- Konu Sahibi agresifkiz
-
Subaydı kendisi hatırlarsınız belki zaten sinirli fevri bir yapısı vardı konularım hep bunun üzerineydi bugünde beni yalancılıkla suçlayınca buz gibi soğudum sanırım o yüzden kesip attım ilk kez böyleo zaman bu sefer bırak artık olmuyorrsa bir noktada sittir etmeyi bilmek gerek.
Bu arada geçmiş konu var mı, baktım ama bulamadım.Kimdir ki bu , ne yaptı?
Evet o zaman çok iyi biri olduğundan bahsediyordum ama bugün çok farklı bir tarafını gördüm çok soğudumBende inanmadım kararli olacağınıza bundan önceki konunuzda mükemmel bir ilişkiden bahsediyordunuz. Kendinizi kandırmada, yasadiklarinizi farklı algılamada oldukça mahirsiniz.
Sevgili iken böyle nasıl hissediyorsunuz bende gerçekten bunu anlamıyorum. Yadırgamak için demiyorum gerçekten anlamıyorum. Bizde genç olduk sevdik sevildim ayrıldık. Ama bu şekilde hiç hissetmedim. Hele sevgili iken bana kötü davranmaya cesaret eden biri için ne diye üzüleceğim yoluma bakarım gencim hayat kısa beni hangi köşeyi dönünce nasıl bir hayat bekliyor kim bilirBuraya daha önce çok konu açtım erkek arkadaşımla ilgili ve herkes bana ayrıl dedi her seferinde hep aynı şeyler olacak dedi sürekli sürekli affettim. Hep aynısı oldu. Başkası yapsa bunları ne iradesizsin sen başka erkek mi yok kendine saygın olsun biraz derim ama öyle. olmuyormuş. Az önce yine hak etmediğim bir tavırla karşılaştım ve bu sefer tamamen bitirdim. Her yerden hem sildim hem engelledim. Daha önce hiç engellememiştim belki dönmesini geri istediğim için ama bu sefer canım çok yandı kendimi çok değersiz hissediyorum ben böyle ona karşı yumuşak merhametli ve sevgi doluyken hep üzülen ben olduğum için. Kadınlar kulübü kadınları hep haklı çıkıyor ama bizler dinlemiyoruz. Yine haklı çıktınız. Kendimi çok kötü güçsüz ve yalnız hissediyorum. Bu sefer sizi dinleyeceğim bana ulaşamayacak hiçbir şekilde. Ama canım çok yanıyor niye acı çeken hep kadınlar oluyor. Ya da benim gibi zayıf kadınlar. Yarın nöbete gideceğim ve saatlerdir ağlıyorum başıma gelen her şeyi hak ediyorum. Belki dert değil ama şu an sanki dünyam başıma yıkıldı gibi. Nasıl devam edeceğim diyorum kendi kendime. Ben bunları hak edecek kadar kötü biri miyim onu düşünüyorum.
Hayır kendinize bunu layık görmeyin. Siz güçlü durursanız hiç de hüsran olmayacak. Kendinize değer verin, sizi hak eden biri elbet karşınıza çıkacaktır. Bu kişiyle tanışma yolunuz baştan sıkıntılıydı. Şimdi canınız acıyor ama kararlı durursanız ileride bunları anlayacak ve ayrıldığınıza şükredeceksinizEvet herkes hep aynı şeyi söyledi ama ben devam etmeyi tercih ettim ve sonuç yine hüsran hep de öyle olacak
Ne alakası var canınızı yakan bir olayı tekrar yaşadığınızda yine canınız yanmıyor muDefalarca ayrıl barış bi daha ayrıl bir ilişki yaşayıp hala saatlerce ağlayabilmek ilginç. Şerbetli olmanız lazım artık.
Umarım dediğiniz gibi olur şu an her şey çok karanlıkHayır kendinize bunu layık görmeyin. Siz güçlü durursanız hiç de hüsran olmayacak. Kendinize değer verin, sizi hak eden biri elbet karşınıza çıkacaktır. Bu kişiyle tanışma yolunuz baştan sıkıntılıydı. Şimdi canınız acıyor ama kararlı durursanız ileride bunları anlayacak ve ayrıldığınıza şükredeceksiniz
Yanıyor ama nasıl yandığını da nasıl söndüğünü de biliyorsun.Ne alakası var canınızı yakan bir olayı tekrar yaşadığınızda yine canınız yanmıyor mu
Öyle tabi ki ama olayın sıcaklığı ve yaşanılan geçmiş düşünülünce birde ben bu konularda çok hassas ve zayıfım keşke olmasaydımSevgili iken böyle nasıl hissediyorsunuz bende gerçekten bunu anlamıyorum. Yadırgamak için demiyorum gerçekten anlamıyorum. Bizde genç olduk sevdik sevildim ayrıldık. Ama bu şekilde hiç hissetmedim. Hele sevgili iken bana kötü davranmaya cesaret eden biri için ne diye üzüleceğim yoluma bakarım gencim hayat kısa beni hangi köşeyi dönünce nasıl bir hayat bekliyor kim bilir
Ama sonuçta zarardan dönmüş olmanız ve su an farkında olmaniz bile sizin için faydaBen kendime değer versem zaten yaptıklarını yutmazdım kendime saygım olmayınca onunda olmadı sonuç bu
Subaydı kendisi hatırlarsınız belki zaten sinirli fevri bir yapısı vardı konularım hep bunun üzerineydi bugünde beni yalancılıkla suçlayınca buz gibi soğudum sanırım o yüzden kesip attım ilk kez böyle
Ay yemisim umrunu ya olsa ne olmasa ne ? engelledin bitti gitti , aglama hic bir sey icin ne agliyorsun 1 sene sonra niye aglamisim diyeceksin ,kafani dagit cik o sacma duygusalliktan kitap oku yat uyu bir kahve ic (aglamandan yasinin genc oldugunu dusundugum icin biz gibi icince uykusu kacan tayfadan da degilsin)gencliginin kiymetini bil ,babaanne gibi tavsiye yazdirma iste biliyorsun agliyorsak mantikli seylere aglamaliyiz bu sacmaBunun içinde ağlıyorum zaten onun umrunda bile değil belki birde bana bak annem babam görse kahrolur
Yoo gayet çok ama çok iyi anlaşıyoruz cümlesini kurmuştunuz. Sadece buraya açtığınız konulardan hiçte öyle olmadığı acikti aslında. Kendisi çok iyi biri de değil, kompleksli,kaba, kırıcı bir adam.Evet o zaman çok iyi biri olduğundan bahsediyordum ama bugün çok farklı bir tarafını gördüm çok soğudum
Ne nöbeti buBuraya daha önce çok konu açtım erkek arkadaşımla ilgili ve herkes bana ayrıl dedi her seferinde hep aynı şeyler olacak dedi sürekli sürekli affettim. Hep aynısı oldu. Başkası yapsa bunları ne iradesizsin sen başka erkek mi yok kendine saygın olsun biraz derim ama öyle. olmuyormuş. Az önce yine hak etmediğim bir tavırla karşılaştım ve bu sefer tamamen bitirdim. Her yerden hem sildim hem engelledim. Daha önce hiç engellememiştim belki dönmesini geri istediğim için ama bu sefer canım çok yandı kendimi çok değersiz hissediyorum ben böyle ona karşı yumuşak merhametli ve sevgi doluyken hep üzülen ben olduğum için. Kadınlar kulübü kadınları hep haklı çıkıyor ama bizler dinlemiyoruz. Yine haklı çıktınız. Kendimi çok kötü güçsüz ve yalnız hissediyorum. Bu sefer sizi dinleyeceğim bana ulaşamayacak hiçbir şekilde. Ama canım çok yanıyor niye acı çeken hep kadınlar oluyor. Ya da benim gibi zayıf kadınlar. Yarın nöbete gideceğim ve saatlerdir ağlıyorum başıma gelen her şeyi hak ediyorum. Belki dert değil ama şu an sanki dünyam başıma yıkıldı gibi. Nasıl devam edeceğim diyorum kendi kendime. Ben bunları hak edecek kadar kötü biri miyim onu düşünüyorum.
Hiç kendini suçlama.Artik ayrilmissiniz belli bir yas sürecin olur.Sonra keyfine bak.Asla yalnız kalma.Buraya daha önce çok konu açtım erkek arkadaşımla ilgili ve herkes bana ayrıl dedi her seferinde hep aynı şeyler olacak dedi sürekli sürekli affettim. Hep aynısı oldu. Başkası yapsa bunları ne iradesizsin sen başka erkek mi yok kendine saygın olsun biraz derim ama öyle. olmuyormuş. Az önce yine hak etmediğim bir tavırla karşılaştım ve bu sefer tamamen bitirdim. Her yerden hem sildim hem engelledim. Daha önce hiç engellememiştim belki dönmesini geri istediğim için ama bu sefer canım çok yandı kendimi çok değersiz hissediyorum ben böyle ona karşı yumuşak merhametli ve sevgi doluyken hep üzülen ben olduğum için. Kadınlar kulübü kadınları hep haklı çıkıyor ama bizler dinlemiyoruz. Yine haklı çıktınız. Kendimi çok kötü güçsüz ve yalnız hissediyorum. Bu sefer sizi dinleyeceğim bana ulaşamayacak hiçbir şekilde. Ama canım çok yanıyor niye acı çeken hep kadınlar oluyor. Ya da benim gibi zayıf kadınlar. Yarın nöbete gideceğim ve saatlerdir ağlıyorum başıma gelen her şeyi hak ediyorum. Belki dert değil ama şu an sanki dünyam başıma yıkıldı gibi. Nasıl devam edeceğim diyorum kendi kendime. Ben bunları hak edecek kadar kötü biri miyim onu düşünüyorum.
konuyu bilmiyorum ancak ne kadar uzun süren bir ilişkin olursa olsun belirli bir yaştan sonra hayatına girdigi gerçegini değiştiremezsin, ondan önce nasıl yaşadıysan ondan sonra da devam etmelisin o şekilde. biliyroum ilk zamanlar evet zor ve kendini iyi olmaya zorlamaya bırakmalısın her zaman mutlu olmak zorunda değiliz biz robot değiliz çünkü. kendi başına acını yaşa en azından bir süre sonra geçecegini biliyorsunBuraya daha önce çok konu açtım erkek arkadaşımla ilgili ve herkes bana ayrıl dedi her seferinde hep aynı şeyler olacak dedi sürekli sürekli affettim. Hep aynısı oldu. Başkası yapsa bunları ne iradesizsin sen başka erkek mi yok kendine saygın olsun biraz derim ama öyle. olmuyormuş. Az önce yine hak etmediğim bir tavırla karşılaştım ve bu sefer tamamen bitirdim. Her yerden hem sildim hem engelledim. Daha önce hiç engellememiştim belki dönmesini geri istediğim için ama bu sefer canım çok yandı kendimi çok değersiz hissediyorum ben böyle ona karşı yumuşak merhametli ve sevgi doluyken hep üzülen ben olduğum için. Kadınlar kulübü kadınları hep haklı çıkıyor ama bizler dinlemiyoruz. Yine haklı çıktınız. Kendimi çok kötü güçsüz ve yalnız hissediyorum. Bu sefer sizi dinleyeceğim bana ulaşamayacak hiçbir şekilde. Ama canım çok yanıyor niye acı çeken hep kadınlar oluyor. Ya da benim gibi zayıf kadınlar. Yarın nöbete gideceğim ve saatlerdir ağlıyorum başıma gelen her şeyi hak ediyorum. Belki dert değil ama şu an sanki dünyam başıma yıkıldı gibi. Nasıl devam edeceğim diyorum kendi kendime. Ben bunları hak edecek kadar kötü biri miyim onu düşünüyorum.
Konudan ses çıkmaması bana da bunu düşündürdüArkadaslara katiliyorum. Siz 2 gun sonra bu konuya yazilanlara cevap vermeyip yeni bir konu acacaksiniz ve bu konuyu sanki biz acmisiz gibi gormezden gelip yeni konunuza odaklanacaksiniz. Yuksek ihtimal evlilik temali bir konu olacak. Hayirlisi artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?