Başıma gelen her şeyi hak ediyorum

Kesinlikle yargılamıyorum ama destek alın kendiniz için.

Kadınlar kulübü forumda, kendine zerre saygısı olmayan üyelerde ilk beşe girer konu sahibi. Bi hışımla yine konuyu açtı, dün gece on gibi siteye girmesine rağmen bu konuya bişey yazmadı. Keşke azıcık kendini sevse bu kızcağız.

Konudan ses çıkmaması bana da bunu düşündürdü
yoğun çalıştığım için giremedim ama değişmedi fikrim karşı tarafta şansını bir kere daha denedi özür de diledi ama dönüşü yok artık tekrar istemediğimi belirttim ve bitti vedalaştık. süreci atlatmaya çalışıyorum sadece

siz keşke benim konularıma yorum yapmasanız hiç ya. yani böyle bir hakkım varsa kullanabilsem keşke yoksa da sizden rica etsem benden uzak dursanız. ben zaten yazarkende pişmanlığımı dile getirdim yani bu sürekli küçümseme ezikleme haliniz neden? iyi değilim diyorum zaten ve pişmanım keşke sizi dinleseydim diyorum bu sefer dinleyeceğim diyorum ve dinledim de ama sizin gibiler beni hayattan soğutuyor rica ediyorum benim konularıma yorum yapmayın.

Böyle bir özellik var zaten, bilmiyorsan senin sorunun
Biri bişey yazdı diye hayattan soğuyacak kadar zayıf olma bence.

Biri bir şey yazdı diye hayattan soğumuyorum senin gibi insanların varlığı beni hayattan soğutuyor.
bi kenar mahalle delikanlısı karşısında bu kadar ezilip büzülmen de hemcinslerini hayattan soğutuyor emin ol.
seni kk'da herkes biliyor, konuna diğer üyelerin yaptığı yorumlardan bunu anlamak mümkün. kimse güvenmemiş sana.

Neyse ki hayatımı senin gibi kim ne düşünür diye yaşamıyorum hata da yaptıysam kabul ediyorum ve sonunda doğrusunu yapıyorum. Dilerim böyle yargıladığın ve insanları açıklarından vurduğun gibi aynı durumu yaşadığında belki biraz olsun anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…