malum yaz geliyo ama benim göbeğim pek yok ( var da pek yok ) sma basenler of of yani. yıllardır belada başım. bıktım artık. zayıflasam direk belden gidiyo. ne yapmamı önerirsiniz<?deneyim başaranlar var mı ?mesela şu an benimöiler 96-97 ölçü szice ne kadar erir yaza kadar yardım lütfennn

benimde aynı şikayet bel ince göbek yok basenler 96 97 spor yapmaya çalışıyorum biraz sıkılaştım devam etmem lazım

Çogu kadının en büyük kilo sorunu totoşuyla oluyor.yanı basenlerrrrrr :53:

Basenlerijizi eritmek icin en iyi yol sag ve sol basenlerinizi 50 ser kere duvara vurmak. Gercekten yaglarin parçalanması fayda sagliyo

ama tavsiyem basenlerinle barışık ol benim gibi,, :28:düşersen yastık görevi görüyor, sarsılmıyorsun.:28::28:

ayy sanki beni tarif ettin benim de başım bela da spor yapsam çok güzel olacak ama nerde o imkanlar :P

basen-eriten-hareketler-resimli-anlat%C4%B1m.gif

bu hareket çok işe yarıyo

Back
X