- Konu Sahibi melissaduru
-
Allah annen ve annen gibi insanlardan razı olsunLiseye giderken bir kız arkadaşım, netten tanıştığı birine bu şekilde ama tamamen açık bir resim yollamış.
Tabi bizim haberimiz yok .
Adam, ne yalanlar söylemiş.
Kız da yaşı küçük inanmış
Sonra arkadaşım konuşmak istemeyince
Okulun duvarına ascam falan dedi.
Geldi bana anlattı.
Korkmuyoruz ne istersen yap dedik.
Ama bizi kaileye almadı.
Anneme gidip durumu izah ettim.
Annem onun canına okudu.
Ve şikayet etmeden kendi ailesi duymadan bitti.
Ama kızın evini gece 3 te bile arıyordu.
Kız arkadaşım üzüntüden 1 hafta okula gelemediğini biliyorum.
Billboardlara mi ascam demedi.
Neler dedi.
Gece yarıları babasını arıyordu kızın.
Annem, asarsan as o benim kızım sana pabuç bırakmam dedi ve konu kapandı.
Çok teşekkür ederim canım.Allah annen ve annen gibi insanlardan razı olsun
Twitter dan sanırım mesaj yollamış.Sen de bu adamin adini soyadini biliyorsun degil mi? Sen de onun akrabalarina arkadaslarina seni tehdit ettigine dair yazismalari yolla. Ciplak foto atmami istiyor de. Pis sapik ele gune bir rezil olsun gorurum ben o zaman onu. Etrafindakiler de adam saniyordur bunu.
Facede bi sohbet grubundaydım. Paylaşmlar muhabbet gırgır ve bi sürü arkadas edinmiştim. 2 yıla yakın o gruptaydım snra admin oldm orda. Ve birii ısrarla özelime yazmaya başladı. Grupta bu yasaktı. Erkek üyeler bayan üyeleri rahatsız ediyo diye. Uyardım. Ve iki gün yazmadı. Snra grupta bişey paylaştım hemen altına başladı acilen bişey dcem çok önemli falan diye. Tamam dedim. Baktım yazmaya başladı. Seni istemsiz bi şekilde kıskanıyorum diye. O grupta takılmak için bi face açmştm ve foto bile yoktu yani. Bikaç msaj attı engelledim. Daha sonra gruba bi bayan katılmak istemiş. Diğer admin kabul etmiş. Ve bana istek attı. Bayan oldgndan kabul ettim. İki üç gün knştk. Sıkıntılarını anlatıyodu falan. Dertleştik. Snra bana dediki seni kıskanıyorum.grupta takılma bnmle samimi ol. Ben şok olmştm. O adam bayan facesi açmştı.sırf onnla knşym ve grupta takılmym dye. Çok şaşırmıştm çok. Ve o engelledğm hesabndaki aynı soyisimli birine msaj atmştm. Dedimki yardımcı olun ona. Takıntılı biri falan. Amcasnn ogluymuş. Dediki doğru söylüyosunz. Birine taktı kafayı 6 ay snra ona ve nişanlsna saldırdı falan.. Çok tehlikeli insanlar olabiliyolar.
Reste rest derdim ben olsam. Kime gonderirse gondersin fotolari da. Manyaklardan korktukca iyice meydani bos buluyorlar.Zaten 16 yasinda bir hata yapmis konu sahibi. Ailesi de anlayacaktir.Twitter dan sanırım mesaj yollamış.
Daha açık bir resim istediğine dair.
O mesajin ekran görüntüsünü alıp paylassin.
Tabi birşey yapasi yoksa da o zaman yapabilir .
Oda ayrı konu .
Gercekten bak.. Hayatımdaki tanıdığm ilk TAKIK tı
Size katılıyorum.Reste rest derdim ben olsam. Kime gonderirse gondersin fotolari da. Manyaklardan korktukca iyice meydani bos buluyorlar.Zaten 16 yasinda bir hata yapmis konu sahibi. Ailesi de anlayacaktir.
Istedigini elde etmek için sadece blöf yapıyor bence ben de zamanında böyle şeyler yaşadım ama inan umursamayınca o da kendinde böyle bir şey yapacak cesareti bulamaz.Her yerden engelle mümkünse numaralarını değiştir hiçbir şekilde ulasamasin sana bak nasıl yerinde duruyor.Kesinlikle evleneceğim kişiyi de bulaştırma aranızda güven problemi yaratır sürekli yüzüne vurur ilerdeArkadaşlar canım çok sıkkın Allah rızası için bana yardım edin. 10 sene önce nette tanıştığım biri vardı benden 11 yaş büyük ben onda 16 yaşındaydım şuanda 38 yaşında yurtdışında yaşıyor elinde hafif dekolteli resimlerim var ve bana Twitter üzerinden tehdit mesajları yazıyor hatta çıplak fotoğraflar var bunlarda senin derim diyor bana Yen'i resim yollamazsan seni bulunduğun şehire rezil ederim diyor 27 yaşındayım 1.5 ay sonra düğünüm var dedim geçmiş günlerdede iş yerimi aradı sesimi duyup kapattı bende dedim ki beni resimlerimle tehdit eden sensin suçlu sen olursun savcılığa veririm seni dedim git ver diyor insanca konuştum anlamıyor yıllarca şaklamış resimleri Allah rızası için yardım edin ne yapabilirim dengesizin teki çalıştığım yer resmî kurum ailene gönderirim resimleri diyor Ne yapacağını kestiremiyorum dün geceden beri mahvolmuş durumdayım Lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?