- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 78
- 34
Hatırlayamadım etikette çıkıyo mu bakıyım öyle bulurumHikayenin sonunda aldatılmıştı evet:)
Hamile ve 5 yaşında kardeşi de onunlaydı,hatırlıyormusun violettoyu sarıcık?
Ve buldum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatırlayamadım etikette çıkıyo mu bakıyım öyle bulurumHikayenin sonunda aldatılmıştı evet:)
Hamile ve 5 yaşında kardeşi de onunlaydı,hatırlıyormusun violettoyu sarıcık?
Gene ayni kisi mi?Meşhur troll violetto,eğer sensen tahtaya iki kere vuuuur
Violetto da çok meşhuuur ve tanınmış bir ailenin geliniydi.
Arkadaşlar,bu konuda 2 mesaj yazmış,çekmiş gitmiş.
Bundan önceki konuda,yalnızca giriş mesajı var,80 e sakın sayfa yazılmış,
Takdir sizin![]()
Ne döktürmüşsün beeBence konunun özü bu
Siz maddi olarak büyük bir ailenin gelinisiniz ve adamla kadini kucak kucağa görseniz bile ayrılmayacağıniz zaten gün gibi ortada ...
İnsanların size özendigi evlilik eşinizin zengin olmasından mütevellit mi? Yıllardır açtığınız onca konu var, inanın ki dışarıdan bakan hiçkimse 'ayy hayalimdeki evlilik' demezler.
Kocanız çok klasik bir türk erkeği. Genç yaşında aşık olmuş evlenmis- ama gözü dışarıda kalmış. Devamlı yapamadıklarında aklı.
3 aylık hamile karısını bırakıp tatile gider , bir hafta telefonları açmaz (sununlayim dediği arkadaşın olaydan haberi yok... Sahi, aldattığına inanmiyordunuz ama otel kamera kayıtlarını getirmezse bosanacagim demiştiniz. Getirdi mi hala berabersiniz? )
9 aylık hamile karısını bırakıp arkadaşlarıyla gece kulübüne gidip eğlenmek ister...
Hee, ama kendisi şişenin dibine vururken karısının kıyafetine- görünen saç teline bile sinirlenir , kavga çıkartır.
Evliliğe bak...eşitlik yok bir kere. Adam kendini sizden üstün görüyor
Ayrica adamın gözü dışarıda ve yaşayamadığı gençliğinde. Cebinde para da var... Duramiyor demek ki.
Hayır, adamin zaten ne idüğü belli, ama siz her seferinde nasıl şaşırıp ilk defa başınıza gelmiş gibi konu açıyorsunuz?
Bu kadar mı çabuk unutuyorsunuz yaşananları?
Valla benim tavsiyem eğer bu güçlü aileden kopmak istemiyorsanız azıcık 3 maymunu oynayın, görmezlikten gelin. En azından cumleleriyle sizi aptal yerine koymasina engel olursunuz, huzurunuz da kaçmaz. Güzel güzel Instagram fotoları atın , bekar arkadaşlarınız da , 'ayy bize de nasip olur insallah' falan diye yorum atsinlar,siz de 'ne ideal evliliğim var' diye sevinin.
Ya da açın boşanma davasını, esaslı bir de nafaka alın, yaşayın kızınız ile . Belki başlangıçta zorlanırsiniz ama zamanla iyi bir rol model olursunuz kızınıza.
Olmayabilir,ama bir gariplik var yine de,violettonun hakkını yiyemem,çok sağlam hikayeleri vardı,hem de kaç üyelikle:))Gene ayni kisi mi?
Sende, hayal kırıklığına uğramış kadınlar kervanına katıldın. Üzüldüm! Erkeklerin çoğu bile demeyeceğim, hepsi böyle maalesef. Hiç bir erkeğe güvenmiyorum. Erkekler bir kadının gözünün içine bakarak yalan söyleyebiliyorlar. Bundan rahatsızlık duymamaları çok üzücü.Her insanın hayalimdeki aşkı yaşadığım 10 yıllık bir ilişkim var 4 yıllık evliyim eşimle birbirimize çok bağlıyızdır uzun uzun anlatmak istemiyorum ama mutlu bir evliliğimiz var zannediyordum. Dün eşimin telefonundan kayınvalidemlerle görüntülü konuşuyorduk kızımı görmek için aramışlardı Ayse hanım garanti bankası diye bir numaradan WhatsApp mesajı geldi gülücük atmış gülücükten öncesi yok silinmiş Mesajlar bende bir yandan kızımı gösteriyorum görüntülü bir yandan eşim anlamdan mesaj attım soru işareti bana naber yazdı bende neden güldün yazdım yine gülücük attı tekrar naber yazdı profil resmine bi girdim dudaklar o biçim saç baş bildiğiniz havalı bir kız bankacı tipi asla yok telefonu kapattım elim ayağım boşaldı eşime soruyorum saçmalıyor ara diyorum ne diyim bankacı kadına pazar pazar diyor sana pazra günü naber yazıyorsa arayabilirsin dedim zar zor aradı telefon açılırken hoparlöre veriyorum dedi ben tabi yıkıldım şoka girdim dünyadaki bütün erkeklerden beklerdim eşimden beklemezdim . Aradan zaman geçti ben sinir krizi geçirdim akşam oldu itiraf etti . Parayla çalışan bir kızmış öylesine almış numarasını Can sıkıntısından henüz olmamış birşey ama ben yakalamasaydım düşünmek bile istemiyorum. Dünden beri yalvarıyor anlık bir hataydı diyor ama dayanamıyorum 1 yaşında bir kızım var bir yanda o gözümün önünde bir yanda bu yaşadığım anlatabileceğim kimse yok size içimi dökmek İstedim lütfen kırıcı olmadan destek olun bana
Artık evli erkeklerin bir süre sonra başka cinsel arayışa girmesine hiçbir kılıf bulamıyorum. Açıkça sormamı bağışlayın. Seks konusunda nasılsınız? Yani öyle çok sınırlarınız falan mı var? Çocuk olduktan sonra kendinizi mi saldınız? Böyle bir durum var mı?Her insanın hayalimdeki aşkı yaşadığım 10 yıllık bir ilişkim var 4 yıllık evliyim eşimle birbirimize çok bağlıyızdır uzun uzun anlatmak istemiyorum ama mutlu bir evliliğimiz var zannediyordum. Dün eşimin telefonundan kayınvalidemlerle görüntülü konuşuyorduk kızımı görmek için aramışlardı Ayse hanım garanti bankası diye bir numaradan WhatsApp mesajı geldi gülücük atmış gülücükten öncesi yok silinmiş Mesajlar bende bir yandan kızımı gösteriyorum görüntülü bir yandan eşim anlamdan mesaj attım soru işareti bana naber yazdı bende neden güldün yazdım yine gülücük attı tekrar naber yazdı profil resmine bi girdim dudaklar o biçim saç baş bildiğiniz havalı bir kız bankacı tipi asla yok telefonu kapattım elim ayağım boşaldı eşime soruyorum saçmalıyor ara diyorum ne diyim bankacı kadına pazar pazar diyor sana pazra günü naber yazıyorsa arayabilirsin dedim zar zor aradı telefon açılırken hoparlöre veriyorum dedi ben tabi yıkıldım şoka girdim dünyadaki bütün erkeklerden beklerdim eşimden beklemezdim . Aradan zaman geçti ben sinir krizi geçirdim akşam oldu itiraf etti . Parayla çalışan bir kızmış öylesine almış numarasını Can sıkıntısından henüz olmamış birşey ama ben yakalamasaydım düşünmek bile istemiyorum. Dünden beri yalvarıyor anlık bir hataydı diyor ama dayanamıyorum 1 yaşında bir kızım var bir yanda o gözümün önünde bir yanda bu yaşadığım anlatabileceğim kimse yok size içimi dökmek İstedim lütfen kırıcı olmadan destek olun bana