Başıma gelen olay.

Gezegen X

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
10.974
17.800
298
Edit: ağlayarak yazdım uzun oldu. Okumak için zorlamayın.
Özet: 3 tane küçük çocuk tarafından sözlü taciz edilişim, çevrenin bana tepkisi, en sonunda insanlıktan çıkmam ve bu şekilde kendimi kaybettiğim için kendime kızıyor oluşum hakkında.

Bir saat önce markete gitmek için dışarı çıktım.
Telefon elimde kkya bakıyordum.
Arkamda 2si erkek bir tane kız olmak üzere 3 tane küçük çocuk.
Erkek çocuklar olsa olsa ortaokuludadır.
Abla. Abla abla diye sesleniyor. Ben normalde üstüme alınmam. Kıyafetime atıfta bulunarak baana seslendiğini belli etti cocuğa döndüm baktım ağzında bir şeyler geveledi.
Ne var dedim.
Sana demedim dedi.
Sonra arkamdan gelmeye devam ettiler. Bu sefer diyorki abla g.tümü ye abla ...mi ye falan küfür ediyor. Sözde bana demiyor.
Çocuk dedim ağzını topla polisi arattırma yürü git işine.
Sonra devam etti. Karşı kaldırama geçtim arkama geldiler yine. Küçücük çocuk ettiği küfürün anlamını bilmiyor devam etti. Küçük çocuklar kalkmış yolda bana küfür ederek beni taciz ediyor. Yanlarındaki küçük kızda gülüyor.
155 i arıyordum fark etti. Elime vurdu telefon düştü.
Bendeki kayış level atlayarak iyice koptu.
Açtım ağzımı yumdum gözümü annesinden babasından insanlığından ve küfürler. Millet seyrediyor etrafta.
Çocuk ben sana demedim demeye devam ediyor yanlarındakiler güldükçe ben delirdim.
Çocuğu yakalayamadım. Küçük kardeşini yakaladım aldım twlwfonu elime çocuğu belinden kavradım.bırakmıyorum tekrar polisi arıyorum.
Çocuk debeleniyor insanlar üstüme yürümeye başladılar. Telefon elimde polisin telefondan sesi geliyor ama ben etrafıma laf yetiştirmekten konuşamadım. Millet beni linç edecekti galiba. Korktum. Halbuki çocuk kardeşini bırakıp gidemez diye küçük çocuğu tutuyorum diye. Amacım polis gelene kadar onları orada tutmaktı.
2 dakika önce bana küfürler eden o çocuk için evladım ne biçim konuşuyorsun demeyen insan müsvettesi bana tepki gösteriyor. Küçük çocuklar sözle beni taciz ederken kimsesin sesi çıkmadı.
Ben orada bittim. Sokak ortasında kaldırıma oturup ağladım ama öyle bir ağlama değil. Sinir krizi şeklinde nefesimi kontrol edemediğim şekilde.

Neden mi? Haklıyken millet haksız ilan etti diye.
Dedikleri yaptıkları karşısında hiç bir şey yapamadım diye.
Çocukların beni o hale getirmesine müsade ettiğim için.
Öfkeme sinirlerime hakim olamadığım için.
Yaptıkları yanına kar kaldığı için.

Biri benim canımı acıttığında kendimi ifade edemeyince böyle oluyorum işte. Öfkemi kontrol edebilmeyi öğrenmiştim ama şimdi başarısız oldum.
O çocuklara çocuk gözüyle bakamıyorum şuanda. Bu yüzden kötü müyüm?
O çocuklara ve ailelerine sokak hayvanlarına yaklaştığım insancıl yanımla yaklaşamıyorum. Çok mu kötüyüm?
Diğer yandan bu çocuklar yaptıklarının yanına kar kaldığını gördü biraz daha büyüyünce tacizlerinin boyutu değişmeyecek mi?
O zamanda herkes onlara hak vereceğini düşünemeyecek mi? Nitekim şuanda öyle değil mi?
Bu çocukların aileleri de böyle olsa gerek. Şuan insancıl duygularım empati yeteneğim off modunda. Yakalasam çok fena döveceğim. Bunu yapmak istediğim için kendime kızıyorum ağlıyorum.
Şuan bütün insanlardan nefret ediyorum.
Bir saatir ağlıyorum. Tutamıyorum kendimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne desem bilemedim, bana çok tuhaf geldi. Siz nerde yaşıyorsunuz? Yani nasıl bir yerde oturuyorsunuz? Çok mu düşük kalite? Başka insanları da böyle taciz ediyorlar mı? Kusura bakmayın hiç böyle bişey duymadım hayatımda o yüzden şaşırdım. Çocuk deyip geçmiştir muhtemelen herkes. "Kesin öfkesini kaybedip tekme tokat daldı çocuklara" diye düşündüm ama öfke kaybı da çözüm olmamış. Suç onları öyle yetiştiren ailelerde. Yani tamam ergendir asi olur, ters olur ama sokakta hiç tanımadığı bir kadına küfür üstüne küfretmek çüşlük bi durum. Ya duymazdan geleceksiniz ya da döveceksiniz o çocukları bi daha yaparlarsa. Mesela bazı yerler var adı falan çıkmış, pis olaylar çok yaşanıyor ve polis de bişey yapamıyor artık, kar etmiyor. Öyle bir yerde mi yaşıyorsunuz acaba?

Ben çok şaşırdım kusura bakmayın, gelecek olan yorumları merak ediyorum.
Geçmiş olsun.

Bana bunu o yaşlarda bir çocuk yapsa ağzının ortasına vururum. Bunu yapan çocuk konuşmayı yeni öğrenmiş bir Bebe olmadığı sürece ben vururum ağzına valla kimse kusura bakmasın. Çocuk aileden ne gorduyse onu söyler. Terbiyesiz şeyler.

bunu yazmak zorundayım kimse kusura bakmasın ama ben halkımızın düşünce yönünden sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. anladınız siz onu. ikinci olarak toplumca terbiyesizleştik. e çocuklar da terbiyesizleşti. ortalık berbat. neyse birdaha böyle bişey olduğunda duymazdan gel. yapacak inan bişey yok
dipnot: bence çocuktur yapar diye bişey yok. her birey terbiyeli yetiştirilmeli

Yani ben olsam ben de sert tepki verirdim diye dusunuyorum. Bu seni kotu biri yapmaz. Sonucta ortaokul civari cocuklar cok da amaan cocuk o modunda gecistirilmez bence, yaptiklarinin da gayet farkindalar yani.
Ben biraz gozlerini korkuturdum sanirim bu sekilde davranip ki.seyi rahataiz etmeye haklari yok.
Etraftakilerin de agizlarinin payini verirdim. Saygisiz hadsiz insanlar.

Ben lisedeyken bu sekilde yapan iki cocugu dovmustum. Erkek kardesimle otobste bizi taciz eden iki erkek, bir kizi da kardesimle beraber dovmustuk. Bizden biraz kucuklerdi yne. Asil ben kotuyum ama ben gibiler olmasa ayaklarini denk almazdi onlar. Belki ilerde birine tecavuz edeceklerdi. Simdi yedikleri dayaklari hatirlayip adam olmuslardir umarim. Uzme kendini.

Etraftaki insanların hiç bir şey yapmamış olmasına şaşırmadım. Toplumumuzun genelde yaptığı şey budur. İzlerler sadece aman dokunmayalım başımıza bela almayalım korkusu.

Terbiyesizler.
Maalesef bir benzeride benim başıma geldi,çevrenin tepkisi 0.

oyy ne desem bilemedim..
geçmiş olsun..
keşke bırakmasaydın poliside çağırsaydın o çocuklara hak verenlere de sizi de şikayet edicem tacize çanak tutmaktan deseydin..
bu tür davranışlarda öfke kontrolünü sağlamak cidden zor..
zira karşında pişkin tipler varmış..
ben onları çocuk gibi göremedim bildiğin tacizci pislik yaratıklar..
o yüzden kendine yüklenme tepkilerin normal ..

Bizim insanlarımız gerizekalı çünkü.
Başka bir şey demiyorum.

Beyinleriyle başka yerleri, yer değiştiriyor bazen.
Kimse de gelip benim yorumuma cevap vermesin.

Bir tane tokat yapıştırırdım yüzüne ne ediyorsa etsin, beyinsiz ana babaların fütursuzca ortaya çıkardığı çocuklara hiç tahammülüm yoktur.

Enteresan bir durum. Naparım bilemedim. Yüksek ihtimalle kulaklığı takar yürür giderim.
Temas ediyorsa da döner suratına iki tane çakarım kusura bakmasın. 14 yaşındaki çocuk da o kadar çocuk değil yani.

Polisi arasan ne değişecek ki hedam. Yanlış yapmışsın...

Tahminimce gecmistede bu tarz cok fazla olay yasamissiniz. Taciz anlaminda demiyorum. Hakliyken haksiz duruma dusmek ile ilgili. Ve bunlarda hep ofkenizi kontrol edemediginiz icin yani asiri tepkiden olmus. Tahminimcede gecmiste bu yuzden cok yara almissiniz. Aslinda su anda uzuldugunuz konu 3 tane veletin yaptigi tacizden cok gecmiste yasadiklariniz gibi gorunuyor. Ofke patlamalariniz yuUnden hep insanlar sizi yanlis anlamis ve hep hakli oldugunuz noktada haksiz duruma dusmussunuz. Toplumdan hep tepki almissiniz. Bence bu olay ile ilgili gecmisinizi sorgulamayin. Ama bence yaptiginiz su acidan yanlis. Cocuklar sizi taciz etmis olabilir. Sozlu olarak olan bir tacize sozlu olarak cevap vermeniz daha dogru olur. Tepki olarak. Aslinda bi bayan olarak cevap bile vermeyin. Cunku ortalik manyak dolu. Basiniza her sey gelir bu ulkede. Direk bir dukkana girip polisi arayin gecsin bu durumlarda. Ama tekrar aoyleyim. Bu olayla gecmiai karistirip kafanizi karistirmayin

ay gecmis olsun canim. keske durmasaydin arasaydin polisi g.tleri gitseydi korkudan. ailelerde terbiye yok ki cocuklarda olsun. seref yoksunlari

Ben bu tür yaratıkları çocuk olarak göremiyorum kimse kusura bakmasın.
Çocuk benim için masumiyet demek, masumiyetini yitirmiş her haltı bilen tüm insanlar çocuk olmaktan çıkıyor benim için.Yaşı kaç olursa olsun.

Senin durumuna ben çok üzüldüm.Keşke orda insanlara dönüp o veledin ne laflar ettiğini söyleyebilseydin o an her şey çözülürdü.Bunlar polisten falan anlamazlar sağlam bi dayak gerek böyle veletlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…