- 2 Aralık 2015
- 382
- 444
- 53
Kocamdi 3 sanadir beraberiz, ama kağt üzerinde değil, imam nikahila... Sonre evlenecektik . Nasipde olmadi...
Ndn cnm nooldu ki yhaaaaaa? çk üzldm grçktn hrşy dzlr üzlme yhaa.
arkadaslar burda insanlarin dertlerine derman olup yol göstermek mi amac yoksa trollük yapmak mi? kadin kazakistanli ve türkcesi zayif görüyorum ki ama cogu kisi dalga geciyor?? ben mi cok hassassim yoksa insanlar mi degisik??
Biz hassasiz bence
Suzicim bunun yabanci olmasiyla ilgisi yokki..Herkes bu arkadaşın yazimina kafayı takmış. Kadın yabanciyim diyo zaten niye bu kadar alay ettiniz anlamadım. Bi türlü yabancı insanları kabul edemedik toplum olarak hep bi dalga hep bi ezik görme. . Kadın derdini anlatmış dili donebildigince.
Ada'm doru soyliyo demişdm,, verdiniz destek için sağolun...
Suzicim bunun yabanci olmasiyla ilgisi yokki..
Yazim hatalari olan , yanlis yazilan kelimelerin bulundugu konularda da yapiliyor aynisi..
Irkla bi ilgisi yok yani..
Duygusal kadinsin sen kizAma tatlım onların konuşma tarzida aynen yazdıkları gibi. Bizim gibi konuşup yazmasını bekleyemeyiz ki
Türk oğlu Türklerin Türkçeyi katletmesi ile bu konu çok farklıAma tatlım onların konuşma tarzida aynen yazdıkları gibi. Bizim gibi konuşup yazmasını bekleyemeyiz ki
O zaman da konu egitime kadar gider suzi aman burda kalalim biz en iyisiTürk oğlu Türklerin Türkçeyi katletmesi ile bu konu çok farklı
Duygusal kadinsin sen kiz
Biraz da sebebi şu olabilir kendi açımdan..
Simdi esi zaten aldatiyordu , bide en son kendini kesmis galiba..
Bu durumda üzülmesi hala seviyor olmasi bana garip geldi..
O zaman da konu egitime kadar gider suzi aman burda kalalim biz en iyisi
Bu durumda kalsam napardim diye dusundum..Iste ben hep çift taraflı düşünüyorum
Sevmek kötü bişey değil evet can yaksada seversin ayrilirsin ama yine seversin.
Zaten barismayacagim demiş ama eşini sevmesi normal buna eşi karar veremez
Insan sevgisini de nefretini de içinde kendisi yaşar.
Seviyor diye katlansin demiyorum
Nasil da bulduk ama orta yoluBak kardesler bi konuda zitlaştı burda kalalım aryam
Hiç sorma yaa benim de gençliğimi hatırlattı valla.... cihangirde bi ev mi dersin robinsonla cuma mı dersin ay daha neler vardı da söylemiyim simdiGecen arkadaşın evinde bulduk çok eski sayısını orada kadın tavlama dialogu vardı
abijim onu damiyorim ben yaa yani koniya nasi girejes ? bi usuli, yordami yok mi ? yani yabanji memleketta olajağim için ajemilik olir benda
Aklımda kaldı. Harbi benziyor ya
Ya ben onu okurken kahkaha atardım. 2003 yılında okula giderken. İçim bir tuhaf oldu ha hatırlattın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?