başıma gelmeyen bi bunlar kalmışti...

Bu mesaji sadece bu konunuz icin yazmiyorum onu soyleyeyim.siz nerede ne soyleceginizi gercekten bilmiyosunuz.hakliyken de haksiz duruma dusuyosunuz.sizin oldukca tahrik eden,kiskirtan bi yapiniz var.esinizi savunmuyorum yanlis anlaislmasin ama siz de kolay bi insan degilsiniz bunu kabullenin.evliliginiz zaten normal degilki kv lerin gelmesi sorun olsun.bebek olunca ayrilicam falan diye kandirmayin ne bizi ne kendinizi.ayrilacak insan hamile haliyle dayak yediginde ayrilirdi.siz darp raporu bile almadiniz.

Başlığı okuyunca başınıza büyük bi felaket geldi sandım..
Töbe estağfirullah...

Esimde bana kuma getirdi onu napicaz
Demekki esinin nabzina gore davranmiyosun.9 ! Ayda biraz da olsa cozmen lazimdi adami. Laf agzindan cikmadan once deriiiinnn bir nefes al once sonra konus :)

bide adam o sıra herhangı bi fılmdekı öpüşme sahnesıne baktı dıye,kabloyu kescekti..

şimdi annesını opmuş,bunun yanında..adamın hayatından endiseliyim..
En basiti allahsiz muamelesi gormustur.nasil opersin anani sen zindikkk.canin bisey cekiyo mu ana diye nasil sorarsin bre kafiiir?

ya başima gelmeyen bi bu kalmisti diye konu açmişin.bu hayatta öyle büyük sorunlar var ki ama sen küçücuk bir sorunu bu şekilde çile cekmek için gelmişim dünyaya diye yazarsan bu diger insanlara haksizlik.lütfen şimariklik yapma

yani annesine sarildi diye bu kadar kavga çikartilip hakaret edilirmi bilemedim
esin saka yapmis sadece senin duyacagin sekilde de kiskanacak bak demis ,bence kabahat yok esinde*
sen hamile oldugun için biraz fazla duygulsaisn galiba

Esiniz kmlerce oteden gelen annesine sarilip sana espri yapmis, anacim soyle canin ne istiyor demis.Ne ayip etmis ama. Gerci adamin keyfi sizin "kafanda bi sorun mu var" lafinla kursaginda kalmis, kolunuzu sıkmıs. Vay be, ne gam!

Bence sorun ne ailesi ne eşiniz. Kocanız o hareketi yaparken şaka yaptığını düşünerek yaptı değil mi, siz de farkındasınız. Neden ağır bir laf söylüyorsunuz o durumda. Ben normalde alınacağım şeylere bile başkasının yanında özellikle alınmayıp tiye alıyorum. Garipsedim ilişkilerinizi.

Benim esim o kadar iyidir, ailesiyle benim dengemi cok iyi kurar ama ben esime senin kafanda sorun mu var desem o bile sorun cikarir. Esinizi normal buldum acikcasi...

Kafayı yemiş bu kadın. Oğluşum da ne denk oluyormuş. Sanırım sizi sinir etmek istiyor anlaşıldı.

Konum kapatildimi

Arkadasim, cogu uye de ayni seyi soylemis ben de soyleyecegim ama seni yermek icin degil, senin iyiligin icin diger konunu da okudum evet kocan pek yumusak nazik bi adam degil ailesiyle senin arandaki dengeyi kuramamis aslinda bu da normal daha 9 aylik evliymissiniz zamanla onu da yapacaktir diye dusunuyorum... Amaaaaaa gel gelelim sen de cok fevrisin belki hamileliginin verdigi alinganlik var ama yine de biraz sakin durmaya calis nolur hele hele ailelerin yaninda hicbir sıkıntını sorununu vs belli etme. Kaldi ki bu konunda esin sadece espri yapmis sen cok ters konusarak sinirlendirmissin kocani.. Olur da gercekten kalbini kiracak bisey yapar ailesinin yaninda o zaman o anda sessiz kal hicbisey olmamis gibi davran ama basbasa kalinca otur konus hesabini sor.. İliskiniz boyle boyle daha guzel duzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…