- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
- Konu Sahibi melissaduru
-
Nasıl resimler bunlar ciplakmi yani mini etekli askılı vs resimlerse yollasin ailene neden bu kdr cekiniosunAynı şeyi söyledim ailene yollarım resimleri yalandan diyor manyağın teki
Göğüs dekolteli ve ben kapalı biriyimNasıl resimler bunlar ciplakmi yani mini etekli askılı vs resimlerse yollasin ailene neden bu kdr cekiniosun
Arkadaşların dediği gibi telefondan göndermediysen senin gönderdiğini bile ispatlayamaz yayarsada bu kim nasıl eline geçirmiş bilmiyorum dersin...bütün sosyal medyanı kapat iş yerindende arasın dursun sallama cevap verme bir süre sonra vazgeçecek onun derdi seni rezil etmek değil ki korkutaerak istediklerini elde etmek sakın yollama falan diye yalvarır mesajlarda atöma onlarla ispata çalışır bak resimler onun diye ama bence senle iletişimi kopunca vazgeçip yeni avlar arayacak kendineGöğüs dekolteli ve ben kapalı biriyim
Ya cnm cocukmussun adı üstünde çocuk sanki kim o yaşlarda hata yapmadiki doğar doğmaz kapanmadinya kesinlikle hic vakit kaybetme git suç duyurusunda bulun o s.... fsz şuan suç islio ve kazanan taraf sen olursun en güzeli eş adayına makul şekilde anlat eğer arkanda durmuosa zaten evliligini bı kez daha sorgula sonuça evliyken tecavüze uğrayan kadınlar var bu kadınlar namussuz die sokagami atılacak ve sen yanlış bisiler yapmadın cocuktun önünü goremiodun herkes hata yapar kesinlikle tek çözüm suç duyurusu ve eş adayiyla konusmakGöğüs dekolteli ve ben kapalı biriyim
Şimdi karşımızda ruh hastası biri varArkadaşlar canım çok sıkkın Allah rızası için bana yardım edin. 10 sene önce nette tanıştığım biri vardı benden 11 yaş büyük ben onda 16 yaşındaydım şuanda 38 yaşında yurtdışında yaşıyor elinde hafif dekolteli resimlerim var ve bana Twitter üzerinden tehdit mesajları yazıyor hatta çıplak fotoğraflar var bunlarda senin derim diyor bana Yen'i resim yollamazsan seni bulunduğun şehire rezil ederim diyor 27 yaşındayım 1.5 ay sonra düğünüm var dedim geçmiş günlerdede iş yerimi aradı sesimi duyup kapattı bende dedim ki beni resimlerimle tehdit eden sensin suçlu sen olursun savcılığa veririm seni dedim git ver diyor insanca konuştum anlamıyor yıllarca şaklamış resimleri Allah rızası için yardım edin ne yapabilirim dengesizin teki çalıştığım yer resmî kurum ailene gönderirim resimleri diyor Ne yapacağını kestiremiyorum dün geceden beri mahvolmuş durumdayım Lütfen yardım edin
neden öyle fotoları hiç tanımadığın birine attın o vakit?Göğüs dekolteli ve ben kapalı biriyim
peki senden istediği neymiş?Arkadaşlar canım çok sıkkın Allah rızası için bana yardım edin. 10 sene önce nette tanıştığım biri vardı benden 11 yaş büyük ben onda 16 yaşındaydım şuanda 38 yaşında yurtdışında yaşıyor elinde hafif dekolteli resimlerim var ve bana Twitter üzerinden tehdit mesajları yazıyor hatta çıplak fotoğraflar var bunlarda senin derim diyor bana Yen'i resim yollamazsan seni bulunduğun şehire rezil ederim diyor 27 yaşındayım 1.5 ay sonra düğünüm var dedim geçmiş günlerdede iş yerimi aradı sesimi duyup kapattı bende dedim ki beni resimlerimle tehdit eden sensin suçlu sen olursun savcılığa veririm seni dedim git ver diyor insanca konuştum anlamıyor yıllarca şaklamış resimleri Allah rızası için yardım edin ne yapabilirim dengesizin teki çalıştığım yer resmî kurum ailene gönderirim resimleri diyor Ne yapacağını kestiremiyorum dün geceden beri mahvolmuş durumdayım Lütfen yardım edin
Nişanlın duysa iyi sonuçlar olmaz diye düşünüyorum direk annenle paylaşıp karakola git şikayet et numarasından yerbilimi yaparlar cezasını çeksinnnArkadaşlar canım çok sıkkın Allah rızası için bana yardım edin. 10 sene önce nette tanıştığım biri vardı benden 11 yaş büyük ben onda 16 yaşındaydım şuanda 38 yaşında yurtdışında yaşıyor elinde hafif dekolteli resimlerim var ve bana Twitter üzerinden tehdit mesajları yazıyor hatta çıplak fotoğraflar var bunlarda senin derim diyor bana Yen'i resim yollamazsan seni bulunduğun şehire rezil ederim diyor 27 yaşındayım 1.5 ay sonra düğünüm var dedim geçmiş günlerdede iş yerimi aradı sesimi duyup kapattı bende dedim ki beni resimlerimle tehdit eden sensin suçlu sen olursun savcılığa veririm seni dedim git ver diyor insanca konuştum anlamıyor yıllarca şaklamış resimleri Allah rızası için yardım edin ne yapabilirim dengesizin teki çalıştığım yer resmî kurum ailene gönderirim resimleri diyor Ne yapacağını kestiremiyorum dün geceden beri mahvolmuş durumdayım Lütfen yardım edin
Şimdi karşımızda ruh hastası biri var
Normal biri 10yıl önceki hiçbişiyi saklamaz.
Haklıyken haksız olmayın.korktuğunuzu sakın belli etmeyin ve nişanlınıza herşeyi de anlatın ki bilsin size hak versin.
O ruh hastasına da diyinki " elinde her ne varsa bunlarla beni tehdit edemezsin ,o zamanlar çocuktum ve bunlar içinde hiçkimse beni yargılamaz, fakat sen başına bela aldın.savcılığa bilgilerini verdim,telefonlarım dinleniyor,kılıma zarar gelse polis senden bilicek .
Sizde onu korkutun
Yıllar sonra hortlamış oyun oynamak istiyor zaar
Resimlerin olduğuna emin misin gördün mü sen? Bence resimlerin yok yeni resim elde etmeye çalışıyor olabilir 10 yıl çok uzun zaman. Sakın resim gönderme
Hiçbirsey yapamaz
Goruntu kaydedıp ekran resmı alıp boyle seylerı saklayıp baskalarına gosteren adi zihniyet tutupta o cesaretı zaten gosteremez
Tehtıtle ıstedıgını yaptıracak guya
Engelle arasa acma sakın gorusme
Bu arada sacvılıga sıkayet edıp gızlı kalsın dedınmı kınse duymadan şıkayet edebılıyorsun
Bu arada sen resıt degılken senınle cınsel içerıklı konusmus oldugundan sonra bunu kullanıp sımdı santaj yaptıgından içerı alırlar adamı
neden öyle fotoları hiç tanımadığın birine attın o vakit?
peki senden istediği neymiş?
Nişanlın duysa iyi sonuçlar olmaz diye düşünüyorum direk annenle paylaşıp karakola git şikayet et numarasından yerbilimi yaparlar cezasını çeksinnn
Ne yapabilir ki biç bişeyyyyArkadaşlar fotoğrafları mail olarak atmıştım ama sanırım mail olarak kayıtlı değil değil kendisinde bu fotoğraflar benim hazinelerim diyor silmem diyor kalbim sıkışıyor dünden beri
Onu asla yapmadım ayrıca o çıplak resimler bana ait olmadığı için çekincem yok ama diğerlerinden dolayı kotkuyorum
Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız içimde bir korku var savcılık işini ailemin duymasından korkuyorum muhtemelen yurtdışında olduğu için korkutuyor beni ailem böyle birşeyi duyarsa çok kötü olur İnan'ın başımı alıp giderim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?