Başım belada mı ?

Instagramda yakindaki kisilerde telefondaki kisileri bagla gibi bisey vardi ordan baksana orda cikarsa rehberinde ekli kisinin hesabi oldugu cikiyor varsa odur zaten. Akrabalrinada yazarsa ayrildigim icin iftira atiyyor pislik de eger okadarda ileri gidip akrabalarina yazarsa sende onu tehtit et sikayet edecem diye

İnstada hesabınıza mesaj öyle hooop diye gelmez ki. Takipçiniz değilse Size biri mesaj atar kabul ederseniz devam edebilir. Hesap adını gördüğünüz halde neden yazdınız? Direk yoksayabilirdiniz.
Hata etmişsiniz?

Canını sıkma güzelim hep oyle olur zaten,insanlar son anda gercek yüzünü gosterirler. Eski.nişanlın da oyle yapmis tabi eger oysa. Keske ayni yerde çalışmasanız tam bir hayat mücadelesi veriyorsun,ben de senin gibiyim ve asla kaybetmek istemem. Kaybeden o terbiyesiz olacak !
Ailene biseyden bahsetme. Insanlar huylanmasın bos yere.

Bu kadar saçma bir adamı bu kadar kafana tekman sence de anormal degil mi prenses 😤
Ya gerekirse ayrıl o işten psikolojini bozdun bizimde sinirimizi bozuyorsun 🤣
At kafandan dünyandan yanından şu adamı kurtuldun başka açıklaması yok. Hiç hayatına girmemiş birşey yaşamamış gibi yok say . Artık başka konular ac içinde bu adamın olmadığı 😁
canım düğüne 1 hafta kala terkedilmemin üzerinden 1 ay bile geçmedi daha inan öyle kolay olmuyor her şeyi yok saymak

İnstada hesabınıza mesaj öyle hooop diye gelmez ki. Takipçiniz değilse Size biri mesaj atar kabul ederseniz devam edebilir. Hesap adını gördüğünüz halde neden yazdınız? Direk yoksayabilirdiniz.
Hata etmişsiniz?
ben kabul etmedim canım anlatamadım arkadaşım yazışmış

Canını sıkma güzelim hep oyle olur zaten,insanlar son anda gercek yüzünü gosterirler. Eski.nişanlın da oyle yapmis tabi eger oysa. Keske ayni yerde çalışmasanız tam bir hayat mücadelesi veriyorsun,ben de senin gibiyim ve asla kaybetmek istemem. Kaybeden o terbiyesiz olacak !
Ailene biseyden bahsetme. Insanlar huylanmasın bos yere.
tamam canım söylemicem kız kardeşime söyledim sadece evet gerçekten her gün görmek aptal aptal önümde telefonla konuşmalar yapıyor ciddi bir mücadele veriyorum dua edin de iyi bir iş bulup çıksın işten

Ya hemen eski nişanlı diye düşünme, tesadüf de olabilir. Ki arkadaş listenden arkadaşını bulmuş da olabilir. Sapık çok.

Sizce nişanlınız böyle kötü bir hesap ismi alır mı? Eğer o olabileceğinden supheleniyorsaniz, demek ki alabilme ihtimali var.
Ve benim de aklıma 1sadekahve 1sadekahve nin dediği geliyor,o yüzden mi bu kadar korktunuz? Eğer öyle bir eylem yaşandıysa, evet bu hesap nisanlinizin olabilir ve bunu ima ediyor

Back
X