• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başıma gelmeyen kalmadi buna ds şükür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun. Haklısınız ama taşıyan da bir insan. Muntazam taşımaları beklenemez zaten. Ama belirtebilirlerdi.

Varaklı koltukların parçaları oluyor genelde. Garantili oluyorlar. Mağazadan isteyebilirsiniz.

Vurulan yerleri uygun renk oje alıp kamufle edebilirsiniz.

Nakliyeci bayram bitince dönüş yapar muhtemelen.başligin parasini almaya çaliş sonrada ya aldigin yere yolla yada iyi bir mobilyaci bul o parayla tamir ettir artik.oluyo böyle şeyler taşinirken hepimizin başina geliyo üzülme
Napalim artık haklisin aldigim yerden başlığı getirticem gonderirler sanirim sonra mobilyaci ayarlayacam atolyeden ona yaptircam oyle karar verdim

Her nakliye sirketi tabii ki boyle degildir , isini hakki ile yapanlsr mutlaka vardır. Ama abimlerde bir nakliyeci sorunu yaşamıştı, iyi senin eşyaların kırıkta olsa gelmiş, abimler taşınırken bir nakliye ile anlaştılar; adam abimlerin eşyalarını kaçırıyordu son anda yakaladılar. Ben o yüzden biraz ön yargılıyım bu nakliye işlerine :63:

Annemde oyle soyledi
Babamda dediki nazar boncugu
Babam diyor ki,kizim Allah beterinden saklasin ya kamyon devrilseydi bu yeni ev yol ustunde asansor kuruldu babam cok korkmus insanlar asagidan geciyormus ya birine bise olsaydi dedi o esnada babam tabi yatak başlığını falan fark etmemis
Onlara gore hava hos tabi annem babam daha da sinir etti beni ama haklılar. Hallolur dimi cidden millet 20 senelik gardirobuni yeniliyor tamirle ins hallolsun :KK43:
Babanı dinle bence de.Taşınmada bu işler hep olur.Düzelmiyor da yani.Sinir olduğunla kalırsın.

Ben taşınırken mutfak dolabımı mikrodalgamı kaşıklığımı unutmuşlar ..
Şehirler arası olduğu içinde gidip alamadım
Anlıcağınız başında beklemeliydiniz yoksa baştan sağma oluyor bazı şeyler .
Nakliye firmasının halletmesi gerekiyor sorumluluk alarak taşıyorlar ..
Ama beni sürekli oyaladılar sonrada pes ettik ..

Babanı dinle bence de.Taşınmada bu işler hep olur.Düzelmiyor da yani.Sinir olduğunla kalırsın.
Aldığım firma parcayi yollar diye dusunuyorum daha evel yedek ayak falanda yolladı mobilya ilk geldiginde arkadasa attim bir tutkal birde boyaya bakar dedi basit aslinda yapıştırılcak. Orta sehpayi bilmiyorum o muamma iste :(

Ben taşınırken mutfak dolabımı mikrodalgamı kaşıklığımı unutmuşlar ..
Şehirler arası olduğu içinde gidip alamadım
Anlıcağınız başında beklemeliydiniz yoksa baştan sağma oluyor bazı şeyler .
Nakliye firmasının halletmesi gerekiyor sorumluluk alarak taşıyorlar ..
Ama beni sürekli oyaladılar sonrada pes ettik ..
Bir daha basinda beklicem 5 kat merdivenden indirmisler sirtlayip. Yaziyorm aradimda ulasilamiyor bakalim ne dicek nakliyeci maymun

Bir daha basinda beklicem 5 kat merdivenden indirmisler sirtlayip. Yaziyorm aradimda ulasilamiyor bakalim ne dicek nakliyeci maymun
Asansörün olup olmaması sorun değil ben asansörlü asansörsüz fiyat değişiyormu dediğimde yok dedi 11 kattaydık ve asansörümüzde eşya taşımak yasaktı ..

Her nakliye sirketi tabii ki boyle degildir , isini hakki ile yapanlsr mutlaka vardır. Ama abimlerde bir nakliyeci sorunu yaşamıştı, iyi senin eşyaların kırıkta olsa gelmiş, abimler taşınırken bir nakliye ile anlaştılar; adam abimlerin eşyalarını kaçırıyordu son anda yakaladılar. Ben o yüzden biraz ön yargılıyım bu nakliye işlerine :63:
E çüş artik ama yani pes millette ne popo var beeeee
Yaziklar olsun
Artik halletmeye caliscam kendi evimizi alinca yeni esya alcam . Arkadasa yolladim bu tutkal ve bi boyaya bakar dedi parca oymali ya bi kismi kirik sanirim o parcayi yollar aldigim yer bende burda yapistirtirim arkasinda civileri var zaten takilmali sanirim . Iyi aynami falan kirmamislar domuzlar.

Asansörün olup olmaması sorun değil ben asansörlü asansörsüz fiyat değişiyormu dediğimde yok dedi 11 kattaydık ve asansörümüzde eşya taşımak yasaktı ..
Asansor dedigim kurulan asansor hani eşyayı taşıyorlar ya o eve kurulamadi sistem yamacta oldugu için yeni eve kuruldu adamlar mecburen elle tasidilar yoksa asansör sistemi ile tasincakti

Eşyalarınıza üzüldüm ama en çok niye hep siz ilgileniyorsunuz eşiniz bu aşama da nerde:işsiz:
Onun umrunda degil ki. Televizyonu kiymetli ve diger teknolojik esyalari. Televizyonu kendi arabasiyla taşımış:sinirli::işsiz::işsiz:
O derece vurdumduymaz bencil. Demin geldi bayramdan sonra halledelim dedi velveleye verme ortalığı tamam dedim:işsiz:

Eve gelen misafir çocuğu cooook kıymetli bir magnetimi düşürdü bugün, paramparça olmadı ama bir sürü parçası koptu.
Alt tarafı magnet ama başka ülkeden ve çok kıymetli bir anıdan kalmaydi. Ona bile öyle üzüldüm ki, oralı birine mesaj atıp kendime aynisini gonderttirmeyi düşünüyorum.
O yüzden size abartiyorsunuz falan diyemeyeceğim. Onca emekle seçilen eşyalar, insan üzülmez mi?
Bence nakliyecinin zararı karşılaması lazım çünkü adama neredeyse bir ev kirasi kadar para ödemiş olmalisiniz, benim şehrimdeki nakliye piyasası böyle. O parayı alıyorsa sana bazı şeyleri taahhüt edebilmeli.
Yoksa 5 hamal tutardiniz, bir kamyon ayarlar taşirdiniz , yarı fiyatından da aza hallederdiniz. Onca para almayı biliyorsa sorumluluğu karşılayabilmeli.
Yatak basliyogi ikiye ayrıldıysa yapıştırılır,kaplamasını yenilersiniz belki. Orta sehpa için de zimparaliyip boya cila yapabilirler belki. Benim annem evdeki tüm mobilyaları boyar sıkılınca. Koca koca kahverengi ahşaplar pembe dolaplara dönüşür. Belki internetten yardım alıp evde koca bir 'kendij yap' etkinliği yapabilirsiniz. Beyaza falan boyarsiniz eşyaları, hem ferahlık olur ...
Bilemedim ki başka ne önerilir.
Geçmiş olsun.
Yine de cana geleceğine mala gelsin. 17 ağustosun yıldönümünde sayılırız. Allah korusun bir deprem olsa da yıkılsa daha kötü. Allah beterinden sakinsin

Eve gelen misafir çocuğu cooook kıymetli bir magnetimi düşürdü bugün, paramparça olmadı ama bir sürü parçası koptu.
Alt tarafı magnet ama başka ülkeden ve çok kıymetli bir anıdan kalmaydi. Ona bile öyle üzüldüm ki, oralı birine mesaj atıp kendime aynisini gonderttirmeyi düşünüyorum.
O yüzden size abartiyorsunuz falan diyemeyeceğim. Onca emekle seçilen eşyalar, insan üzülmez mi?
Bence nakliyecinin zararı karşılaması lazım çünkü adama neredeyse bir ev kirasi kadar para ödemiş olmalisiniz, benim şehrimdeki nakliye piyasası böyle. O parayı alıyorsa sana bazı şeyleri taahhüt edebilmeli.
Yoksa 5 hamal tutardiniz, bir kamyon ayarlar taşirdiniz , yarı fiyatından da aza hallederdiniz. Onca para almayı biliyorsa sorumluluğu karşılayabilmeli.
Yatak basliyogi ikiye ayrıldıysa yapıştırılır,kaplamasını yenilersiniz belki. Orta sehpa için de zimparaliyip boya cila yapabilirler belki. Benim annem evdeki tüm mobilyaları boyar sıkılınca. Koca koca kahverengi ahşaplar pembe dolaplara dönüşür. Belki internetten yardım alıp evde koca bir 'kendij yap' etkinliği yapabilirsiniz. Beyaza falan boyarsiniz eşyaları, hem ferahlık olur ...
Geçmiş olsun.
Yine de cana geleceğine mala gelsin. 17 ağustosun yıldönümünde sayılırız. Allah korusun bir deprem olsa da yıkılsa daha kötü. Allah beterinden sakinsin

Yapma yaaaa üzüldüm simdi insan uzuluyor tabiki yazik gunah yani o magnete de ama iste..
Şöyle söyleyim varakli,oymali oymasindan birtanesi kopmus civileri var tak oturtacaksin,ancak varagin bir parcasi kırılmış parca yok meydanda mecburen o parcayi gönderecekler bizde burda takcaz taktircaz.. bi parca daha kırık onu esim eliyle koydu bak dedi yapiscak bu buraya . Bi arkadasa yolladim bir tutkal a bakar dedi
Sıkıntı olan sehpa.. zimpara boya cozer herhalde o cok sıkıntı firma cok iyi ilgilendiler cevap yazdilar hemen,parcayi yollarlar diye düşünüyorum mobilyalar geldiginde yedek tv unitesi ayagi falan yollamislardi o varak parcasini yollarlar insallah
Sıkıntı su
Bu basit isle hangi usta uğraşır acaba bunun icin gelirlermi cok sukur cok buyuk hasar yok yani halledilebilcek türden.
Sizin soylediginiz dönüşüturme olayini biliyorum
Ama mobilyam çok yeni lake krem ve altin sarısı yazik olur degistirirsem boyasini yollasa yada kodunu verse sehpanin ayar ceksek burdan. Of ya gercekten haklisiniz Allah beterinden sakınsın

Geçmiş olsun.
1500 tl para aldılar bu arada.

Nakliyeciler cidden özensiz bende tasındım çocuk odasını 1yımlıktı çizik dolabı falan berbattı .yatak odası dolabini eğri kurmuşlar perisandı mobulyaçı çağırdık bana kalsa arar cırlardım da eşim müsade etmedi

Geçmiş olsun. Haklısınız ama taşıyan da bir insan. Muntazam taşımaları beklenemez zaten. Ama belirtebilirlerdi.

Varaklı koltukların parçaları oluyor genelde. Garantili oluyorlar. Mağazadan isteyebilirsiniz.

Vurulan yerleri uygun renk oje alıp kamufle edebilirsiniz.
Bu yorumu simdi gördüm. Kararım o yönde istiycem parcayi firma cok iyi zaten gelen parcayida burda monte ettircem ya esime ya da mobilya ustasina

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X