- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
ovunmuyorum yapmam zaten daha mafyamiyim benE siz bunları hata olarak görmüyordunuz, yine olsa yine yaparım diyorsunuz?
Kaldı ki ortaya falan çıkarmadım, her olay bir öncekiyle ve sizin okulda nasıl bir imajınız olduğuyla alakalı.
Ayrıca ortaya çıkarmak ne demek, devlet sırrı mıydı?
Hocaları muhtemelen konu sahibini sevmiyor. Problemli öğrenci.
Takmışlarsa bu yüzden takmışlar. Dedikleri laflar doğru değil, hoş değil. Ne olursa olsun bir hocanın öğrencisine sürtüyorsun deme hakkı yok. Ama konu sahibi de sütten çıkmış ak kaşık değil. Geçimsiz, şiddete meyilli, yalancı, problemli.
o dovme olayim dovme bile degildi ittirmistim kizi sirti siraya gelmisti o da bir anlik sinirle oldu ama sonra cok pisman olup ozur diledim kizdan o da anlayisla karsiladi baristik yalanci olmamin sebebi okuldan atilmamak icindiHocaları muhtemelen konu sahibini sevmiyor. Problemli öğrenci.
Takmışlarsa bu yüzden takmışlar. Dedikleri laflar doğru değil, hoş değil. Ne olursa olsun bir hocanın öğrencisine sürtüyorsun deme hakkı yok. Ama konu sahibi de sütten çıkmış ak kaşık değil. Geçimsiz, şiddete meyilli, yalancı, problemli.
güle güleSen erkekleri ben problemli öğrencileri koruyorum demek
Neyse ya kalk bu konudan da gidelim
Diyorsunuz?o dovme olayim dovme bile degildi ittirmistim kizi sirti siraya gelmisti o da bir anlik sinirle oldu ama sonra cok pisman olup ozur diledim kizdan o da anlayisla karsiladi baristik yalanci olmamin sebebi okuldan atilmamak icindi
hatami biliyorum tutamadim o dilimien yakin arkadasim sahidim olur onda sikinti yok ama verdi bile beni erkek mudur yardimcimiz pazartesi gorusucez dedi nanayi yedim kisaca bir ben yalanci sahitlik yapan kizin ustune yurudum bir sey olurmu?
bu ilk disiplinim olcak oncelerinde de kavgam oldu ama bir sekilde yirttim ya dovdugum kisiyi korkuttum ya da yalanladim
siz dogru olani yapiyormuşsunuz ben salakligima yaniyorim biri ote git dese onu doverim
hanimaga sanmadim dovdugum kisilerin hepsi haketti bir daha olsa bir daha doverim hic pisman degilim
daha cok beklerler asla ozur dilemem.
belki sonradan aklim basima gelmistir? Olabilir degil mi ayrica kendimi farkli gosterme cabasinda olsaydim emin ol burda degil daha farkli yerlerde olurdum bu arada helal olsun usenmeden hepsini alintilamissinDiyorsunuz?
E bu alttaki mesajlar bambaşka bir hikaye anlatıyor?
Anlattıklarınız çelişiyor.
Ben bir şeyi ortaya çıkarmıyorum, siz kendinizi farklı gösterme çabasındasınız.
İnşallah gerçekten aklınız başınıza gelmiştir.belki sonradan aklim basima gelmistir? Olabilir degil mi ayrica kendimi farkli gosterme cabasinda olsaydim emin ol burda degil daha farkli yerlerde olurdum bu arada helal olsun usenmeden hepsini alintilamissin
ayrica kabul ediyorum evet sorunlu biriyim siddete meyilliyim kendimi sinirlenince tutamam ama kimsenin hakkini yemem kimseyi kucumsemem parasini calmam onemli olan bunlar degil mi?Diyorsunuz?
E bu alttaki mesajlar bambaşka bir hikaye anlatıyor?
Anlattıklarınız çelişiyor.
Ben bir şeyi ortaya çıkarmıyorum, siz kendinizi farklı gösterme çabasındasınız.
Susmakla hatta etmissin.. onlari oracikta rezil etmek vardi. Terbiyesizleragzimi actirmadi cok sinirliydi tam kendimi savunacaktim masaya vurdu ben de el mecbur sustum
güle güle
belki sonradan aklim basima gelmistir? Olabilir degil mi ayrica kendimi farkli gosterme cabasinda olsaydim emin ol burda degil daha farkli yerlerde olurdum bu arada helal olsun usenmeden hepsini alintilamissin
psikologmusunuz?Hayalimin meslegi o daha once psikologa gittim psikiyatrise yonlendirdi zaten o kisilik bozuklugunun butun belirtilerini tasiyorum ama kendime konduramadim ve psikiyatrise gitmedimBana da mı atar geçtin?
O değil deLyanna Mormont ın alıntılarını gördükten sonra ben senin ciddi anti-sosyal kişilik problemleri yaşıyor olabileceğini düşünüyorum. Aşağılamak için değil, bir psikolog gözünden söylüyorum bunları.
Bunlar zaten olması gerekenler. Para çalmıyorsunuz diye takdir etmez kimse, zaten normal olan kimse para çalmaz.ayrica kabul ediyorum evet sorunlu biriyim siddete meyilliyim kendimi sinirlenince tutamam ama kimsenin hakkini yemem kimseyi kucumsemem parasini calmam onemli olan bunlar degil mi?
s
psikologmusunuz?Hayalimin meslegi o daha once psikologa gittim psikiyatrise yonlendirdi zaten o kisilik bozuklugunun butun belirtilerini tasiyorum ama kendime konduramadim ve psikiyatrise gitmedim
zaten hep sorunlu bir cocukluk gecirdim kucukken tacize ugradim psikolojim bozuldu kisacaAraştırmacılık yapıyorum artık ama evet hala ünvanım psikolog.
Belli oluyor zaten mesajlarından bile, manipülatif, pişmanlık duygun yok, insanları itelemeyi kakalamayı kendine hak görme, yalan söyleme vs
Valla ne tavsiye versem bilemedim, psikiyatristin de böyle düşünmüş
Bir çözümü de yok kişilik bozukluklarının
Belki sosyopatiyse gerçi biraz kendini kontrol altına almanda yardımcı olacak bir şeyler yapmaya çalışırlar
zaten hep sorunlu bir cocukluk gecirdim kucukken tacize ugradim psikolojim bozuldu kisaca
elimde olan bir sey degil ama garip bir sekilde yaptiklarimin cogunda gram pismanlik duymuyorum emin ol cok istiyorum ama yok olmuyo birini dovunce daha cok dovesim agzini yirtasim geliyorZaten büyük ihtimalle o yüzden bu hale gelmişsindir de senin gibi öğrencilerle uğraşmak hocaların korkulu rüyasıdır yani
Kontrol altına almaya çalışsan alınmaz, ceza versen işlemez
Suçluluk duymayan insana napabileceksin yani
Bence çözümü psikiyatristine/psikoloğuna dönerek ara
Bakalım ne tavsiye edecekler
elimde olan bir sey degil ama garip bir sekilde yaptiklarimin cogunda gram pismanlik duymuyorum emin ol cok istiyorum ama yok olmuyo birini dovunce daha cok dovesim agzini yirtasim geliyor
allahım yine ben ama bitmiyor çilemm bitmiyor ozet gecmem gerekirse bugun okulda son dersten bir onceki saat mudur yardimcimiz en yakin dostumla beni odasina cagirdi odada veli vardi bizi biraz bekletti iceri aldi yeniden ve notlarimizi acti sonra birden kiyafetimiz hakkinda konusmaya basladi bu arada okulda 3 tane var ikisi kadin biri erkek kadin olanlar ayni odada beraberler onlardan biri tesetturlu biri acik(ben de tesetturluyum arkadasimda) biri t biri a olsun a olan bu kiyafet ne dedi halbuki hic bir sey yok kiyafetimizde t olan notlari da kotu zaten hocam dedi a ise ne beklenir ki hocam bunlardan dedi ama biz ne oldugunu anlamadik bile sonra a olan kapaliysaniz kapaliliginizi bilin oralarda buralarda surtmeyin dedi ama yanindakinin giyinisi daha acik ve beter sizce su dedigi laf yenilip yutulur mu? hem noldugunu anlamadim hem de namusuma laf edildi yeter artik cilem bitmiyor
he isim gucum yok usendigim icin oyle yazdim ayrica sizi mi gerdi iki kere acmam hanimefendiÖnceki konularını düşününce hiç inanasım gelmedi buna.
Aynı konuyu 2 defa açmışsın. Diğeri bu.
İlk konuda "Orada burada sürtmeyin" demiş, burada "erkeklerle geziyorsunuz" demiş.
"Yanındakinin giyinişi daha açık ve beter" diye eklemeyi de ihmal etmemişsin
Başı açık olan hoca bunu söylerken yanındaki "daha beter" olan kimdi ki?
Hep öğretmenlerin haklı görülmesinden bıkıp, bu kez haklı çıkmak adına konuya minik dokunuşlar yapılmış gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?