Adama anasının babasının yanında kafanda var herhalde dersen kavga da kaçınılmaz olur elbette.Mrb arkadaşlar... bugün çok kötüyüm inanın dertleri çekmek için gelmişim bu dünyaya ben artık dayanamıyorum başıma gelenlere... onceki konumda kaynanmların bize gelecginden bahsetmistim geldiler bi kaç gun bir sorun olmadı eşimin tek kardeş abisi var bide onda 1 gun kalip bizde 2 gun kaldi kv demler hala burdalar... onlae ist da biz antalydayiz... ve bugun bir muabbet cikmis istanbuldaki evlerini satip buraya geleceklermis burda insaat yapcaklarmis benim esimde abiside bole istiyor eltim hic sevmez kv leri ama sesini cikarmamis hayret gelmelrini hic istemiorum esim onlarin yaninda bi başka oluyo bugun mesela gttik bayram alisverisine. Babasi annesi o ben gitmis annesine sariliyo bide diyoki kulagna bak simdi kiskanicak benim icin bende dondum buna senin kafanda sorunmu var dedim kavga ordan basladi zaten... sinra bu arabaya binerken benim kolumu sikti duruken agladim bendw kaynatam geldi yanima uzulme ben kizdim ona dedi gunum zehir oldu anlicagniz kv me sinir oluyorum aslinda aslinda sorun onda degil benin lanet kocamda onlar antalyaya gelicek ve butun duzenim bozulacak offf napicammmm
Inan aile benim icin sorun degil... karsi taraf sorunlu olunca bende etkileniyorumAdama anasının babasının yanında kafanda var herhalde dersen kavga da kaçınılmaz olur elbette.
Bazı gelinleri anlamıyorum gercekten, aile bu kadar sorunsa ailesiz biriyle evlenseydiniz
Kaynanam arkamizdaydi derken buyuk ihtimalle duymamistr... aynen oyle beni onunla kiskandirmaya calisiyi ben hamileyim benm yanima gelmiyo annesne sariliyo ediyo seviyesizSeni annesiyle kiskandirmaya çalışan hoduk kocanin kafasinda tabiki bir sorun var doğru demissin ama yanlış zamanda demişsin
E karşı tarafta bi sorun göremedim ben.Inan aile benim icin sorun degil... karsi taraf sorunlu olunca bende etkileniyorum
Keske takilsa annesine diyoki yok ana ne istiyo canin bi degisik hareketler ben yokmusum gibi tavirlarEşiniz takılmış sadece size. Ama sanırım kayınvalidenize olan hırsınızdan algılayamadınız o anda..
Keşke bu adamdan çocuk yapmasaydin kaç yıllık evlisin??Kaynanam arkamizdaydi derken buyuk ihtimalle duymamistr... aynen oyle beni onunla kiskandirmaya calisiyi ben hamileyim benm yanima gelmiyo annesne sariliyo ediyo seviyesiz
9 aylik keske yapmasaydim su an aklimda olan tek sey bebegimi bi dogurim allhin izniyle bu heriften ayrilacamKeşke bu adamdan çocuk yapmasaydin kaç yıllık evlisin??
Ahh keske oyle olsa tasinmasalar.. kaynanam herseye karisyo karnimda cinsiyeti belli olmayan bebege oglusum diyip duruyo deli ediyo beni ya bide buraya tasinip dogumumda burda olmayi dusunuyo dengesiz benim ailem annem drurken ben onun yaninda neden rahat ediyimKocanızın kolunuzu sıkması, annesinin kulağına göz göre göre fısıldaması, sizi bilerek ağlatması hiç doğru değil. Hele annesinin, ben ona kızdım demesi iyice komik. Umarım taşınmazlar ve dert ettiğinize değmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?