başım dertten kurtulmuyor

ovunmuyorum yapmam zaten daha mafyamiyim ben

Sen erkekleri ben problemli öğrencileri koruyorum demek

Neyse ya kalk bu konudan da gidelim

o dovme olayim dovme bile degildi ittirmistim kizi sirti siraya gelmisti o da bir anlik sinirle oldu ama sonra cok pisman olup ozur diledim kizdan o da anlayisla karsiladi baristik yalanci olmamin sebebi okuldan atilmamak icindi

o dovme olayim dovme bile degildi ittirmistim kizi sirti siraya gelmisti o da bir anlik sinirle oldu ama sonra cok pisman olup ozur diledim kizdan o da anlayisla karsiladi baristik yalanci olmamin sebebi okuldan atilmamak icindi
Diyorsunuz?
E bu alttaki mesajlar bambaşka bir hikaye anlatıyor?

Anlattıklarınız çelişiyor.
Ben bir şeyi ortaya çıkarmıyorum, siz kendinizi farklı gösterme çabasındasınız.

hatami biliyorum tutamadim o dilimi en yakin arkadasim sahidim olur onda sikinti yok ama verdi bile beni erkek mudur yardimcimiz pazartesi gorusucez dedi nanayi yedim kisaca bir ben yalanci sahitlik yapan kizin ustune yurudum bir sey olurmu?
bu ilk disiplinim olcak oncelerinde de kavgam oldu ama bir sekilde yirttim ya dovdugum kisiyi korkuttum ya da yalanladim
siz dogru olani yapiyormuşsunuz ben salakligima yaniyorim biri ote git dese onu doverim
hanimaga sanmadim dovdugum kisilerin hepsi haketti bir daha olsa bir daha doverim hic pisman degilim
daha cok beklerler asla ozur dilemem.

Diyorsunuz?

belki sonradan aklim basima gelmistir? Olabilir degil mi ayrica kendimi farkli gosterme cabasinda olsaydim emin ol burda degil daha farkli yerlerde olurdum bu arada helal olsun usenmeden hepsini alintilamissin

Diyorsunuz?

ayrica kabul ediyorum evet sorunlu biriyim siddete meyilliyim kendimi sinirlenince tutamam ama kimsenin hakkini yemem kimseyi kucumsemem parasini calmam onemli olan bunlar degil mi?

Bana da mı atar geçtin?

belki sonradan aklim basima gelmistir? Olabilir degil mi ayrica kendimi farkli gosterme cabasinda olsaydim emin ol burda degil daha farkli yerlerde olurdum bu arada helal olsun usenmeden hepsini alintilamissin

O değil de Lyanna Mormont ın alıntılarını gördükten sonra ben senin ciddi anti-sosyal kişilik problemleri yaşıyor olabileceğini düşünüyorum. Aşağılamak için değil, bir psikolog gözünden söylüyorum bunları.

s
psikologmusunuz?Hayalimin meslegi o daha once psikologa gittim psikiyatrise yonlendirdi zaten o kisilik bozuklugunun butun belirtilerini tasiyorum ama kendime konduramadim ve psikiyatrise gitmedim

ayrica kabul ediyorum evet sorunlu biriyim siddete meyilliyim kendimi sinirlenince tutamam ama kimsenin hakkini yemem kimseyi kucumsemem parasini calmam onemli olan bunlar degil mi?
Bunlar zaten olması gerekenler. Para çalmıyorsunuz diye takdir etmez kimse, zaten normal olan kimse para çalmaz.

Kimseyi küçümsemiyor olmanız şiddete meyilli olmanızı veya sinirlenince kendinizi tutamamanızı haklı çıkarmaz. İnsanları dövmeyi kendinde hak gören biri olmanız, güzel huylarınızı iyi davranışlarınızı sıfırlar ne yazık ki.

Kimse "aa para çalmıyor ama dövüyor olsun napalım" demez yani.

s

psikologmusunuz?Hayalimin meslegi o daha once psikologa gittim psikiyatrise yonlendirdi zaten o kisilik bozuklugunun butun belirtilerini tasiyorum ama kendime konduramadim ve psikiyatrise gitmedim

Araştırmacılık yapıyorum artık ama evet hala ünvanım psikolog.

Belli oluyor zaten mesajlarından bile, manipülatif, pişmanlık duygun yok, insanları itelemeyi kakalamayı kendine hak görme, yalan söyleme vs

Valla ne tavsiye versem bilemedim, psikiyatristin de böyle düşünmüş

Bir çözümü de yok kişilik bozukluklarının

Belki sosyopatiyse gerçi biraz kendini kontrol altına almanda yardımcı olacak bir şeyler yapmaya çalışırlar

zaten hep sorunlu bir cocukluk gecirdim kucukken tacize ugradim psikolojim bozuldu kisaca

zaten hep sorunlu bir cocukluk gecirdim kucukken tacize ugradim psikolojim bozuldu kisaca

Zaten büyük ihtimalle o yüzden bu hale gelmişsindir de senin gibi öğrencilerle uğraşmak hocaların korkulu rüyasıdır yani
Kontrol altına almaya çalışsan alınmaz, ceza versen işlemez
Suçluluk duymayan insana napabileceksin yani
Bence çözümü psikiyatristine/psikoloğuna dönerek ara
Bakalım ne tavsiye edecekler

elimde olan bir sey degil ama garip bir sekilde yaptiklarimin cogunda gram pismanlik duymuyorum emin ol cok istiyorum ama yok olmuyo birini dovunce daha cok dovesim agzini yirtasim geliyor

elimde olan bir sey degil ama garip bir sekilde yaptiklarimin cogunda gram pismanlik duymuyorum emin ol cok istiyorum ama yok olmuyo birini dovunce daha cok dovesim agzini yirtasim geliyor

Yani çok da etiketlemek istemiyorum şimdi seni internet üzerinden ama psikiyatristim de söyledi diyorsun.
Seni görmüş gerçek hayatta, mimiklerini, hikayeni daha iyi biliyor.
Zaten anti-sosyal insanlara pek yapılabilecek bir şey yok.
Onların da kendine yapacak pek bir şeyi yok.
Kişiliğin bir noktada parçalanmış.
Bir an önce git, en azından hayatının olabilecek en fonksiyonel hale gelmesi için bir şeyler yapmaya çalışın.

Önceki konularını düşününce hiç inanasım gelmedi buna.
Aynı konuyu 2 defa açmışsın. Diğeri bu.
İlk konuda "Orada burada sürtmeyin" demiş, burada "erkeklerle geziyorsunuz" demiş.
"Yanındakinin giyinişi daha açık ve beter" diye eklemeyi de ihmal etmemişsin
Başı açık olan hoca bunu söylerken yanındaki "daha beter" olan kimdi ki?

Hep öğretmenlerin haklı görülmesinden bıkıp, bu kez haklı çıkmak adına konuya minik dokunuşlar yapılmış gibi.

Terbiyesiz rezil adamlar yıl olmuş 2019 hala kılık kıyafetle uğraşıyolar şikayet et dilekçe yaz burnu sürtsün

he isim gucum yok usendigim icin oyle yazdim ayrica sizi mi gerdi iki kere acmam hanimefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…