Başıma gelen her şeyi hak ediyorum

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Buraya daha önce çok konu açtım erkek arkadaşımla ilgili ve herkes bana ayrıl dedi her seferinde hep aynı şeyler olacak dedi sürekli sürekli affettim. Hep aynısı oldu. Başkası yapsa bunları ne iradesizsin sen başka erkek mi yok kendine saygın olsun biraz derim ama öyle. olmuyormuş. Az önce yine hak etmediğim bir tavırla karşılaştım ve bu sefer tamamen bitirdim. Her yerden hem sildim hem engelledim. Daha önce hiç engellememiştim belki dönmesini geri istediğim için ama bu sefer canım çok yandı kendimi çok değersiz hissediyorum ben böyle ona karşı yumuşak merhametli ve sevgi doluyken hep üzülen ben olduğum için. Kadınlar kulübü kadınları hep haklı çıkıyor ama bizler dinlemiyoruz. Yine haklı çıktınız. Kendimi çok kötü güçsüz ve yalnız hissediyorum. Bu sefer sizi dinleyeceğim bana ulaşamayacak hiçbir şekilde. Ama canım çok yanıyor niye acı çeken hep kadınlar oluyor. Ya da benim gibi zayıf kadınlar. Yarın nöbete gideceğim ve saatlerdir ağlıyorum başıma gelen her şeyi hak ediyorum. Belki dert değil ama şu an sanki dünyam başıma yıkıldı gibi. Nasıl devam edeceğim diyorum kendi kendime. Ben bunları hak edecek kadar kötü biri miyim onu düşünüyorum.

Hayat herkesi pamuklara sarmıyor önemli olan yapılan hatalardan ders almak daha önceki konularını bilmiyorum ama en azından şunu söyleyebilirim bi karar aldıysan arkasında durmalısın çünkü en yanlış karar bile kararsızlıktan iyidir bir şey ya siyahtir ya beyaz grisi olamaz

İnşallah tekrar affetmezsiniz
Burda herkes sizin iyiliğiniz için akıl verir kimse kötülüğünüzü istemez kimse birbirini tanımıyo sonuçta
İnşallah bundan sonra önünüze bakıp güçlü olarak yola devam edersiniz

Ben hep arafta kaldım çok sevdiğim için cesaret edemedim bitirmeye ama hayırlısı oldu sonunda sanırım

Sizin bu kişiyle olan ilişkinizi daha en başından hatırlıyorum. Baştan oluru olmayan biriydi bence. Boşverin bundan sonra dönmeyin ve geleceğinizi kurtarın. Hatanın neresinden dönülse kardır demişler.

Maaşlı kadınsınız kimseye eyvallahınız olmasın. Kendisi kaybetti.

Bence tekrar barışacaksın

Sizin bu kişiyle olan ilişkinizi daha en başından hatırlıyorum. Baştan oluru olmayan biriydi bence. Boşverin bundan sonra dönmeyin ve geleceğinizi kurtarın. Hatanın neresinden dönülse kardır demişler.
Evet herkes hep aynı şeyi söyledi ama ben devam etmeyi tercih ettim ve sonuç yine hüsran hep de öyle olacak

Insanların size davranışlarından siz sorumlu değilsiniz ama karşınızda ki insana davranisinizdan siz sorumlusunuz. Kendinizi sevin ve suçlamayın unutmayın zararın neresinden dönerseniz kardır ve siz kendinizi sevmezseniz kimse sizi sevmez

Ben kendime değer versem zaten yaptıklarını yutmazdım kendime saygım olmayınca onunda olmadı sonuç bu

Evet herkes hep aynı şeyi söyledi ama ben devam etmeyi tercih ettim ve sonuç yine hüsran hep de öyle olacak

o zaman bu sefer bırak artık olmuyorrsa bir noktada sittir etmeyi bilmek gerek.

Bu arada geçmiş konu var mı, baktım ama bulamadım.Kimdir ki bu , ne yaptı?

Bende inanmadım kararli olacağınıza bundan önceki konunuzda mükemmel bir ilişkiden bahsediyordunuz. Kendinizi kandırmada, yasadiklarinizi farklı algılamada oldukça mahirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…