Başıma gelen olay.

Etraftaki insanların hiç bir şey yapmamış olmasına şaşırmadım. Toplumumuzun genelde yaptığı şey budur. İzlerler sadece aman dokunmayalım başımıza bela almayalım korkusu.

İnsanların hiç bir şey yapmasını istemedim zaten ben polisi aradım bir yandan çocuklaela uğraşıp bir yandan üstüme gelenlere derdimi anlatmaya çalışırken kendimi kaybettim ben. Konuşamadım polis alo alo dedi kapattım. Ne yapacağım ki polis gelene kadar beni parçalarlardı herhalde.

Terbiyesizler.
Maalesef bir benzeride benim başıma geldi,çevrenin tepkisi 0.

Geçmiş olsun...

Normalde asla bunlara papuç bırakmam ama insanların tepkisi beni yıktı. Biz güçlü olsak ne olacak.? Öfkemi kontrol etmek istiyorum öfkelenmek istemiyorum bunun için çabalıyorum. Çevredende o tarz bir tepki gelince kendimi kaybettim. Çocuğa vurmak şiddet uygulamak istemek beni rahatsız ediyor.

Böylelerini asla tepkisiz bırakmam. Bugün ben arrık panik geçirmeseydim polisle konuşabilseydim o polis gelseydi o cock yarın aynısını yaparken belki bir daha düşünecekti. Şimdi bir şey olmaz. Kocaman kadını ağlattım diye övünüyordur. Yaptıkları yanına kar kalmamalı...

İlkokuldaydım sanırım, belediye otobüsü, yanımda teyzem var. Bileti atmaya çalışıyorum, şoför söylendi. Ben de bileti sokmaya çalışıyorum dedim biraz sitemle. Şoför de kızarak bana sesli bir şekilde ben sokmayı öğretirim dedi. Tartıştık yerimize oturduk saf saf. Salakladık...
Millet ne mi yaptı otobüs biraz geç kalktı, şoförle bozuştuk diye bizi kınadı. Konuştu, ayıpladı, cık cıkladı. Siz ne diyorsunuz, karşınızda el kadar çocuk var demedi bir kişi bile. O yaşımdan sonra insanların tepkilerine, çirkinliklerine şaşırmıyorum. Sen de şaşırma. Unut gitsin, sinir bozucu bir olay yaşamışsın ne yazık ki. Ağla, rahatla, duş al, sonra da düşünmeyi bırak. İnsanoğlu bu çiğ sütü sindire sindire içmiş işte.

Evet haklısınız. Dediğiniz gibi küçüklük travmam var. Tedavi oluyorum 1 senedir. Atlattığımı bittiğini düşünmüştüm. Şu sıralar her yönden zor zamanlar geçiriyorum buna rağmen hiç bir şey konsantrasyonumu moralimi bozamadı. Öfkelenmekten rahatsızlık duyuyorum. Şiddeti asla kabul etmiyorum ama orada bana ağlama geldiğinde altta kaldığım ezildiğim için o çocuğa vurma isteği geldi. Polis gelse gözleri korksa yarın bir başkaısna yapmasına engel olabilseydim.diyorum. Doğrusu bu iken cezası şiddet ile.vermek istemem beni rahatsız etti. Tüm tedavim boşa mı gitti diyorum. 3 tane çocuk benim sinirlerimi bu kadar çabuk nasıl bozdu? Nasıl buna izin verdim. Off insanların tepkisini unutamıyorum. Ben polisle konuşmaya çalışırken yaptıklarını unutamam galiba.

ay gecmis olsun canim. keske durmasaydin arasaydin polisi g.tleri gitseydi korkudan. ailelerde terbiye yok ki cocuklarda olsun. seref yoksunlari
Sağol. Polisi aradım hemde iki kere. İkincide polisle konuşmaya çalışırken millet üstüme doğru gelmeye başladı. Polis gelse ne yapacak. Etrafa laf anlatırken 1ni tutmuşum 2 si etrafımda kontrolümü kaybettim. Telefından polisin alo alo sesni duydum sadece. Sonra panik atak geçirdim resmen. Çocuklar gitti sonra camdan ağlamamı seyretti millet. Pazar pazar film izlediler sanki.

Ben onların söylediklerini dile getiremem edemem. Beni dinlemeye meylli değillerdi. Polisi arıyorum diyemedim. 3,4 kadın 3,5 erkek mitinge gidiyorlardı zaten adrenalin pompalamışlar gözüm korktu işte kal geldi.

çocuklar kendi aklınca eğleniyor işte çocuk de geç boşver. hç bakmadan gtseydin yoluna keşke. kendini üzdğnle kalmışın.. ayrıca böyle bşe desen polisde alay mı edion der gelmez emin ol . o kadar çokki böyle durumlar.

Son akıl kırıntımla çocuğu polis gelene kadar tutma fikrimin yanlış olduğunu idrak ettim. Bıraktım millet üstüme gelince korktum. Çocukların yaptıkları yanına kar kaldı. Öylece hiç bir şey yapamadım. Gündüz vakti evimin bir alt sokağında başıma geldü. Tahammül edemiyorum. Yaşı kaç olursa olsun her şeyi bilen bir yaratık var ve ben hiç bir şey yapamadım. Sonrada oturdum zırladım. Kabul edemiyorum. Bu zamana kadar kadın erkek fark etmeksizin çok defa tacize uğradım ama hiç biri yırtamadı. Küçük çocuklar tarafından bu şekilde el kol bağlı kalmış olmamı beni zıvandan cıkartmaları sinirlerime dokundu.

Nasil bir cesaret nasıl bir terbiyesizlik bu cocuklardaki, keske dönüp fotograflarini cekseydin de polise verecegim diye korkuysaydin bi guzel yalvarirlardi, sen aglayacagina onlar aglardi.
Aklıma geldi cok doğru bir haraket olurdu düşünemedim.

ağla rahatla ama yıpratma kendini yahu
üzüldüm
haklısın tabi o lafları kim yemek ister
terbiyesizlermiş cidden...

Teşekkürler.
İlk başta duymazdan gelmeyi denedim ama yolumu değiştirdim ama çocuklar problem arıyordu. İnanki dediğin gibi konuşunca laftan anlayacak çocuklar değildi.
İnşallah kimse etmesin tecrübe. Beni en çok üzen kendimi kaybetmiş olmam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Maalesef öyle. Resmen doğurup sokağa atmışların karşılığı. Bizim mahalleden değiller belli. Kim 2 küçük çocuğa 4,5 yaşında kızı emanet ederki? Yoluma devam etmeye çalıştım devan ettiler. Susmak bana göre değil. Dövmek orada içimden çok geçti ama kendime kızdım şiddete karşıyım bana şiddet fikrini düşündürtleri için daha çok kızgınım.

Allah analarının babalaeınıda bildiği gibi yapsın. Sonra bu ve türevlerine empati yapamıyorum diye kendime kızıyorum. Off.

Ben sokakta çocukların tacizinden büyüklerden daha cok korkuyorum. Aşırı şımarık ve kontrolsüzce davranıyorlar.insanlarada gerçekten derdini anlatamıyorsun. geçen gün ortaokulun önünde otobüs beklerken banada bagirdilar top falan attılar uzaklastim vallahi baş edemeyecektim.

Geçmiş olsun sizede. Bidaha duymazdan gelin hangi birini adam edeceğiz bosverin bu hayalleri. Polisten falanda korkmaz bu tipler en iyisi bulasmamak

Bunların öyle düşündüğüne bile emin değilim.
Açık giyinmek yada kapalı giyinmek gündüz yada akşam vakti olması fark yaratmıyor.
Geleceğin tecavüzcüsü olacaklar. Bugün sözle taciz, yarın fiziksel. Böylelerinin çocuk sahibi olmaması gerekiyor. Azalıpta bitmeyecekler çünkü.

Benim tek hatam çocuklardan birini tutmuş olmamdı. Vursam yine suçluyum. Kazık kadar kadınsın çocukla bir oluyorsun dediler ya. Çocuk dediği mahlukatın potansiyelini hiç düşünmüyorlar. Yaptığının cezasını çekmedi çekti gitti.

Çocuk olduklarını kabul etmek istiyorum ama edemiyorum. Haklıyken haksız olmak bundan zaten. Poliste tınlamadı zaten. Arka planla hır gür ses gidiyoe aynı numaradan 2. Kere aramışım tınlamadılar.

Hayır haklısın. O çocuklara çocuk gözüyle bakamamakta haklısın. Çocuksa çocuk gibi davranmasını bilecek. Daha birkaç gün önce benim de başıma bir olay geldi. 7 8 yaşlarında metrobüste mendil satan bi çocuk geldi kolumu öptü, bi an irkildim noluya diye baktım elinde mendiller olan bir çocuk. Ben kafamı başka tarafa çevirir çevirmez koluma öyle bir yumruk attı ki.küçücük çocuk nasıl böyle Bi yumruk atabiliyor diye şaşkınlığımı atamadım üzerimden sonra içimden deli gibi sinirlendim ama ne yapacaksın. Yolda tükürenler mi dersin mendil almazsan suratına balgam atmakla tehdit edenler mi dersin üstünü başını çekiştirenler mi.. Hangi birini sayayım ki. He insan içinde çocuk diyor ama hareketlerine bakıyorsun çocukla alakası yok bildiğin yamyam. Geleceğin kapkaççıları, tacizci-tecavüzcüleri, magandaları.. Suç tabi ailelerinde. En baştan bu insanlara bir yol göstermeyen bu çocukların elinden tutmayan devlette. Şimdi bir de suriyeliler var.. Normalin 3 katı daha fazla yaşanıyor bu olaylar. Allah sonumuzu hayır etsin. Diyecek yapacak bir şeyim yok başka da..

Ve toplum olarak gerçekten o kadar duyarsızlaştık ki. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında herkes. O yılan yarın seni sokacak haberin yok ama.. O kadar ahlaksızlaştık ki haddi hesabı yok. Kimse hiçbir şeye sesini çıkarmıyor artık. Nerede bir ahlaksız yalancı biri var onu tutuyor ilginç bir şekilde. Tacize tecavüze uğrayanı değil tecavüzcüyü savunuyor. Bu kadar da ahlaksızlaştık işte.

Aynı şey defalarca başıma geldi. Sizin dediğiniz gibi dönüp bir şey söylüyorum ben sana demiyorum ki diyorlar.gülmeye dalga geçmeye devam ediyorlar.dönüp dövsem bu seferde diyecek millet bak işte küçücük çocuğu dövdü.İnsanı öyle bir çıkmazda bırakıyorlar ki dayanmak imkansız. ki bunu yaşadığım günlerde tüm haftamı berbat geçirirdim. Terbiyesi verilmemiş birkaç çocuk yüzünden elimde olmadan mutsuz dolaşırdım.kime anlatsam abarttığımı boşvermemi söylerlerdi ama yapı olarak boşverebilen bir insan olmadım hiç.Hatta bir keresinde en fazla beşinci sınıfa gittiğini tahmin ettiğim bir çocuk elle taciz etti. Bir diğerinde karnım burnumda parkta otururken üç beş çocuk taş yağmuruna tuttu.çevredeki kimsede sesini çıkarmadı.Geçmiş olsun.çok iyi anlıyorum sizi.Geleceğin sapıkları maalesef.

o cocukların aılesıde oyle
aılede aynı seyı gorduklerı ıcın normal gelıyor onlara
o esnada tokatı patlatacaktın
polısı aramak yerıne etrafa laf anlatmak cocuklara bagırmak yerıne
oyle bı tokat patlatacaktın kı o arkadaslarıda kendısıde omur boyu unutamayacaklardı

aynısı ortaokulda okurken ılkokul ogrencısı tarafından basıma geldı
aynı seyı yaptım
ne zaman karsılassak su yasıma gelmısım utanır yuzume bakmaya

cok gecmıs olsun sakin ol hepımızın basına gelıyor malesef
kedılerın ordeklerın bıle tecavuze ugradıgı bu dunyada o gerızekalı ınsanlar senı haksız bulur
hıc muhattap olma bıdaha ya cantayı ındır kafasına yada bı tokat salla dunyası yerıne gelemesın

cok cok gecmıs olsun canım benım daha fazla uzme kendını

Bazıları cidden laftan anlamıyor, beş yaşında dilenen çocuk para vermeyince ayağındaki terliği fırlattı eşimle ikimize. Cesarete bakar mısın?? Bi tane vursan adamdan sayılacak ben suçlu olacağım o çocuk.. Bunları böyle sokağa salan anne babalarda suç ey güzel Rabbim çocuk diye inlettiklerin varken böylelerine nasip etme üç beş taneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…