O
ofof23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ofof23
-
ben 2008 yılının ocak ayında severek evlendim. fakat şu anda eşim ile ayrıyız ve kesinlikle boşanıyoruz. çünküğ eşim de ben de ayrıldığımızdan beri birbirimizi aramadık. ben onunla bir ömür geçebileceğine inanmıyorum. bu konular teferruat. ama ben onu çok sevmiştim herşeyi bitirdi sevgi aşk gözyaşı saygı herşey bitti. şimdi bomboşum hayata karşı güçlü istekelrim var ama artık mutlu olabileceğim mi onu bilmiyorum. bundan sonra evlendiğimde mutlu olur muyum bilmiyorum. eğitimimi tamamlayıp mali müşavir olmak istiyorum bir dikiş atölyem olsun evimde istiyorum. ben evlenirken tabir-i caizse dul kadın gibi evlendim eşimin maddi durumundan ötürü. herşey her istediğim boğazımda kaldı. çünkü eşim ve eşimin ailesi hep kendileri için özendiler herşeye zaten kayınvalidemin evine gelin gittim ve bir sene onunla aynı evde yaşadım. tabi evliliğimin bitmesinde kayınvalidem başrolde değildi ama bizim bir derdimiz varken kayınvalidem sağolsun onu üçe katladı. kendisi eşinden boşandığı için hep eşimi benden kıskandı yani anlayacağınız ne evlenirken ne de evlendikten sonra hiç bir güzellik bulmadı beni. hep kıstım herşeyden yani maddi konu değildi kıstığım. kendi hayatımdan heveslerimden herşeyden kıstım. şimdi evlenen arkadaşlarımı görünce nasıl özeniyorum. gelinliklerini kendileri seçip diktiriyorlar evlerini kendileri döşüyorlar eşyalarını kendileri seçiyorlar nişanlıları ile geziyorlar eşleri ile arkadaş toplantılarına gidiyorlar arkadaşlarını eve davet ediyorlar ben malesef bunların bir çoğunu yaşayamadım. bundan sonra işim ve eğitimimle ilgileneceğim ama içimde o kadar çok pişmanlık ve ukte var ki bir daha yaşayabilir mıyım bilmiyorum bunları. ve ben evlenip boşanmış biri olacağım yani yaşamak istesemde bekar bir kıza göre daha az olasılıkla yaşayabilirim. bu evlilik biten evlilik hep önüme bir dayatma olarak gelebilir. evimde dikiş dikip çocuklarımla eşimle huzurlu olmak istiyorum. benimde bir evim bir düzenim olsun istiyorum. biten evliliğimde bunları hiç yaşayamadım hep kayınvalidemin izin verdiği kadardı ve o da çok bencil bir insandı. sadece kendini düşünürdü malesef öncelikle işimi eğitimimi tamamlamak istiyorum ama ne olur buradan birileri bana bende bak böyle bir hayattan sıyrılıp nice mutlulukalr yaşadım desin biri bana umut olsun istiyorum. ikinci evlilikten çok korkuyorum hemde çok.. severken böyle oldu bütün dallarım hayallerim yıkıldı kırıldı bir daha nasıl heveslenirim bilmiyorum belki zamanla olur. bir yuvam olsun istiyorum bende mutlu olmak istiyorum. bunun için zaman ve sabır lazım biliyorum beklemeye de razıyım ama aynı şeyleri ikinci sefer bir daha bir daha kaldıramam korkuyorum.itilmekten kakılmaktan horlanmaktan korkuyorum hemde değmeyen iki lafı bir araya getiremeyen insanlar bana yaşattı ya bunları kendimi o kadar aciz hissederdim ki bir ayrılık insana bu kadar mı güç verir. allaha şükür ailem yanımda ve benim için bir şeyler yapıyorlar. malesef kötü bir deneyim yaşadım ve bedeli çok kötü oldu bana. kısacık bir evlilikle bir senem ve öncesinde bir sürü zaman kaybım oldu. hislerim duygularım kullanıldı hayallerim kırıldı.toparlanacağımı biliyorum güçlü bir insanım şu anda çok kötü değilim ama keşke diyorum bende azıcık kendimin kıymetini bu kadar geç anlamasaydım. bir daha aşk evlilik ve güzel hisler yaşarıım inşallah. bu yaşadıklarımın gölgesinde bir ömür geçirmeden güzel günler kapımı çalar inşallah. ne olur buradan birileri bana umut olsun......benneyaptımki