Başım çok büyük dertte

Göğüs dekolteli ve ben kapalı biriyim
Arkadaşların dediği gibi telefondan göndermediysen senin gönderdiğini bile ispatlayamaz yayarsada bu kim nasıl eline geçirmiş bilmiyorum dersin...bütün sosyal medyanı kapat iş yerindende arasın dursun sallama cevap verme bir süre sonra vazgeçecek onun derdi seni rezil etmek değil ki korkutaerak istediklerini elde etmek sakın yollama falan diye yalvarır mesajlarda atöma onlarla ispata çalışır bak resimler onun diye ama bence senle iletişimi kopunca vazgeçip yeni avlar arayacak kendine

Hatta o dönemler face koymuştum kısa bir süre yada yanlışlıkla koyup kaldırmıştım o zaman mı kopyaladı acaba bile denebilir ki..

Göğüs dekolteli ve ben kapalı biriyim
Ya cnm cocukmussun adı üstünde çocuk sanki kim o yaşlarda hata yapmadiki doğar doğmaz kapanmadinya kesinlikle hic vakit kaybetme git suç duyurusunda bulun o s.... fsz şuan suç islio ve kazanan taraf sen olursun en güzeli eş adayına makul şekilde anlat eğer arkanda durmuosa zaten evliligini bı kez daha sorgula sonuça evliyken tecavüze uğrayan kadınlar var bu kadınlar namussuz die sokagami atılacak ve sen yanlış bisiler yapmadın cocuktun önünü goremiodun herkes hata yapar kesinlikle tek çözüm suç duyurusu ve eş adayiyla konusmak

Şimdi karşımızda ruh hastası biri var
Normal biri 10yıl önceki hiçbişiyi saklamaz.
Haklıyken haksız olmayın.korktuğunuzu sakın belli etmeyin ve nişanlınıza herşeyi de anlatın ki bilsin size hak versin.
O ruh hastasına da diyinki " elinde her ne varsa bunlarla beni tehdit edemezsin ,o zamanlar çocuktum ve bunlar içinde hiçkimse beni yargılamaz, fakat sen başına bela aldın.savcılığa bilgilerini verdim,telefonlarım dinleniyor,kılıma zarar gelse polis senden bilicek .
Sizde onu korkutun
Yıllar sonra hortlamış oyun oynamak istiyor zaar

Resimlerin olduğuna emin misin gördün mü sen? Bence resimlerin yok yeni resim elde etmeye çalışıyor olabilir 10 yıl çok uzun zaman. Sakın resim gönderme

Hiçbirsey yapamaz
Goruntu kaydedıp ekran resmı alıp boyle seylerı saklayıp baskalarına gosteren adi zihniyet tutupta o cesaretı zaten gosteremez
Tehtıtle ıstedıgını yaptıracak guya
Engelle arasa acma sakın gorusme
Bu arada sacvılıga sıkayet edıp gızlı kalsın dedınmı kınse duymadan şıkayet edebılıyorsun

Bu arada sen resıt degılken senınle cınsel içerıklı konusmus oldugundan sonra bunu kullanıp sımdı santaj yaptıgından içerı alırlar adamı

peki senden istediği neymiş?

Nişanlın duysa iyi sonuçlar olmaz diye düşünüyorum direk annenle paylaşıp karakola git şikayet et numarasından yerbilimi yaparlar cezasını çeksinnn

Resimlerin olduğuna emin misin gördün mü sen? Bence resimlerin yok yeni resim elde etmeye çalışıyor olabilir 10 yıl çok uzun zaman. Sakın resim gönderme

Bu arada sen resıt degılken senınle cınsel içerıklı konusmus oldugundan sonra bunu kullanıp sımdı santaj yaptıgından içerı alırlar adamı

neden öyle fotoları hiç tanımadığın birine attın o vakit?

peki senden istediği neymiş?

Nişanlın duysa iyi sonuçlar olmaz diye düşünüyorum direk annenle paylaşıp karakola git şikayet et numarasından yerbilimi yaparlar cezasını çeksinnn

Arkadaşlar fotoğrafları mail olarak atmıştım ama sanırım mail olarak kayıtlı değil değil kendisinde bu fotoğraflar benim hazinelerim diyor silmem diyor kalbim sıkışıyor dünden beri

nisanlına soyle derim ben. ama söyleyemiyorsan bence güvenebileceğin bir erkek arkadaşın onu arasın, nişanlın adına ya da babanmış gibi konuşsun, sert konuşsun, hepimizin bilgisi var desin. aklima bu geliyor.

Arkadaşlar fotoğrafları mail olarak atmıştım ama sanırım mail olarak kayıtlı değil değil kendisinde bu fotoğraflar benim hazinelerim diyor silmem diyor kalbim sıkışıyor dünden beri
Ne yapabilir ki biç bişeyyyy
Korkmayın bu kadar yaaaa işsiz güçsüz kalmış sizi iş edinmiş kendine uğraşıp duruyor.istediğini yap bakalım ne yapabilirsin canın bi iyi bi dayak istiyorsa ben onu hallederim diyin

Onu asla yapmadım ayrıca o çıplak resimler bana ait olmadığı için çekincem yok ama diğerlerinden dolayı kotkuyorum

Diğer resimler senin elinde varda onları sen facebook a yükle. Şimdi dekolteli demişsin de ne kadar dekolteli bilemedim.facebook a yuklenebilecek şeylerse yükle gitsin.

Sen ne kadar korkarsan ne kadar iletişime gecersen okadar üstüne gelecek. Aynı şeyi yaşadım. Gittim şikayetçi oldum ve Her şey bitti.aileme anlatmakla tehdit ediyordu aileme ben anlattım tehdit edecek bi şey kalmadı. Şimdiki aklım olsa her yerden engellerdim. Seninle iletişime gecemezse tehditte edemez. Nisanlina anlat çok detaya girmene gerek yok sevgili oldum resim gonderdim filan deme biraz degistirebilirsinde hikayeyi.

Yurtdisinda nerede? Hangi ülke? Yaptığı sey yasadigi ülkede de suç. Sen buradan savcılığa git. Onar gerisini halleder. Ya da bak bakalım online falan bulunduğu ülkede şikayet imkanı var mı?

Öncelikle bir sakin ol..
Normal bir insan olsa zaten bu şekilde kendinden çok küçük bir kızı kandırıp resimlerini alıp yıllarca saklamaz..
Söylediği hiç birseyi yapamaz .
Ve bu konuda bahse girerim.
Sadece amacı seni korkutup daha da açık resimler elde edip iyice seni kendine muhtaç etmek.
Öncelikle bütün sosyal medya hesaplarını şikayet et.
Bir kez değil defalarca.
Ardından, sen hesaplarını kapat.
Iş yerini arasın kaç kez arayabilir ki ?
Baktin ki olmuyor , gidip şikayet edersin.
Ondan mi korkcan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…