Başıma gelen her şeyi hak ediyorum

o zaman bu sefer bırak artık olmuyorrsa bir noktada sittir etmeyi bilmek gerek.

Bu arada geçmiş konu var mı, baktım ama bulamadım.Kimdir ki bu , ne yaptı?
Subaydı kendisi hatırlarsınız belki zaten sinirli fevri bir yapısı vardı konularım hep bunun üzerineydi bugünde beni yalancılıkla suçlayınca buz gibi soğudum sanırım o yüzden kesip attım ilk kez böyle

Şu an her şey çoook yeni üzülmek acı çekmek çok normal. İnsanlar kaç senelik evliliklerini bitiriyor, sevdiklerini toprağa veriyor ama hayat yine de devam ediyor ve alışıyoruz her şeye..Sadece zaman..Siz o büyük adımı atabilmişsiniz gerisi de gelir yolunuza bakarsınız.

Bende inanmadım kararli olacağınıza bundan önceki konunuzda mükemmel bir ilişkiden bahsediyordunuz. Kendinizi kandırmada, yasadiklarinizi farklı algılamada oldukça mahirsiniz.
Evet o zaman çok iyi biri olduğundan bahsediyordum ama bugün çok farklı bir tarafını gördüm çok soğudum

Sevgili iken böyle nasıl hissediyorsunuz bende gerçekten bunu anlamıyorum. Yadırgamak için demiyorum gerçekten anlamıyorum. Bizde genç olduk sevdik sevildim ayrıldık. Ama bu şekilde hiç hissetmedim. Hele sevgili iken bana kötü davranmaya cesaret eden biri için ne diye üzüleceğim yoluma bakarım gencim hayat kısa beni hangi köşeyi dönünce nasıl bir hayat bekliyor kim bilir

Evet herkes hep aynı şeyi söyledi ama ben devam etmeyi tercih ettim ve sonuç yine hüsran hep de öyle olacak
Hayır kendinize bunu layık görmeyin. Siz güçlü durursanız hiç de hüsran olmayacak. Kendinize değer verin, sizi hak eden biri elbet karşınıza çıkacaktır. Bu kişiyle tanışma yolunuz baştan sıkıntılıydı. Şimdi canınız acıyor ama kararlı durursanız ileride bunları anlayacak ve ayrıldığınıza şükredeceksiniz

Umarım dediğiniz gibi olur şu an her şey çok karanlık

Öyle tabi ki ama olayın sıcaklığı ve yaşanılan geçmiş düşünülünce birde ben bu konularda çok hassas ve zayıfım keşke olmasaydım

Yani cano ben mi kendimi çok seviyorum bilmiyorum ama bir adam karşıma geçse dik dik konuşsa hiç çekemem bile kalkar giderim. Hele ki öyle sinirli fevri mevri çekemem , öyle tipler ömür törpüsü oluyor anca mutsuz olursun. Gerçekten öküz gibi böğüreni ki, ters ters konuşanı mı kafam almıyor hiç dinleyecek halim yok. Kendisine saygısı olmayan kadınlarda bir peygamber sabrı var, görüyorum sokakta adam milletin yanında falan azarlıyor, adamın ne dediğini dinliyorlar bir de argüman falan üretip cevap veriyorlar. Hiç uğraşmam, valla öküz gibi böğüren birini sonuna kadar falan dinleyemem oradan uzaklaşırım. Gücüne gitmiyor mu böyle psikopat biri tarafından aşağılanmak?

Burda bırak o zaman soğuman gayet pozitif. Kendine saygın var bence sadece duyguların olduğu için bir noktaya kadar kendini bastırmışsın sonra da dayanamayıp soğumuşsun. Soğu bence de bırak bunu gitsin.

Bunun içinde ağlıyorum zaten onun umrunda bile değil belki birde bana bak annem babam görse kahrolur
Ay yemisim umrunu ya olsa ne olmasa ne ? engelledin bitti gitti , aglama hic bir sey icin ne agliyorsun 1 sene sonra niye aglamisim diyeceksin ,kafani dagit cik o sacma duygusalliktan kitap oku yat uyu bir kahve ic (aglamandan yasinin genc oldugunu dusundugum icin biz gibi icince uykusu kacan tayfadan da degilsin)gencliginin kiymetini bil ,babaanne gibi tavsiye yazdirma iste biliyorsun agliyorsak mantikli seylere aglamaliyiz bu sacma

Evet o zaman çok iyi biri olduğundan bahsediyordum ama bugün çok farklı bir tarafını gördüm çok soğudum
Yoo gayet çok ama çok iyi anlaşıyoruz cümlesini kurmuştunuz. Sadece buraya açtığınız konulardan hiçte öyle olmadığı acikti aslında. Kendisi çok iyi biri de değil, kompleksli,kaba, kırıcı bir adam.

Siz daha bugün bir şeyleri fark ettim diyorsunuz. Bundan bahsediyorum, birkaç güne mükemmel ilişkim var deme ihtimaliniz çok yüksek.

Ne nöbeti bu umarım sağlık değildir çok takmaaa. Tekrar gelirse sevgili yaptım de sav başından

Yine affedeceksiniz gibi geliyor yani bir arasa mesaj atsa başka bir yerden hemen yelkenler suya İncek sanki . Umarım öyle olmaz hakkında hayırlısı olsun

Hiç kendini suçlama.Artik ayrilmissiniz belli bir yas sürecin olur.Sonra keyfine bak.Asla yalnız kalma.

Arkadaslara katiliyorum. Siz 2 gun sonra bu konuya yazilanlara cevap vermeyip yeni bir konu acacaksiniz ve bu konuyu sanki biz acmisiz gibi gormezden gelip yeni konunuza odaklanacaksiniz. Yuksek ihtimal evlilik temali bir konu olacak. Hayirlisi artik.

konuyu bilmiyorum ancak ne kadar uzun süren bir ilişkin olursa olsun belirli bir yaştan sonra hayatına girdigi gerçegini değiştiremezsin, ondan önce nasıl yaşadıysan ondan sonra da devam etmelisin o şekilde. biliyroum ilk zamanlar evet zor ve kendini iyi olmaya zorlamaya bırakmalısın her zaman mutlu olmak zorunda değiliz biz robot değiliz çünkü. kendi başına acını yaşa en azından bir süre sonra geçecegini biliyorsun

Konudan ses çıkmaması bana da bunu düşündürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…