Başım çok büyük dertte

Liseye giderken bir kız arkadaşım, netten tanıştığı birine bu şekilde ama tamamen açık bir resim yollamış.
Tabi bizim haberimiz yok .
Adam, ne yalanlar söylemiş.
Kız da yaşı küçük inanmış
Sonra arkadaşım konuşmak istemeyince
Okulun duvarına ascam falan dedi.
Geldi bana anlattı.
Korkmuyoruz ne istersen yap dedik.
Ama bizi kaileye almadı.
Anneme gidip durumu izah ettim.
Annem onun canına okudu.
Ve şikayet etmeden kendi ailesi duymadan bitti.
Ama kızın evini gece 3 te bile arıyordu.
Kız arkadaşım üzüntüden 1 hafta okula gelemediğini biliyorum.
Billboardlara mi ascam demedi.
Neler dedi.
Gece yarıları babasını arıyordu kızın.
Annem, asarsan as o benim kızım sana pabuç bırakmam dedi ve konu kapandı.

Ban yemeyeceğimi bilsem bi güzel saydırırdım ama neyse..
Bu nasıl adam ya..
Sen 16 yasındayken hata etmiş olabilirsin. Bi insan bunca yıl bununla tatmin mi etmiş kendini. Pis sapık. Nasıl bişey bu ya.. Aman diyim bacım dikkat et. Ver savcılığa. Madem öyle işte böyle de. Ve zamanında zorla fotolarımı cekti de. Gebersin böyle pislik insanlar ya

Allah annen ve annen gibi insanlardan razı olsun

Twitter dan sanırım mesaj yollamış.
Daha açık bir resim istediğine dair.
O mesajin ekran görüntüsünü alıp paylassin.
Tabi birşey yapasi yoksa da o zaman yapabilir .
Oda ayrı konu .

Facede bi sohbet grubundaydım. Paylaşmlar muhabbet gırgır ve bi sürü arkadas edinmiştim. 2 yıla yakın o gruptaydım snra admin oldm orda. Ve birii ısrarla özelime yazmaya başladı. Grupta bu yasaktı. Erkek üyeler bayan üyeleri rahatsız ediyo diye. Uyardım. Ve iki gün yazmadı. Snra grupta bişey paylaştım hemen altına başladı acilen bişey dcem çok önemli falan diye. Tamam dedim. Baktım yazmaya başladı. Seni istemsiz bi şekilde kıskanıyorum diye. O grupta takılmak için bi face açmştm ve foto bile yoktu yani. Bikaç msaj attı engelledim. Daha sonra gruba bi bayan katılmak istemiş. Diğer admin kabul etmiş. Ve bana istek attı. Bayan oldgndan kabul ettim. İki üç gün knştk. Sıkıntılarını anlatıyodu falan. Dertleştik. Snra bana dediki seni kıskanıyorum.grupta takılma bnmle samimi ol. Ben şok olmştm. O adam bayan facesi açmştı.sırf onnla knşym ve grupta takılmym dye. Çok şaşırmıştm çok. Ve o engelledğm hesabndaki aynı soyisimli birine msaj atmştm. Dedimki yardımcı olun ona. Takıntılı biri falan. Amcasnn ogluymuş. Dediki doğru söylüyosunz. Birine taktı kafayı 6 ay snra ona ve nişanlsna saldırdı falan.. Çok tehlikeli insanlar olabiliyolar.

Twitter dan sanırım mesaj yollamış.
Daha açık bir resim istediğine dair.
O mesajin ekran görüntüsünü alıp paylassin.
Tabi birşey yapasi yoksa da o zaman yapabilir .
Oda ayrı konu .
Reste rest derdim ben olsam. Kime gonderirse gondersin fotolari da. Manyaklardan korktukca iyice meydani bos buluyorlar.Zaten 16 yasinda bir hata yapmis konu sahibi. Ailesi de anlayacaktir.

Yapilacak ilk is face hesaplarini acil kapatki fotograf paylasamasin senin duvarinda
Valla bu adami bir guzel dovdurtmek lazim ama eski usul islemiyor bundan sebep savciliga gidilmeli ve nisanlina soylemelisin asla hicbirsey gizli kalmaz
Simdi kimbilir bu kac kiza ayni seyleri yapip kimbilir kacini istismar etmistir

Kesinlikle nişanlına soyle. Sonuçta o zaman çocukmuşsun. Şimdi yaptığın bir sey degil ki. Eğer anlamayacak kafada biriyse o nişsnlıdan da hayır gelmez zaten.

Allah yardimcin olsun insalah bu isten zarar gormeden kurtulursun.
Korktugunu sakin belli ettme.savciliga verecegini soyle attigin tehdit mesajlarini karabalarina arkadaslarina gosterecem esas sen rezil olacaksin de

Bunca sene sonra nerden aklina düsmüssün de seni arayip bulmus ve böyle tehdit ediyor.Savcilik bunun yolu baska bir sy degil.Allah islah etsin böyle gerizekali insanlari hayatlarimizdan cikarsin.Allah iyilerle karsilastirsin.

İlk olarak nisanlinla konus, sonrasinda beraber savciliga gidip ifade verin, yazismalarin da ekran goruntusunu goturun yaninizda. Sonra da "Resit olmayan kizdan ne sebeple fotograf istedigini savciliga sen anlaticaksin bundan sonra; ayrica yurtdisinda olman bir sey ifade etmiyor, isledigin suclar icin orda da yargilanmani saglayacagim ve bulundugun ulkede olmasa bile tr'ye ayak bastigin anda cezaevine gireceksin. Tr'deki mahkumlar tacizcileri cok sever, sen de duymussundur belki buyur devam et" yazin ve gonderin.

Reste rest derdim ben olsam. Kime gonderirse gondersin fotolari da. Manyaklardan korktukca iyice meydani bos buluyorlar.Zaten 16 yasinda bir hata yapmis konu sahibi. Ailesi de anlayacaktir.
Size katılıyorum.
Bu gibi insanlardan korkarak onlara meydan vermiş oluyoruz .
Ailesi de anlar. Eşi de .
O yaşlarda kim hata yapmadi ki ?

Senin için zor olacak ama arkadaşların dediği gibi bence de nişanlınla konuş. Elbette sinirlenecek ilk başta neden böyle bişey yaptın diyecek kızacak bağıracak ama emin ol sana yardım edecek tek kişi nişanlın olur. Çocukken öyle bir cahillik yaptığını anlat. İnşallah bir çözüm bulunur.

Istedigini elde etmek için sadece blöf yapıyor bence ben de zamanında böyle şeyler yaşadım ama inan umursamayınca o da kendinde böyle bir şey yapacak cesareti bulamaz.Her yerden engelle mümkünse numaralarını değiştir hiçbir şekilde ulasamasin sana bak nasıl yerinde duruyor.Kesinlikle evleneceğim kişiyi de bulaştırma aranızda güven problemi yaratır sürekli yüzüne vurur ilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…