başıma gelmeyen bi bunlar kalmışti...

Esin gerçekten cokk ayıp etmiş sende ii yapmış tepki gostermissin ben olsam daha ağır konusurdum Ayy kayınvalide lerden nefret ediyorum benimkide aynı aramızda bozuldu kadının hoşuna gidiyor en son bi kavga çıkardım kadın kendi kazdigi kuyuya düştü eşim de annesiyle konusmuyor oda onun gerçek yüzünü gördü sende biraz hamileliğini kullan nasıl onlar duygu sömürüsü yapıyorsa sende yap

Arkadasim, cogu uye de ayni seyi soylemis ben de soyleyecegim ama seni yermek icin degil, senin iyiligin icin diger konunu da okudum evet kocan pek yumusak nazik bi adam degil ailesiyle senin arandaki dengeyi kuramamis aslinda bu da normal daha 9 aylik evliymissiniz zamanla onu da yapacaktir diye dusunuyorum... Amaaaaaa gel gelelim sen de cok fevrisin belki hamileliginin verdigi alinganlik var ama yine de biraz sakin durmaya calis nolur hele hele ailelerin yaninda hicbir sıkıntını sorununu vs belli etme. Kaldi ki bu konunda esin sadece espri yapmis sen cok ters konusarak sinirlendirmissin kocani.. Olur da gercekten kalbini kiracak bisey yapar ailesinin yaninda o zaman o anda sessiz kal hicbisey olmamis gibi davran ama basbasa kalinca otur konus hesabini sor.. İliskiniz boyle boyle daha guzel duzene girer

Galiba 19 yaşındasınız. Keşke evlilik için yeterli olgunluğa erişmeyi bekleseydiniz. Eşiniz de kaba bir insan maalesef. Belki onun da yaşı küçüktür ki dengeyi kuramamis bir türlü.

konu sahibi çok dertli gerçekten hafifledim birden. benim hayatım ne kadar pürüzsüzmüş meğer!
kusura bakma ama sen bayram sabahı evde kp varken bi zahmet kalkıp bayram namazına uğurlama, kahvaltıyı kv hazırlasın, sen gözlerini ovuşturarak sofraya otur, sonra hamileliğini kullan, ağla falan, ben olsam ben de rencide ederdim seni. hayatını kendin zorlaştırıyorsun bence.

espiri yapmış kendi çapında keşke belli etmeseydin onların yanında...

bence buraya yazacağınız yere şu an evinizdeki misafirlerle ilgilenin.

Valla konu sahibini hiç haklı bulmuyorum. Bu şımarıklıktan başka birşey değil. Bu kafayla giderse daha beyerleriyle de karşılaşacak ona üzülüyorum. Koca dediğin kendine de ailesine de saygı ister kendini erkek gibi hissetmek ister. Sen tutar ailesinin yanında yok kafandan sorunlu musun dersen kahvaltıyı kv ye hazırlatır kocanı namaza yollamazsan o da sana kalk lan der çünkü bu hakkı ona sen veriyorsun. Bizim canımız yok mu ben daha kırkı çıkmamış bebek bi de 15 aylık çocukla kimlere ne hizmetler ediyorum. Hiç de yüksünmüyorum. Ailesini kendi ailem gibi görüyorum çünkü.
sen adamın kafasına kumanda at hem de tv izliyo diye adama evde huzur bırakma yakında o mutluluğı dışarda aramaya bile başlar bak demedi deme. Önce kendini düzelt bi bakalım.
Allah Allah ya ne insanlar var!

Adam ciddi ciddi yüzüne bakarak kiskandi diyecek hali yok ya şaka yapmış işte ne var bunda

ben hamileyim gidiyor annesine sariliyo demişsin bide hey allahim hamile olunca noluyo yani ne yedi yirmidört seninle mi ilgilenecek illa
Bence esine olan kırgınlıklarindan dolayi adamın her yaptığı batmış size sakin davranin biraz

Ya olur mu canım bi hamile kendisi, bi tek kendi duyguları var. Ben hamileyken eşime bu kadar kapris yapsaydım bilemiyorum sonumuz ne olurdu ki?

Konu sahibinin bazı hataları var, doğru. Ama siz de biraz farklı düşünüyorsunuz doğrusu. Koca dediğini kendisine ve ailesine saygı ister de, kadın istemez mi? Sabah erkenden ise gitseniz ve kocanız sizi uğurlamasa "kalk lan" deme hakkı bulur musunuz kendinizde? Yoksa saygı, sevgi, hoşgörü sadece kadının yükü müdür?

Konu sahibi evinde misafiri olduğu için erken kalkıp kahvaltı hazırlamalıydı katılıyorum. Ama "gelin her kosulda hizmet eder" anlayışına katılmıyorum.

Önceki konuları bilmediğiniz için bence böyle konuşuyorsunuz.
Bi kadın düşünün adam gelmiş eve sakin sakin tv izliyo kadınlar çıktı diye kafasına kumanda fırlatıyo falan. Herşey karşılıklı sen önce saygını bi göster bakim ondan sonra konuş. Neymiş annesine sarılıp şaks yaptı diye adama kafandan zorun var demiş. O öyle derse o da masaya elini vurur. Fırsatı o veriyor çünkü. Ben buna sinir oluyorum. Kendin dört dörtlük olursun da sonra konuşursun. Ben buna kızıyorum. Yoksa tabi ki kocasının yaptığını onaylamıyorum. Ama madem şikayetçisin fırsat vermeyeceksin o zaman.

Sen film yüzünden bıçağı eline alıp salona fırlayan bayan değil misin?

hep başkalarını suçluyor ya konu sahibesi, hatalarını hiç görmüyor, ona istinaden : )

Konu sahibi bugun kapatilan konusuyla kendini mazlum gosterip, bu konusunda bozalan moralini duzeltmeye calismis ama nafile. Yine kabahatli, yine kabahatli...

Senin sorunun belki de kg nin antalyaya yanına gelecek olması....Yoksa eşinin annesine sarilirken söylediği cümle tamamen espri amaçlı ve komik bi dalasma şekli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…