- Konu Sahibi agresifkiz
-
Niye bu kadar zayıfım peki her seferinde affettim ben olsam bende bana saygı duymazdım. Canım çok acıyorZararın neresinden dösen kârdır. Kendini suçlamayı bırak. Olan oldu biten bitti. Önünde yeni bir yol var artık.
Hayat herkesi pamuklara sarmıyor önemli olan yapılan hatalardan ders almak daha önceki konularını bilmiyorum ama en azından şunu söyleyebilirim bi karar aldıysan arkasında durmalısın çünkü en yanlış karar bile kararsızlıktan iyidir bir şey ya siyahtir ya beyaz grisi olamazBuraya daha önce çok konu açtım erkek arkadaşımla ilgili ve herkes bana ayrıl dedi her seferinde hep aynı şeyler olacak dedi sürekli sürekli affettim. Hep aynısı oldu. Başkası yapsa bunları ne iradesizsin sen başka erkek mi yok kendine saygın olsun biraz derim ama öyle. olmuyormuş. Az önce yine hak etmediğim bir tavırla karşılaştım ve bu sefer tamamen bitirdim. Her yerden hem sildim hem engelledim. Daha önce hiç engellememiştim belki dönmesini geri istediğim için ama bu sefer canım çok yandı kendimi çok değersiz hissediyorum ben böyle ona karşı yumuşak merhametli ve sevgi doluyken hep üzülen ben olduğum için. Kadınlar kulübü kadınları hep haklı çıkıyor ama bizler dinlemiyoruz. Yine haklı çıktınız. Kendimi çok kötü güçsüz ve yalnız hissediyorum. Bu sefer sizi dinleyeceğim bana ulaşamayacak hiçbir şekilde. Ama canım çok yanıyor niye acı çeken hep kadınlar oluyor. Ya da benim gibi zayıf kadınlar. Yarın nöbete gideceğim ve saatlerdir ağlıyorum başıma gelen her şeyi hak ediyorum. Belki dert değil ama şu an sanki dünyam başıma yıkıldı gibi. Nasıl devam edeceğim diyorum kendi kendime. Ben bunları hak edecek kadar kötü biri miyim onu düşünüyorum.
İnşallah tekrar affetmezsinizBuraya daha önce çok konu açtım erkek arkadaşımla ilgili ve herkes bana ayrıl dedi her seferinde hep aynı şeyler olacak dedi sürekli sürekli affettim. Hep aynısı oldu. Başkası yapsa bunları ne iradesizsin sen başka erkek mi yok kendine saygın olsun biraz derim ama öyle. olmuyormuş. Az önce yine hak etmediğim bir tavırla karşılaştım ve bu sefer tamamen bitirdim. Her yerden hem sildim hem engelledim. Daha önce hiç engellememiştim belki dönmesini geri istediğim için ama bu sefer canım çok yandı kendimi çok değersiz hissediyorum ben böyle ona karşı yumuşak merhametli ve sevgi doluyken hep üzülen ben olduğum için. Kadınlar kulübü kadınları hep haklı çıkıyor ama bizler dinlemiyoruz. Yine haklı çıktınız. Kendimi çok kötü güçsüz ve yalnız hissediyorum. Bu sefer sizi dinleyeceğim bana ulaşamayacak hiçbir şekilde. Ama canım çok yanıyor niye acı çeken hep kadınlar oluyor. Ya da benim gibi zayıf kadınlar. Yarın nöbete gideceğim ve saatlerdir ağlıyorum başıma gelen her şeyi hak ediyorum. Belki dert değil ama şu an sanki dünyam başıma yıkıldı gibi. Nasıl devam edeceğim diyorum kendi kendime. Ben bunları hak edecek kadar kötü biri miyim onu düşünüyorum.
Ben hep arafta kaldım çok sevdiğim için cesaret edemedim bitirmeye ama hayırlısı oldu sonunda sanırımHayat herkesi pamuklara sarmıyor önemli olan yapılan hatalardan ders almak daha önceki konularını bilmiyorum ama en azından şunu söyleyebilirim bi karar aldıysan arkasında durmalısın çünkü en yanlış karar bile kararsızlıktan iyidir bir şey ya siyahtir ya beyaz grisi olamaz
Ya işte bazen oluyor böyle. Bazen insanın gözü açılması için bazı şeyleri yaşaması gerekiyor. Yeterki sen şu an ki fikrinden cayma,iradeli ol.Niye bu kadar zayıfım peki her seferinde affettim ben olsam bende bana saygı duymazdım. Canım çok acıyor
İlk kez engelledim o da sanırım zaten ben istesem bile denemez çünkü hiç böyle şeyler yapmayızPek inanmadım ama hakkınızda hayırlısı olsun umarım bu sefer sözünüzü yutmazsınız.
Bence tekrar barışacaksınBuraya daha önce çok konu açtım erkek arkadaşımla ilgili ve herkes bana ayrıl dedi her seferinde hep aynı şeyler olacak dedi sürekli sürekli affettim. Hep aynısı oldu. Başkası yapsa bunları ne iradesizsin sen başka erkek mi yok kendine saygın olsun biraz derim ama öyle. olmuyormuş. Az önce yine hak etmediğim bir tavırla karşılaştım ve bu sefer tamamen bitirdim. Her yerden hem sildim hem engelledim. Daha önce hiç engellememiştim belki dönmesini geri istediğim için ama bu sefer canım çok yandı kendimi çok değersiz hissediyorum ben böyle ona karşı yumuşak merhametli ve sevgi doluyken hep üzülen ben olduğum için. Kadınlar kulübü kadınları hep haklı çıkıyor ama bizler dinlemiyoruz. Yine haklı çıktınız. Kendimi çok kötü güçsüz ve yalnız hissediyorum. Bu sefer sizi dinleyeceğim bana ulaşamayacak hiçbir şekilde. Ama canım çok yanıyor niye acı çeken hep kadınlar oluyor. Ya da benim gibi zayıf kadınlar. Yarın nöbete gideceğim ve saatlerdir ağlıyorum başıma gelen her şeyi hak ediyorum. Belki dert değil ama şu an sanki dünyam başıma yıkıldı gibi. Nasıl devam edeceğim diyorum kendi kendime. Ben bunları hak edecek kadar kötü biri miyim onu düşünüyorum.
Evet herkes hep aynı şeyi söyledi ama ben devam etmeyi tercih ettim ve sonuç yine hüsran hep de öyle olacakSizin bu kişiyle olan ilişkinizi daha en başından hatırlıyorum. Baştan oluru olmayan biriydi bence. Boşverin bundan sonra dönmeyin ve geleceğinizi kurtarın. Hatanın neresinden dönülse kardır demişler.
Insanların size davranışlarından siz sorumlu değilsiniz ama karşınızda ki insana davranisinizdan siz sorumlusunuz. Kendinizi sevin ve suçlamayın unutmayın zararın neresinden dönerseniz kardır ve siz kendinizi sevmezseniz kimse sizi sevmezBuraya daha önce çok konu açtım erkek arkadaşımla ilgili ve herkes bana ayrıl dedi her seferinde hep aynı şeyler olacak dedi sürekli sürekli affettim. Hep aynısı oldu. Başkası yapsa bunları ne iradesizsin sen başka erkek mi yok kendine saygın olsun biraz derim ama öyle. olmuyormuş. Az önce yine hak etmediğim bir tavırla karşılaştım ve bu sefer tamamen bitirdim. Her yerden hem sildim hem engelledim. Daha önce hiç engellememiştim belki dönmesini geri istediğim için ama bu sefer canım çok yandı kendimi çok değersiz hissediyorum ben böyle ona karşı yumuşak merhametli ve sevgi doluyken hep üzülen ben olduğum için. Kadınlar kulübü kadınları hep haklı çıkıyor ama bizler dinlemiyoruz. Yine haklı çıktınız. Kendimi çok kötü güçsüz ve yalnız hissediyorum. Bu sefer sizi dinleyeceğim bana ulaşamayacak hiçbir şekilde. Ama canım çok yanıyor niye acı çeken hep kadınlar oluyor. Ya da benim gibi zayıf kadınlar. Yarın nöbete gideceğim ve saatlerdir ağlıyorum başıma gelen her şeyi hak ediyorum. Belki dert değil ama şu an sanki dünyam başıma yıkıldı gibi. Nasıl devam edeceğim diyorum kendi kendime. Ben bunları hak edecek kadar kötü biri miyim onu düşünüyorum.
Geri dönüşü olmayan şeyler söyledim ve engelledim gerçekten bitmesini istediğim için ve ilk kez buz gibi soğudum ona karşı bilmiyorum bu sefer değişik hissediyorumBence tekrar barışacaksın
Ben kendime değer versem zaten yaptıklarını yutmazdım kendime saygım olmayınca onunda olmadı sonuç buInsanların size davranışlarından siz sorumlu değilsiniz ama karşınızda ki insana davranisinizdan siz sorumlusunuz. Kendinizi sevin ve suçlamayın unutmayın zararın neresinden dönerseniz kardır ve siz kendinizi sevmezseniz kimse sizi sevmez
Evet herkes hep aynı şeyi söyledi ama ben devam etmeyi tercih ettim ve sonuç yine hüsran hep de öyle olacak
Bunun içinde ağlıyorum zaten onun umrunda bile değil belki birde bana bak annem babam görse kahrolurElin sümükĺü oglani icin saatlerdir aglamak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?