• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başıma Bela Sardım

Gece birde evine gelmek isteyen patroncuk'a gelme dese ayıp olurmuş. Çunku iş ortamı samimi ya evde ağırlamak lazım, gece saati alkollü adama kelle paça yapmamanız yakişik almamıs bol sarimsaklı iyi giderdi biraz ayıp mı olmuş ne...

Tabii işten de ayrilamazsınız zinhar baska hic iş yok ya?

Yasadiklarinizi da işyerinde önümüze ilk gelene anlatmak en doğrusu olmuş,hani ortaya çikarsa ilk ben şöföre anlattim deyince haklı çıkarsınız.

İş bulmanın yolu bu kafada olmak mı acaba?
Yapmayın lütfen
Zaten kendime kızıyorum
Evet evet haklısınız
Hata yaptım
Saçmaladım
Ne işim olur benim onunla
Arı kovanına çomak soktum

Nerden emin olabilirsiniz? Erkekler ciddi düşünmedikleri ya da sizin önceki konunuzdaki gibi bir adam gayet rahat aranizdakileri anlatabilir ve kusura bakmayın bu adam da aynı beklenti içinde olabilir.erkekler genelde iğrenç varlıklar ve sizi kolay elde edilebilen,istenildiği gibi gönül eglendirilen biri olarak görüyor olabilir.bu tarz erkekler hiçbir fırsatı kaçırmak istemezler.insallah dediginiz gibi bilmiyordur yoksa sizin için gerçekten çok büyük sıkıntı olur. Belki mesajlarınızı bile okutmuş olabilir.
Kesin benimde aklıma gelen bu.
Bu Tür şeyleri büyük bir gururla anlatıyor hatta erkekler.
Patronun oğlu da büyük ihtimal biliyor durumları ondan konu sahibine yaklaşıyor.

kendi kendinize sarmışsınız belayı. gecenin 1 inde sarhoş adamı eve kabul etmek nedir? ayıp olursa olsun. bir de iş yerinde patronun oğluyla bu ne samimiyet.şöfore söylemekte ayrı bir saflık. ayrılın ordan acilen başınıza bir iş gelmeden. bir daha da kimseyle bu kadar samimi olmayın. merhaba merhaba. işinize gücünüze bakın.

Hayır yanlış anladınız.
Ben maaşıma zammı 2 hafta önce istedim.
O gün beni tersledi veremem kendine başka bir iş bakabilirsin istersen dedi.
Ben de peki madem dedim çıktım
İş çıkısı yanıma geldi zarfın içersinde maaşımın üstü kadarını verdi
Bundan sonra her ay bu rakamı da alacaksınız baldan hanım dedi
Bu ne dedim maaşınızın üstü dedi.
Ama ben kırılmıştım bir kere o üslubuna
O da farketti geçen gecede evime geldiğinde bunlardan bahsetti
Ben kendime kızdım çnkü sana sözüm vardı haklıydın yılbaısndan sonra demştim kusura bakma diyerek
Yarım saat oturdu ve hep işten sohbet ettik
Farkındayım babamla benm aramda kalıyosun sıkılıyosun darlanıyosun rahat ol biraz dedi
Sonra da gitti
benim fikrim hala değişmiş değil. maaşınızda bir değişiklik olacaksa bir sonraki ay tümünü bankaya yatırabilirlerdi.
bir de şoföre sizi sorması nasıl biri diye ilişki beklentisi olduğunu göstermez ki. istediğini elde etmek için nişanlanan erkekler sonra da havadan sudan bahaneyle nişan atan erkekler tanıyorum ben.
neyse umarım her şey dilediğinizce olur.

Ayıp olur diye düşündüm zaten bir kere kibarca reddettim
Sonrasında da bi kahve içer gider dedim
Hakikaten de böyle oldu ama çevreden bakılan göz hoş olmadı
Üstelik sandığım gibi sadece arkadas yada çalışan değilmişim onun için
Evet hatalısınız, tabi böyle olacağını bilemezdiniz.
Iş arkadaşlarımız bir kahveye gelebilir inanın o kısmını asla yargılamam üstüme vazife değil ancak bu arkadaş iyi niyetli değil.
Kendinize dikkat edin

Yapmayın lütfen
Zaten kendime kızıyorum
Evet evet haklısınız
Hata yaptım
Saçmaladım
Ne işim olur benim onunla
Arı kovanına çomak soktum
Valla önceden boyle sert yorumlar yapmiyordum ama artik yapiyorum niye dersen kendini kandiran insanlara tahammulum azaldi benim.

Bak bana gore bu konuda durust olsan soyle yazman gerekirdi.

Patronun oglu beni arayinca heyecanlandim acaba olur muyuz diye dusundum hatta patron oglu olmasi da beni etkiledi bu nedenle eve aldim.

Ha ama baktim takintili bi tip, onun icin ozel degilim baska calisanlara da sarkmis anladim ki olmaz.

Bu durumda duyulursa isten atilirim diye korktum ben de birilerine anlatayim ki o soylerse eve geldiginde bisey olmadigi bilinsin istedim.

Burada zaten uc kurus maas aliyorum nerede olsa boyle bi is bulurum ki cok acil de calismam gerekmiyor yani yeni iş arama sürecinde ac kalmam ama ortam senlikli ya, erkeklerle calismak hosuma gidiyor,hem patroncukun ilgisi de bitsin istemiyorum ondan is bulamam diye kendimi kandirip burada kaliyorum.

Bunlar dogrular bana gore ama sen boyle anlatmadigin icin bizi de kandirmis oluyorsun bence.

Cahil cesareti bu resmen hiç değilse aklı başında bi ev arkadaşın olsa keşke. Diğer samimi iş arkadaşın senden bahsetmiş patroncuğun da bundan yüz bulmuş olabilir. Bu konular ardı ardına hiç mantıklı gelmedi bana açıkçası.

Ayrıca 2. Üyelik özel bir konu için alınıp bu konuda fikir alındıktan sonra bi son bulmuyor mu? Sürekli burdan o oldu bu oldu diye konu açılacaksa herkes 2. Üyelik alsın ordan tutturabildiğince yazsın o zaman. Mune Mune bu konuda net bilgi verebilir misin?

benim fikrim hala değişmiş değil. maaşınızda bir değişiklik olacaksa bir sonraki ay tümünü bankaya yatırabilirlerdi.
bir de şoföre sizi sorması nasıl biri diye ilişki beklentisi olduğunu göstermez ki. istediğini elde etmek için nişanlanan erkekler sonra da havadan sudan bahaneyle nişan atan erkekler tanıyorum ben.
neyse umarım her şey dilediğinizce olur.
Asg.ücret üzeri elden veriliyor bizim şirkette
Tabi ki bahsettiğiniz gibi de olabilir
Ben şoförün anlattığına istinaden böyle düşündüm
Bir anda nerden çıktı bu böyle anlamıyorum dedim
Belki de uzun zamandır var baldan çünkü düşünüyorum sensiz yemek yemeye bile gitmiyordu baldan da gelsin baldanı da alalım diyordu hep şimdi yeni yeni kafama oturdu diyo
Bende ben asla ona farklı düşünceye sebebiyet verecek şeklde davranmadım ki dedim
Oda zaten kendi kendine gelin güvey oldu senin için bu kız on numara ev geçindirir çok anaç vs. diyordu dedi
Her neyse öyle de böyle de olmazdı zaten .
Olmayacak birşeyi sanki olabilme ihtimali varmış gibi yansıttım evime aldığım için
Kendime çok kızgınım

Valla önceden boyle sert yorumlar yapmiyordum ama artik yapiyorum niye dersen kendini kandiran insanlara tahammulum azaldi benim.

Bak bana gore bu konuda durust olsan soyle yazman gerekirdi.

Patronun oglu beni arayinca heyecanlandim acaba olur muyuz diye dusundum hatta patron oglu olmasi da beni etkiledi bu nedenle eve aldim.

Ha ama baktim takintili bi tip, onun icin ozel degilim baska calisanlara da sarkmis anladim ki olmaz.

Bu durumda duyulursa isten atilirim diye korktum ben de birilerine anlatayim ki o soylerse eve geldiginde bisey olmadigi bilinsin istedim.

Burada zaten uc kurus maas aliyorum nerede olsa boyle bi is bulurum ki cok acil de calismam gerekmiyor yani yeni iş arama sürecinde ac kalmam ama ortam senlikli ya, erkeklerle calismak hosuma gidiyor,hem patroncukun ilgisi de bitsin istemiyorum ondan is bulamam diye kendimi kandirip burada kaliyorum.

Bunlar dogrular bana gore ama sen boyle anlatmadigin icin bizi de kandirmis oluyorsun bence.
Yazdıklarınızla uzaktan yakından ilişkisi yok tamamiyle baştan bir hikaye yazmışsınız.
Kaldı ki bu şekilde düşünsem açıkca yazardım.
Tam aksine,
Heyecan falan zerre yok dediğim gibi ertesi gün kendisi bile sohbetini açar diye düşündüm baldana gittim evi de güzelmiş sağolsun kahve ikram etti der diye
Hoşuma giden hiçbir tarafı yok anladıttığınız şeklde
Hatta arkadaslarım bile soruyordu baldan olur mu onunla o bekar sen öyle diye
Yok canım mümkün değil çok beyefendi iyi adam bazen de saf dengesiz ben onu sadece arkadasım ve patronum olarak görüyorum
Ama iyi birisine benziyor karakter olarak diyordum hep
İş konusunda da tam tersi yazmışsınız.
Burada ki işimi severek yapıyorum ve zor buldum.
Ev kredimiz dünya kadar borcmuz var aldığım maaş yetmiyor bile
Böyle bir işi bulabileceğimi bilsem 1 dk durmam şu olaydan sonra
Ama bulamam şu an
Bıraksam aylar sürer belki de yenisini bulmam

B baldankiz1 patronun oğluyla mesafenizi koruyun....
Diğer ilişkiniz olduğu adama da güvenmeyin söylemiş olabilir zaten ondan bir cacık olmaz bence onu da bırakın...
Karşınıza daha iyileri çıkar emin ol.

B baldankiz1 patronun oğluyla mesafenizi koruyun....
Diğer ilişkiniz olduğu adama da güvenmeyin söylemiş olabilir zaten ondan bir cacık olmaz bence onu da bırakın...
Karşınıza daha iyileri çıkar emin ol.
Diğer adam söylemez hatta aklı çıkar onunla olanlar da ortaya çıkacak diye
Bunun üzerine birdaha da aramaz beni eminim
Çünkü sana güveniyorum asla bi çalışanla böyle birşey yaşamam yapmam sen istisnasın diyordu
Bide akrabalar
Hiç bahsetmez yani
Patronun oğluyla da artık mesafemi korumam şart tabi
Ama şu saatten sonra hep bir gerginlik utanç

Sofor cocuugun nasil biri oldugunu biliyor ki babasina solemis.
Tekin biri degil anladigim kadariyla, uzak durun is degistiredebilirseniz degistirin, yani en azindan bakinabilirsiniz.

Bence bir daha birileri kahve icmek isterse de, cafede icin evinize cagirmayin iyi cesaretmis sizdeki...

Cok cesursunuz gercekten.
Gecenin 1'inde arayan ve sarhos oldugunu anladiginiz adami eve alıyorsunuz. Ayip olursa olsun. Sahsen ben gece 1'de beni arayan patronumun telefonunu dahi acmam.
Ustune birde sofore söylüyorsunuz. Soforun babasina soylemesine hic sasirmadim.
Ne oneride bulunsam bilemedim ama bence biraz temkinli olsaniz sizin icin daha hayirli olur.

Cok cesursunuz gercekten.
Gecenin 1'inde arayan ve sarhos oldugunu anladiginiz adami eve alıyorsunuz. Ayip olursa olsun. Sahsen ben gece 1'de beni arayan patronumun telefonunu dahi acmam.
Ustune birde sofore söylüyorsunuz. Soforun babasina soylemesine hic sasirmadim.
Ne oneride bulunsam bilemedim ama bence biraz temkinli olsaniz sizin icin daha hayirli olur.
Kafamı nerelere vursam diyorum şuan
Çok normalleştirdim ben durumu kendi gözümde
Alkollü olmasıını hep öyle zaten diye nitelendirdim
Gelmek istmesini arkadasız zaten hep davet etmiyosun diyorlardı kahve ikram ederim gider diye düşündüm
Şoföre anlatmam o bahsederse ben de insanlardan gizliyormuş sanki birşey olmuşta konumuna düşmemek adına yaptım
Bastan sona yanlış ilerledim

Yazdıklarınızla uzaktan yakından ilişkisi yok tamamiyle baştan bir hikaye yazmışsınız.
Kaldı ki bu şekilde düşünsem açıkca yazardım.
Tam aksine,
Heyecan falan zerre yok dediğim gibi ertesi gün kendisi bile sohbetini açar diye düşündüm baldana gittim evi de güzelmiş sağolsun kahve ikram etti der diye
Hoşuma giden hiçbir tarafı yok anladıttığınız şeklde
Hatta arkadaslarım bile soruyordu baldan olur mu onunla o bekar sen öyle diye
Yok canım mümkün değil çok beyefendi iyi adam bazen de saf dengesiz ben onu sadece arkadasım ve patronum olarak görüyorum
Ama iyi birisine benziyor karakter olarak diyordum hep
İş konusunda da tam tersi yazmışsınız.
Burada ki işimi severek yapıyorum ve zor buldum.
Ev kredimiz dünya kadar borcmuz var aldığım maaş yetmiyor bile
Böyle bir işi bulabileceğimi bilsem 1 dk durmam şu olaydan sonra
Ama bulamam şu an
Bıraksam aylar sürer belki de yenisini bulmam
Paraya ihtiyacı olan ciddi çalışır, kadinın bir hanimliği, agirliği, saygınlığı olur. Tabii ki iş bulamazsinız çunkü ciddi isyerleri ciddi insanlari secer. Patronun oglu gece yarisi alkollu sizi ariyorsa ciddiyetsizdir siz onu eve aliyorsaniz ciddiyetsizsiniz. Pismanliginiz patroncukun hasta ruhlu olmasindan eger sevgili potansiyeli olsaydi zaten birlikteydiniz ve su an pisman degil acayip mutluydunuz. Senaryo yazmaya gerek yok cunku konunuz ilginc degil etrafta boyle yasayan tonlarca insan var. Ama kılif hep ayni, iyi niyetliyim, is bulamam, paraya ihtiyacim var, isimi seviyorum bla bla bla

Günaydın bendeniz baldan :)
Daha diğer konum tazeyken farklı bir sorunla geldim sizlere.
Şöyle ki;
Çalıştığım şirkette asıl patronun oğlu var yani küçük patroncuk
Beni işe o aldı o sebepten ben genelde onunla muhatap oluyorum hesap kitap mevzularını ona izah ediyorum babası da böyle olmasını istiyor zaten
Yavastan oğluna işe devretmeye başlamış .
İşyerinde güzel bir arkadas ortamımız vardı
Ofis ortamında tek bayan benim çalışan hizmetliyi saymazsak
Onun dışında bir mühendis bir şoför patron ve oğlu var
Biz hep birlikte güzel anlaşıyoruz samimi bir sohbet muhabbet ortamımız var
Patronun oğlu da hiç öyle patronluk taslamıyordu.

Çok uzatmıyorum bu kadar detayı vermemin sebebini şimdi yazacağım.
32 yasında X bey
Bugüne kadar aklımdan hiç acaba o ve ben olur muyuz düşüncesi geçmedi
Geçen gece bana inst. mesaj attı paylaşımıma cevap verdi sonra sohbet ederken sana geleyim mi film izlemeye dedi saat 1 civarı
Ben de evim daha tam düzülü değil sonra inşallah dedim
Alkollüydü anladım
Sonra bidaha yazdı senle konusmak istiyorum seni kırdım farkındayım diye bende iyi madem gelin bi kahve içeriz o zaman dedim
Geldi yüzü gözü kıpkırmızı bu denli olduğunu bilmiyordum
Yarım saat kadar oturdu
Saçmaladı ve gitti ama hep işten sohbet ettik

Bende de hata var ki ayıp olmasın diye kabul ettim gelmesini
Ama arkadaşız düşüncesi vardı yanlış yaptım hatalıyım.

2 hafta önce maaşıma zam istemiştim ve restleştik biraz bana da kendine başka bir iş bakabilirsin demşti.
Akşamına da geldi para verdi bana kusura bakma haklıydın diyerek 2 hafta önce oluyor bunlar
Sonra cuma akşama kırıldığını anladım haklısın falan dedi bana geldiğinde
Sonra gitti
Bende ertesi gün işyernde sohbeti geçer düşüncesyle bahsetmezsem de yanlış anlaşılır diye bizim şoföre bahsettm dün gece x bey geldi diye ( burda da saflık yaptım eğer ben kimseye bahsetmezsem sonra o bahsederse vayy baldana bak x evine gtmiş hiçbahsetmedi hayırdır muhabbeti olmasın istedim )

Sonra c.tesi gecesi de mesaj attı çok detaya girmycem aynı şeklde ve ben müsait olmadığımı söyledim
İşler sarpa sarmaya baslamıştı .
Kokrtum
Kokrtuğum basıma geldi dün gece babam azarladı sana geldiğime çok kızılmış yazdı.
Meğerse patronun şoförü söylemiş babasına

X iyi değil baldana yazıyormuş takmış kıza kafayı diye
Ben kaldım ortada
Şoför dedi ki ben patronla konustum senlik bir durum yok endişe etme o oğlunun saplantılı olduğunu biliyor gecmişte çok sıkıntı çekmişler dedi
İş ortamım çok güzeldi şuandan itibaren benm için eziyet olacak
Burayı bırakma şansım da yok zaten işsizlik aldı basını gidiyor.
Çık diyen de yok ama napcağımı bilemiyorum.
Esas oğlan gelecek şimdi zaten dengesz tavırları var bazen
Belki de çık git der bana

Bu arada beni şoföre sormus baldan hakkında ne düşünüyosun nasıl kız diye
Üstelik sevgilim olduğunu da biliyordu yeni ayrıldık ama bahsetmedim buradakilere

Yaş kaç??
Gece 1 de evine gelmek isteyen, sarhoş olduğunu düşündüğünüz patronunuzu eve kabul ederken kafanadan neler geçiyordu acaba...

Söylediğinin aksine senin kafandan bence o X beyle ben olur muyuz geçmiş ama dikkatli ol derim.

Olaydaki her şey garip ve yanlış ama en yanlışı şoföre anlatmanız. Adam babanızın oğlu mu, neden güvenip anlatıyorsunuz böyle bir şeyi? Ya o da yanlış anlasa ve "patronun oğlunu evine alan beni de alır" deyip size sarsa?

Yahu burası tecavüze uğrayan gencecik kızların katillerinin, mağdurun bekareti üzerinden savunulduğu ülke.
"Bir kadın bakire değilse, cinsel hayatı varsa 1 kez de benimle sevişmeli. Bu benim en doğal hakkım. Bakire olmayan her bekar kadın kamuya açılmıştır" diye düşünen milyon tane 5 iq'lu adam yaşıyor bu ülkede. Sizdeki neyin cesareti gerçekten anlamıyorum.

Lütfen bu kadar saf olmayın. Tamam istediğinizle istediğinizi yaşayın ama kimseye güvenmeyin. 3 gündür tanıdığınız sarhoş adamları evinize almayın, önünüze gelen adama böyle şeyler anlatmayın. Çıldırdım burada gerçekten. Kendinizi korumayı bilin lütfen ya. Kaç yaşında kadınsınız, hayret bir şey.

Back
X