başıma gelmeyen bi bunlar kalmışti...

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Mrb arkadaşlar... bugün çok kötüyüm inanın dertleri çekmek için gelmişim bu dünyaya ben artık dayanamıyorum başıma gelenlere... onceki konumda kaynanmların bize gelecginden bahsetmistim geldiler bi kaç gun bir sorun olmadı eşimin tek kardeş abisi var bide onda 1 gun kalip bizde 2 gun kaldi kv demler hala burdalar... onlae ist da biz antalydayiz... ve bugun bir muabbet cikmis istanbuldaki evlerini satip buraya geleceklermis burda insaat yapcaklarmis benim esimde abiside bole istiyor eltim hic sevmez kv leri ama sesini cikarmamis hayret gelmelrini hic istemiorum esim onlarin yaninda bi başka oluyo bugun mesela gttik bayram alisverisine. Babasi annesi o ben gitmis annesine sariliyo bide diyoki kulagna bak simdi kiskanicak benim icin bende dondum buna senin kafanda sorunmu var dedim kavga ordan basladi zaten... sinra bu arabaya binerken benim kolumu sikti duruken agladim bendw kaynatam geldi yanima uzulme ben kizdim ona dedi gunum zehir oldu anlicagniz kv me sinir oluyorum aslinda aslinda sorun onda degil benin lanet kocamda onlar antalyaya gelicek ve butun duzenim bozulacak offf napicammmm

Evet canim sorun eslerde maalesef binden sana tavsiye umursamaz kıymetli oluyosun o zmn bir haftadir bu taktiği uyguluyorum sanki yavaştan ise yariyo gibi inskv gormce hakkında tek laf etmym gidip gelince umursamym sanirim biz bir aile olmaya calistkca sevgili kocalarmz kendilerini paylasilamayan adam rolünde pek mutlu goruyo umursamadkca bnmki bna daha yakinlasma çabasına girdi bi dene

Adama anasının babasının yanında kafanda var herhalde dersen kavga da kaçınılmaz olur elbette.

Bazı gelinleri anlamıyorum gercekten, aile bu kadar sorunsa ailesiz biriyle evlenseydiniz

Adama anasının babasının yanında kafanda var herhalde dersen kavga da kaçınılmaz olur elbette.

Bazı gelinleri anlamıyorum gercekten, aile bu kadar sorunsa ailesiz biriyle evlenseydiniz
Inan aile benim icin sorun degil... karsi taraf sorunlu olunca bende etkileniyorum

Yani eşinize "Kafanda sorun var" diyene kadar gidip siz de öpseydiniz kayınvalidenizi, "Ne kıskanacağım, o benim de annem" deseydiniz ne olurdu mesela?

Yani insanlara bu kadar yüklenmeyin; bir oluruna bırakın. Mutlu olmaya çalışın. Neden kendinize mutsuzluk sebepleri yaratıyorsunuz? Yapmayın kurban olayım.

Sorun senin esinin ailesinde degil.

Sorun esinde , ve malesef zaten bir duzeniniz yokmus ..

Ben nasil baskalarinin yaninda kavga ediyosunuz onu anlamiyorum..
Bukadar doldurusa getiriyosunuz birbirinizi , sonrada ailelerin yaninda birbirinize laf sokup , siddet kullaniyosunuz , herkeste o evlilikte sorun oldugunu goruyor...

Bence aileye tepki gosterme , duzenini esin bozuyor cunku arayi kizistiran o.

Seni annesiyle kiskandirmaya çalışan hoduk kocanin kafasinda tabiki bir sorun var doğru demissin ama yanlış zamanda demişsin
Kaynanam arkamizdaydi derken buyuk ihtimalle duymamistr... aynen oyle beni onunla kiskandirmaya calisiyi ben hamileyim benm yanima gelmiyo annesne sariliyo ediyo seviyesiz

Eşiniz takılmış sadece size. Ama sanırım kayınvalidenize olan hırsınızdan algılayamadınız o anda..

Eşiniz takılmış sadece size. Ama sanırım kayınvalidenize olan hırsınızdan algılayamadınız o anda..
Keske takilsa annesine diyoki yok ana ne istiyo canin bi degisik hareketler ben yokmusum gibi tavirlar

Kocanızın kolunuzu sıkması, annesinin kulağına göz göre göre fısıldaması, sizi bilerek ağlatması hiç doğru değil. Hele annesinin, ben ona kızdım demesi iyice komik. Umarım taşınmazlar ve dert ettiğinize değmez..

en son dayak atmıştı sonuç noldu nasıl gönlünü aldıı

Keşke bu adamdan çocuk yapmasaydin kaç yıllık evlisin??
9 aylik keske yapmasaydim su an aklimda olan tek sey bebegimi bi dogurim allhin izniyle bu heriften ayrilacam

Ahh keske oyle olsa tasinmasalar.. kaynanam herseye karisyo karnimda cinsiyeti belli olmayan bebege oglusum diyip duruyo deli ediyo beni ya bide buraya tasinip dogumumda burda olmayi dusunuyo dengesiz benim ailem annem drurken ben onun yaninda neden rahat ediyim

Anlayamadığım bir durum var bu adam madem annesine bu kadar duşkun, karakteri bu şekilde siz neden evlendiniz de çocuk yaptınız? Ve bir adama da senin kafanda sorun mu var denmez o durumda bırakın kıskandırsın siz de umursamayın ben anlayamıyorum gerçekten bazı şeyleri çunku karşı tarafta hiçbir problem göremedim bu anlattıklarınız ile.

siz değil miydiniz hani şu hamile halinizle eşinizin izlediği filmde açık sahneler olduğu için kafasına kumanda fırlatan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…