Herkeste bir kayınebeveyn derdi artık bayramlar mahkeme salonuna döndü. ..Mrb arkadaşlar... bugün çok kötüyüm inanın dertleri çekmek için gelmişim bu dünyaya ben artık dayanamıyorum başıma gelenlere... onceki konumda kaynanmların bize gelecginden bahsetmistim geldiler bi kaç gun bir sorun olmadı eşimin tek kardeş abisi var bide onda 1 gun kalip bizde 2 gun kaldi kv demler hala burdalar... onlae ist da biz antalydayiz... ve bugun bir muabbet cikmis istanbuldaki evlerini satip buraya geleceklermis burda insaat yapcaklarmis benim esimde abiside bole istiyor eltim hic sevmez kv leri ama sesini cikarmamis hayret gelmelrini hic istemiorum esim onlarin yaninda bi başka oluyo bugun mesela gttik bayram alisverisine. Babasi annesi o ben gitmis annesine sariliyo bide diyoki kulagna bak simdi kiskanicak benim icin bende dondum buna senin kafanda sorunmu var dedim kavga ordan basladi zaten... sinra bu arabaya binerken benim kolumu sikti duruken agladim bendw kaynatam geldi yanima uzulme ben kizdim ona dedi gunum zehir oldu anlicagniz kv me sinir oluyorum aslinda aslinda sorun onda degil benin lanet kocamda onlar antalyaya gelicek ve butun duzenim bozulacak offf napicammmm
Yok canim hersey daha berbat halde en sonki konuma bakarsan görursunByby69 ne yaptin, esinle ne durumdasin unarim yazilanlardan az cok bi pay cikarip konuyu uzatmamis, bayramda agzinizin tadi yerine gelmistir
Gemedi mi hala evde sen yalniz misin evdeYok canim hersey daha berbat halde en sonki konuma bakarsan görursun
Gelmedi mi hala eve, sen yalniz misin evdeYok canim hersey daha berbat halde en sonki konuma bakarsan görursun
Gitti 7 de aksam 8 bucukda geldi geri bende sasirdim tek kelime konusmadm ama hiç oda agzını acmadı ben yattim su an ama gelmdi kendisi yataga....Gemedi mi hala evde sen yalniz misin evde
He geldi smdiGitti 7 de aksam 8 bucukda geldi geri bende sasirdim tek kelime konusmadm ama hiç oda agzını acmadı ben yattim su an ama gelmdi kendisi yataga....
Eeeee iyi o zaman bak gelmis, su anki konunda sende de hata oldugunu dusunuyorum o yuzden bence onun gelmesini beklemeden sen yanina git bi bakalimGitti 7 de aksam 8 bucukda geldi geri bende sasirdim tek kelime konusmadm ama hiç oda agzını acmadı ben yattim su an ama gelmdi kendisi yataga....
Aaaa iyi iyi hadi bakalim insallah duzelir aranizHe geldi smdi
Sanmiyorum ama yinde sagol iyi dileklerin için canım :-(Aaaa iyi iyi hadi bakalim insallah duzelir araniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?