başım dertten kurtulmuyor

Öğretmen olarak bu cümleleri kurma hakları yok, sadece sen değil
Senden başka öğrenciler için senden sonraki öğrenciler için bu durum şikayet edilmeli
Kimse kimsenin çocuğunu yargılayamaz sen öğretmensin
Okulda ahlak dışı davranış olmadığı sürece kim kimle gezerse gezer
Bunlara birinin dur demesi gerekli

bunu kimseye anlatamiyirum iste burdakiler benim sorunlu oldugumu dusunuyor tesekkur ederim bu arada sikayet edebilirim

bunu kimseye anlatamiyirum iste burdakiler benim sorunlu oldugumu dusunuyor tesekkur ederim bu arada sikayet edebilirim
Size yazan kimse hocalarınızın bu laflarına hak vermedi, herkes yanlış olduğunu söyledi.
Çarpıtmayın.
Sizin sorunlu olmanız bu lafları etme hakkı vermez.

Size yazan kimse hocalarınızın bu laflarına hak vermedi, herkes yanlış olduğunu söyledi.
Çarpıtmayın.
Sizin sorunlu olmanız bu lafları etme hakkı vermez.
sizin benle alip veremediginiz ne laflari niye carpitiyim yukarda anti sosyal kisilik bozuklugu oldum eger benimle sorununuz varsa kendi kendinize cozun sizinle isim olmaz

sizin benle alip veremediginiz ne laflari niye carpitiyim yukarda anti sosyal kisilik bozuklugu oldum eger benimle sorununuz varsa kendi kendinize cozun sizinle isim olmaz
Kimseye anlatamıyorum diyorsunuz ama bu konuda aslında herkes size hak vermiş.
Bu konuda size hak vermenin yanısıra genel olarak haksız olduğunuz söylendiği için bunu görmezden geliyorsunuz.

Sizinle niye sorunum olsun, benim için x kişisiniz, hayatımdaki yeriniz şu tarayıcıyı kapatana kadar geçen süre. Ancak foruma yazıyorsanız her türlü yoruma da açık olmalısınız.

yani demek istedigim o degil bu konunun disina cikilarak dovdugum kisiler sayilmis hocalara hak verilmedigini biz de biliyoruz bence siz iyi okuyun yukariyi

ayrica yeni gordum siz bana gecimsiz yalanci siddete meyilli laflarini edemezsiniz kendinize gelin

ayrica yeni gordum siz bana gecimsiz yalanci siddete meyilli laflarini edemezsiniz kendinize gelin
Şiddete meyilli kendi lafınız, kendiniz için söylediniz.
Yalan söyledim dediniz.
Ben uydurmadım, siz söylediniz zaten.

Benden gençsiniz, önünüzde upuzun bir hayat var. Bence siz kendinize gelin. Kendinize yakıştırdığınız sıfatları başkasından duyunca tepki vermek yerine o sıfatları hak etmemeye bakın.

Yoksa inanın okul birincisi de olsanız okuldan da atılsanız buradaki kimse ne bir şey kazanıyor ne kaybediyor. Günün sonunda kazanan da kaybeden de sizsiniz.

Bana ona buna atar yapmaktansa aynada kendinize bakıp atar yapın, kendinize çeki düzen verin. Bence.

Yoksa siz bilirsiniz, diğer konularınızı okumaya devam ederiz.

Kimse kimseye uzmanlık alanı olmadığı bir konuda teşhis koyamaz. Ben de bir öğretmenim ve sanırım lise öğrencisisin. Senin adına çok üzüldüm. Birileri sana yardımcı olmak ve asıl sorunu çözmek yerine sıralamayı ve suçlamayı tercih etmiş öğretmenin de ailen de aynı şeyi yapıyor. Senin seni anlayan ve senin de sözüne itimat ettiğin biriyle konuşman ve arkadaş cevreni degistirmen gerekiyor. Okulda bu açıdan güvendiğin sevdiğin bir öğretmenin yok mu?

maalesef sizin de gordugunuz gibi herkes beni sucluyor

maalesef sizin de gordugunuz gibi herkes beni sucluyor
Rehber öğretmenimiz nasıl onunla konuşmayı denesen. Benim görev yaptığım okulda da senin gibi sorun yaşayan öğrencilerimiz var ve biz hiç böyle yaklaşmiyoruz. Bu şekilde sorun yaşayan her ogrencimiz için bir toplantı yapıyoruz dersine giren ya da onun katında nöbet tutan her öğretmen ve neler yapabiliriz diye konuşuyoruz. Önce o öğrenciye karşı önyargılı olan öğretmenler bile toplantıdan ağlayarak çıkıyor. Çünkü hiçbir çocuk durduk yere disiplinsiz davranışlar sergilemez. Ya arkadas, ya aile ya da akraba çevresinde yaşadığı sorunlar ya da yaşanmışlıklar bu davranışlara neden oluyordur.

benim bu sebepte olmam ailemin evlat ayiriyo olmasi bana ilgi gostermemesi aile ici siddet olmasi konumda var bakabilirsiniz

Bizim zamanimizda okullarda tesettur yoktu,bu sebepten boyle dertlerimiz olmadi. Herkes her sekilde esitti. Kimse kimseyi goruntusunden dolayi yargilayamazdi. Ne guzel gunlermis.

Ogretmeniniz size erkeklerle geziyorsun,kapaliysan kapaliligini bil dediyse sikayetci olabilirsiniz. Bir de kapali olmak bir tercihse erkeklere gezmek de bir tercihtir. Kimseyi alakadar etmez genel gecer gorgu ve toplumsal ahlak kurallarina uyuyorsaniz.

Bu arada notlar dustuyse o fena. Sanirim siradan bir lisede okuyorsunuz. Gercekten kaliteli okullarda boyle elestirel durumlar ve dis goruntu sorunlari yasanmaz. Sizin yapacaginiz sey bir an once en duzgun sekilde okulu bitirmek ve iyi bir universite kazanmak

evet sikayet edicem zaten tesekkur ederim

O zaman da vardı ne yazikki. Kıyafet üzerinden olmasa da. Mesela biz oruç tutardık ortaokulda iken. Müdür yardımcımız çok kizardi. Bizi odasina çağırıp özellikle çikolata verirdi. Hadi açın da yeyin derdi. Sırf oruç tuttugumuzu anlamasin diye bazen iftar vakti olsa da oruç acmazdik. Eve gitmeyi ya da okuldan çıkmayı beklerdik. O zaman okuldan akşam 6 da çıkardık. Çok disiplinli ve eğitimi çok iyi bir okuldu ama öğrencinin inançlarına saygı duyulmuyordu ne yazikki.

Orta okuldaki bir ogrenci olunca soz konusu,bilemiyorum,simdi burda yorum yapmamak lazim. Inanclara saygi konusu hep vardi ama uzerine de kiyafet eklenmesi hos olmadi. Tarafsiz olmasi gereken her yerde taraf oldu artik. Ve cok belirgin. Benim her zaman elestirdigim bir durum bu ama yeri burasi degil elbette.

Anlatmak istediğim eğer egitimcinin karakteri haline gelmişse kendisi gibi olmayanı dışlamak eski yeni farketmiyor. İllaki bir bahane bir neden bulunuyor. Eğitim sistemi açısından eskiye özlem duyduğum noktalar çok ama hiç hatırlamak istemediğim anlar da var. İnşallah bundna sonraki egitimcilerimiz görevlerini her zaman hakkıyla yaparlar.

Valla o is zor,kalite gitgide dusuyor. Eskilerde hic degilse koy enstitusu mezunlari,ogretmen okulu mezunlari vardi. Iste onlar tarafsizdi. Simdikilerin cogunlugu oyle degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…