- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
- Konu Sahibi usuyenprenses
Hic birsey olmaz kiz Aferin sana ❤ ayrıca kime yazarsa yazsın pislik. Sen gününü gün et.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum o olacağına inanmak istemiyorum çünkü bu kadar iğrenç bir insanı sevmiş olamambence de eski nişanlınız bu zamana kadar olmadı şimdi mi oldu
canım düğüne 1 hafta kala terkedilmemin üzerinden 1 ay bile geçmedi daha inan öyle kolay olmuyor her şeyi yok saymakBu kadar saçma bir adamı bu kadar kafana tekman sence de anormal degil mi prenses![]()
Ya gerekirse ayrıl o işten psikolojini bozdun bizimde sinirimizi bozuyorsun![]()
At kafandan dünyandan yanından şu adamı kurtuldun başka açıklaması yok. Hiç hayatına girmemiş birşey yaşamamış gibi yok say . Artık başka konular ac içinde bu adamın olmadığı![]()
yok o arkadaşıma gelen mesaj ben değilimAdınız elif sanırım okunuyor.Birde nişanlınız olsa bile akrabanıza ne anlatacak ki ?
ben kabul etmedim canım anlatamadım arkadaşım yazışmışİnstada hesabınıza mesaj öyle hooop diye gelmez ki. Takipçiniz değilse Size biri mesaj atar kabul ederseniz devam edebilir. Hesap adını gördüğünüz halde neden yazdınız? Direk yoksayabilirdiniz.
Hata etmişsiniz?
tamam canım söylemicem kız kardeşime söyledim sadece evet gerçekten her gün görmek aptal aptal önümde telefonla konuşmalar yapıyor ciddi bir mücadele veriyorum dua edin de iyi bir iş bulup çıksın iştenCanını sıkma güzelim hep oyle olur zaten,insanlar son anda gercek yüzünü gosterirler. Eski.nişanlın da oyle yapmis tabi eger oysa. Keske ayni yerde çalışmasanız tam bir hayat mücadelesi veriyorsun,ben de senin gibiyim ve asla kaybetmek istemem. Kaybeden o terbiyesiz olacak !
Ailene biseyden bahsetme. Insanlar huylanmasın bos yere.
evet olabilir ben de kesin o demiyorumYa hemen eski nişanlı diye düşünme, tesadüf de olabilir. Ki arkadaş listenden arkadaşını bulmuş da olabilir. Sapık çok.
peki o değilse kimden şüpheleniyorsun prensesbu kadar da değildir yaaaa
evet benimusuyenprenses , birşeyi anlamadım, t...yi taniyor musun diye sorduğu kişi yani t.. kişisi siz misiniz, o da önemli çünkü
valla aklıma başkası da gelmiyorpeki o değilse kimden şüpheleniyorsun prenses
günahı boynuna benim aklıma direk eski nişanlın geldi