Adam ciddi ciddi yüzüne bakarak kiskandi diyecek hali yok ya şaka yapmış işte ne var bunda
ben hamileyim gidiyor annesine sariliyo demişsin bide hey allahim hamile olunca noluyo yani ne yedi yirmidört seninle mi ilgilenecek illa
Bence esine olan kırgınlıklarindan dolayi adamın her yaptığı batmış size sakin davranin biraz
Valla konu sahibini hiç haklı bulmuyorum. Bu şımarıklıktan başka birşey değil. Bu kafayla giderse daha beyerleriyle de karşılaşacak ona üzülüyorum. Koca dediğin kendine de ailesine de saygı ister kendini erkek gibi hissetmek ister. Sen tutar ailesinin yanında yok kafandan sorunlu musun dersen kahvaltıyı kv ye hazırlatır kocanı namaza yollamazsan o da sana kalk lan der çünkü bu hakkı ona sen veriyorsun. Bizim canımız yok mu ben daha kırkı çıkmamış bebek bi de 15 aylık çocukla kimlere ne hizmetler ediyorum. Hiç de yüksünmüyorum. Ailesini kendi ailem gibi görüyorum çünkü.
sen adamın kafasına kumanda at hem de tv izliyo diye adama evde huzur bırakma yakında o mutluluğı dışarda aramaya bile başlar bak demedi deme. Önce kendini düzelt bi bakalım.
Allah Allah ya ne insanlar var!
Konu sahibinin bazı hataları var, doğru. Ama siz de biraz farklı düşünüyorsunuz doğrusu. Koca dediğini kendisine ve ailesine saygı ister de, kadın istemez mi? Sabah erkenden ise gitseniz ve kocanız sizi uğurlamasa "kalk lan" deme hakkı bulur musunuz kendinizde? Yoksa saygı, sevgi, hoşgörü sadece kadının yükü müdür?
Konu sahibi evinde misafiri olduğu için erken kalkıp kahvaltı hazırlamalıydı katılıyorum. Ama "gelin her kosulda hizmet eder" anlayışına katılmıyorum.
ta kendisiSen film yüzünden bıçağı eline alıp salona fırlayan bayan değil misin?
ta kendisi
iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın..
hahaha yok canım, konu ile ilgili yazdımben mi batırıyım
hahaha yok canım, konu ile ilgili yazdım
Senin sorunun belki de kg nin antalyaya yanına gelecek olması....Yoksa eşinin annesine sarilirken söylediği cümle tamamen espri amaçlı ve komik bi dalasma şekli....Mrb arkadaşlar... bugün çok kötüyüm inanın dertleri çekmek için gelmişim bu dünyaya ben artık dayanamıyorum başıma gelenlere... onceki konumda kaynanmların bize gelecginden bahsetmistim geldiler bi kaç gun bir sorun olmadı eşimin tek kardeş abisi var bide onda 1 gun kalip bizde 2 gun kaldi kv demler hala burdalar... onlae ist da biz antalydayiz... ve bugun bir muabbet cikmis istanbuldaki evlerini satip buraya geleceklermis burda insaat yapcaklarmis benim esimde abiside bole istiyor eltim hic sevmez kv leri ama sesini cikarmamis hayret gelmelrini hic istemiorum esim onlarin yaninda bi başka oluyo bugun mesela gttik bayram alisverisine. Babasi annesi o ben gitmis annesine sariliyo bide diyoki kulagna bak simdi kiskanicak benim icin bende dondum buna senin kafanda sorunmu var dedim kavga ordan basladi zaten... sinra bu arabaya binerken benim kolumu sikti duruken agladim bendw kaynatam geldi yanima uzulme ben kizdim ona dedi gunum zehir oldu anlicagniz kv me sinir oluyorum aslinda aslinda sorun onda degil benin lanet kocamda onlar antalyaya gelicek ve butun duzenim bozulacak offf napicammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?