Etraftaki insanların hiç bir şey yapmamış olmasına şaşırmadım. Toplumumuzun genelde yaptığı şey budur. İzlerler sadece aman dokunmayalım başımıza bela almayalım korkusu.
Terbiyesizler.
Maalesef bir benzeride benim başıma geldi,çevrenin tepkisi 0.
oyy ne desem bilemedim..
geçmiş olsun..
keşke bırakmasaydın poliside çağırsaydın o çocuklara hak verenlere de sizi de şikayet edicem tacize çanak tutmaktan deseydin..
bu tür davranışlarda öfke kontrolünü sağlamak cidden zor..
zira karşında pişkin tipler varmış..
ben onları çocuk gibi göremedim bildiğin tacizci pislik yaratıklar..
o yüzden kendine yüklenme tepkilerin normal ..
Enteresan bir durum. Naparım bilemedim. Yüksek ihtimalle kulaklığı takar yürür giderim.
Temas ediyorsa da döner suratına iki tane çakarım kusura bakmasın. 14 yaşındaki çocuk da o kadar çocuk değil yani.
Polisi arasan ne değişecek ki hedam. Yanlış yapmışsın...
Tahminimce gecmistede bu tarz cok fazla olay yasamissiniz. Taciz anlaminda demiyorum. Hakliyken haksiz duruma dusmek ile ilgili. Ve bunlarda hep ofkenizi kontrol edemediginiz icin yani asiri tepkiden olmus. Tahminimcede gecmiste bu yuzden cok yara almissiniz. Aslinda su anda uzuldugunuz konu 3 tane veletin yaptigi tacizden cok gecmiste yasadiklariniz gibi gorunuyor. Ofke patlamalariniz yuUnden hep insanlar sizi yanlis anlamis ve hep hakli oldugunuz noktada haksiz duruma dusmussunuz. Toplumdan hep tepki almissiniz. Bence bu olay ile ilgili gecmisinizi sorgulamayin. Ama bence yaptiginiz su acidan yanlis. Cocuklar sizi taciz etmis olabilir. Sozlu olarak olan bir tacize sozlu olarak cevap vermeniz daha dogru olur. Tepki olarak. Aslinda bi bayan olarak cevap bile vermeyin. Cunku ortalik manyak dolu. Basiniza her sey gelir bu ulkede. Direk bir dukkana girip polisi arayin gecsin bu durumlarda. Ama tekrar aoyleyim. Bu olayla gecmiai karistirip kafanizi karistirmayin
Sağol. Polisi aradım hemde iki kere. İkincide polisle konuşmaya çalışırken millet üstüme doğru gelmeye başladı. Polis gelse ne yapacak. Etrafa laf anlatırken 1ni tutmuşum 2 si etrafımda kontrolümü kaybettim. Telefından polisin alo alo sesni duydum sadece. Sonra panik atak geçirdim resmen. Çocuklar gitti sonra camdan ağlamamı seyretti millet. Pazar pazar film izlediler sanki.ay gecmis olsun canim. keske durmasaydin arasaydin polisi g.tleri gitseydi korkudan. ailelerde terbiye yok ki cocuklarda olsun. seref yoksunlari
Ben bu tür yaratıkları çocuk olarak göremiyorum kimse kusura bakmasın.
Çocuk benim için masumiyet demek, masumiyetini yitirmiş her haltı bilen tüm insanlar çocuk olmaktan çıkıyor benim için.Yaşı kaç olursa olsun.
Senin durumuna ben çok üzüldüm.Keşke orda insanlara dönüp o veledin ne laflar ettiğini söyleyebilseydin o an her şey çözülürdü.Bunlar polisten falan anlamazlar sağlam bi dayak gerek böyle veletlere.
Ortaokul çağındaki çocuk bildiğin her şekilde her haltı anlar bilir. Çevreye göre ettikleri laflar normal olsa gerek. Keşke hiç belli etmeden arayabilseydin polisi ama o durumda aklına gelmemiştir sinirle. Çocuğu o şekilde alıkoyman suç onu da söyleyim. Haksızsın demiyorum ama ailesi çocuğumu alıkoydu psikolojisini bozdu diyebilirdi bi kat daha haksız çıkarırlardı seni. Üç gün sonra afedersiniz bu p*çler elle tacize de başlar tecavüz de eder senin benim parkta oynayan çocuğuma sapıklık da yapar kaçırır da
Aklıma geldi cok doğru bir haraket olurdu düşünemedim.Nasil bir cesaret nasıl bir terbiyesizlik bu cocuklardaki, keske dönüp fotograflarini cekseydin de polise verecegim diye korkuysaydin bi guzel yalvarirlardi, sen aglayacagina onlar aglardi.
ağla rahatla ama yıpratma kendini yahuEdit: ağlayarak yazdım uzun oldu. Okumak için zorlamayın.
Özet: 3 tane küçük çocuk tarafından sözlü taciz edilişim, çevrenin bana tepkisi, en sonunda insanlıktan çıkmam ve bu şekilde kendimi kaybettiğim için kendime kızıyor oluşum hakkında.
Bir saat önce markete gitmek için dışarı çıktım.
Telefon elimde kkya bakıyordum.
Arkamda 2si erkek bir tane kız olmak üzere 3 tane küçük çocuk.
Erkek çocuklar olsa olsa ortaokuludadır.
Abla. Abla abla diye sesleniyor. Ben normalde üstüme alınmam. Kıyafetime atıfta bulunarak baana seslendiğini belli etti cocuğa döndüm baktım ağzında bir şeyler geveledi.
Ne var dedim.
Sana demedim dedi.
Sonra arkamdan gelmeye devam ettiler. Bu sefer diyorki abla g.tümü ye abla ...mi ye falan küfür ediyor. Sözde bana demiyor.
Çocuk dedim ağzını topla polisi arattırma yürü git işine.
Sonra devam etti. Karşı kaldırama geçtim arkama geldiler yine. Küçücük çocuk ettiği küfürün anlamını bilmiyor devam etti. Küçük çocuklar kalkmış yolda bana küfür ederek beni taciz ediyor. Yanlarındaki küçük kızda gülüyor.
155 i arıyordum fark etti. Elime vurdu telefon düştü.
Bendeki kayış level atlayarak iyice koptu.
Açtım ağzımı yumdum gözümü annesinden babasından insanlığından ve küfürler. Millet seyrediyor etrafta.
Çocuk ben sana demedim demeye devam ediyor yanlarındakiler güldükçe ben delirdim.
Çocuğu yakalayamadım. Küçük kardeşini yakaladım aldım twlwfonu elime çocuğu belinden kavradım.bırakmıyorum tekrar polisi arıyorum.
Çocuk debeleniyor insanlar üstüme yürümeye başladılar. Telefon elimde polisin telefondan sesi geliyor ama ben etrafıma laf yetiştirmekten konuşamadım. Millet beni linç edecekti galiba. Korktum. Halbuki çocuk kardeşini bırakıp gidemez diye küçük çocuğu tutuyorum diye. Amacım polis gelene kadar onları orada tutmaktı.
2 dakika önce bana küfürler eden o çocuk için evladım ne biçim konuşuyorsun demeyen insan müsvettesi bana tepki gösteriyor. Küçük çocuklar sözle beni taciz ederken kimsesin sesi çıkmadı.
Ben orada bittim. Sokak ortasında kaldırıma oturup ağladım ama öyle bir ağlama değil. Sinir krizi şeklinde nefesimi kontrol edemediğim şekilde.
Neden mi? Haklıyken millet haksız ilan etti diye.
Dedikleri yaptıkları karşısında hiç bir şey yapamadım diye.
Çocukların beni o hale getirmesine müsade ettiğim için.
Öfkeme sinirlerime hakim olamadığım için.
Yaptıkları yanına kar kaldığı için.
Biri benim canımı acıttığında kendimi ifade edemeyince böyle oluyorum işte. Öfkemi kontrol edebilmeyi öğrenmiştim ama şimdi başarısız oldum.
O çocuklara çocuk gözüyle bakamıyorum şuanda. Bu yüzden kötü müyüm?
O çocuklara ve ailelerine sokak hayvanlarına yaklaştığım insancıl yanımla yaklaşamıyorum. Çok mu kötüyüm?
Diğer yandan bu çocuklar yaptıklarının yanına kar kaldığını gördü biraz daha büyüyünce tacizlerinin boyutu değişmeyecek mi?
O zamanda herkes onlara hak vereceğini düşünemeyecek mi? Nitekim şuanda öyle değil mi?
Bu çocukların aileleri de böyle olsa gerek. Şuan insancıl duygularım empati yeteneğim off modunda. Yakalasam çok fena döveceğim. Bunu yapmak istediğim için kendime kızıyorum ağlıyorum.
Şuan bütün insanlardan nefret ediyorum.
Bir saatir ağlıyorum. Tutamıyorum kendimi.
Teşekkürler.@WanHeda geçmiş olsun, çok sinir bozucu bir durum.
Hadi desen şöyle 20li yaşlarında biri laf attı, polisi araman, çevreden yardım istemen vb. hepsi akla gelirdi,
ama insan "Çocuk" denilenden beklemiyor değil mi? Ondan bu ruhundaki öfkeli karmaşa. O çocukların, ergenlerin cisminde, analarına, babalarına, tüm sülalelerine, mahalledekilere, topluma kızıyorsun.
O halde duymazdan gelip adımlarını hızlandırıp basıp gitseydin diyeceğim ama, çocuk bile olsa ,insan tepkisiz kalamaz ki.
Güzellikle söylesen "Ablam ama ayıp değil mi? Bu cümleler hiç sizin gibi yakışıklı gençlere yakışıyor mu?" diye, belki idrak ederlerdi ya...
Üzülme ama... Her anımız, her halimiz bir değil, o an öyle olmuş, öyle yaşanmış.
Bir daha tecrübe etmezsin inşallah böyle bir şeyi, kimse etmesin.
Bak bu çok güzel bir yöntem. Kulllanılabilir.Aklıma geldi cok doğru bir haraket olurdu düşünemedim.
Burada yazılan kötü evliliklerde şiddet yaşanan evliliklerde yetişen çocuklar bunlar işte
ancak bu kadar olur
oradakiler de zaten onları yetistirenler olduğu için ses cikarmamislardir
sakin olun
bir daha olursa çarpın ağzına iki tane ya da sessizce geçip gidin
Bunların anası babası da böyle
Annesi açık giyme namusun elden gider der
Babası açıyorsa taciz ederim der
Kafa yapısı bu şekilde
Çocuklarının da seni taciz etmesi çok normal
Maalesef bu ülkede bu türün örneği çok fazla
Biraz sakinleş bir daha yapan olursa video kaydı al ya da çaktırmadan polisi ara onları kaçırmadan
Benim tek hatam çocuklardan birini tutmuş olmamdı. Vursam yine suçluyum. Kazık kadar kadınsın çocukla bir oluyorsun dediler ya. Çocuk dediği mahlukatın potansiyelini hiç düşünmüyorlar. Yaptığının cezasını çekmedi çekti gitti.Korkmalisin da zaten normal olan bu, cunku cocuk deyip gectiklerimiz neler tasiyor yaninda ya da neler yapiyor. Insanlar da olayin ic yuzunu anlamak yerine hemen linc etme moduna gecme potansiyelinde oldugu icin en dogrusunu yapmissin. Kim olsa korkar. Ama tani insan icine de sindiremedigi icin sinir harbi yasiyor icinde. Ben bile burdan sinir oldum yani.
çocuklar kendi aklınca eğleniyor işte çocuk de geç boşver. hç bakmadan gtseydin yoluna keşke. kendini üzdğnle kalmışın.. ayrıca böyle bşe desen polisde alay mı edion der gelmez emin ol . o kadar çokki böyle durumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?