Basima gelenler

aklıma geldi. babamlarla ailecek tırla akraba ziyaretine gitmiştik şehirdışına. babam, annemi ve kardeşimi bir benzin istasyonunda lavaboya götürdü. ben de öndeyim, sabah saat 5 mi ne. ayaklarımı kaportaya doğru uzattım. o esnada ilerde bana iğrenç iğrenç bakıp gülümseyen iki tane şoför gördüm. başka türlü sandılar beni. babam olayı görmesiyle küfürü bastı durdu :)) malesef ki erkekler böyle.. bunun için eşinizin araba kullanmayı öğretmesi lazım neden öğretmiyor ki?
O da ogretmez. Arabasi kiymetli. Git kursa yazil ogren, hocalar ogretsin diyo. Zaten ogrensemde vermez kiymetli arabasini bana guvenipte. Ama o arabanin kredisini birlikte oduyoruz.

Neler var neler. Benim de uvey ablamin kizinin kizina babasi hep tecavuz ediyormus. Yillarca kizi kullanmis annene soyleme seni satirla dograrim demis. O kiz yillarca bunu saklamis. Zaten ailede herkesi kemerle dovermis bizim bunlardan hic haberimiz yok. Ta ki bi gun iste annesi( yani benim uvey yigenim ) bosanmak icin polise sikayet ediyor nobetci mahkeme uzaklastirma cezasi vermis. En son bi gun adam bu kizinin calistigi is yerine gitmis aksam. Isten almis eve gotureyim seni demis. O da korkusundan ses etmemis. Yolda hakkini helal et demis bi de utanmadan. Sen biraz onden git benim isim var demis. Sonra kafasina sıkmış gebermis serefsiz. Butun bunlari serefsiz oldukten sonra kiz annesine anlatmis. Biz de boyle ogrendik. Ve bu adam bizde kalmisti bir keresinde. Onune yemek koymus, kiyafetlerini yikamistim. Lanet olsun etrafimizdaki insanlarin bile ne b.k olduklarini bilemiyoruz.

Öyle gerçekten insan böyle durumlar karşısında ne diyeceğini ne yapacağını bilemiyor..

O da ogretmez. Arabasi kiymetli. Git kursa yazil ogren, hocalar ogretsin diyo. Zaten ogrensemde vermez kiymetli arabasini bana guvenipte. Ama o arabanin kredisini birlikte oduyoruz.

şu yönde haklı ki yeni öğrenirken araba mahvoluyor. ben bizim önceki arabanın balatalarını mahvettim :) bunun için 10 bin küsürlük bir araba alın kendinize. onunla öğrenince zaten eşiniz güvenirse verir :)

ahh canım çok geçmiş olsun öncelikle
seni anlıyorum
bende çok yaşadım ve şunu tespit ettim genelde bu pisliği yapanlar 45-55 yaş arasındaki adiler
birgün işe gidiyorum ortalık tipi,fırtına başımda kocama şal üstümde palto erkek miyim kadın mı belli değil
o derce yani adamın teki kornaya basıyor ama nasıl ısrarla içindede 50 li yaşlarda göbelki bir hödük
taktı adam gitmiyor ulan ben yaşlı mıyım,genç miyim ne anladında kornaya basıyorsun pislik
bu beni baya takip etti işyeriem yaklaşınca indi arabadan işyerindeki ustalarıma söyledim böle böle diye
bunu bir dövdüler inanır mısınız sanayi sitesi inledi resmen
ağzı/burnu dağıldı şerefsiizin diyorki ben bişi yapmadım ki
işte yoldan gidiyormuşta hava soğuk diye götüreyim demiş
öyle dedikçe dahha çok vurdu bizim elemanlar
hiç unutmam içimin yağları erimişti
bir dahada görmedim zaten
adam beni 20 dk takip etti bu arada

Back
X