Eve gelen misafir çocuğu cooook kıymetli bir magnetimi düşürdü bugün, paramparça olmadı ama bir sürü parçası koptu.
Alt tarafı magnet ama başka ülkeden ve çok kıymetli bir anıdan kalmaydi. Ona bile öyle üzüldüm ki, oralı birine mesaj atıp kendime aynisini gonderttirmeyi düşünüyorum.
O yüzden size abartiyorsunuz falan diyemeyeceğim. Onca emekle seçilen eşyalar, insan üzülmez mi?
Bence nakliyecinin zararı karşılaması lazım çünkü adama neredeyse bir ev kirasi kadar para ödemiş olmalisiniz, benim şehrimdeki nakliye piyasası böyle. O parayı alıyorsa sana bazı şeyleri taahhüt edebilmeli.
Yoksa 5 hamal tutardiniz, bir kamyon ayarlar taşirdiniz , yarı fiyatından da aza hallederdiniz. Onca para almayı biliyorsa sorumluluğu karşılayabilmeli.
Yatak basliyogi ikiye ayrıldıysa yapıştırılır,kaplamasını yenilersiniz belki. Orta sehpa için de zimparaliyip boya cila yapabilirler belki. Benim annem evdeki tüm mobilyaları boyar sıkılınca. Koca koca kahverengi ahşaplar pembe dolaplara dönüşür. Belki internetten yardım alıp evde koca bir 'kendij yap' etkinliği yapabilirsiniz. Beyaza falan boyarsiniz eşyaları, hem ferahlık olur ...
Bilemedim ki başka ne önerilir.
Geçmiş olsun.
Yine de cana geleceğine mala gelsin. 17 ağustosun yıldönümünde sayılırız. Allah korusun bir deprem olsa da yıkılsa daha kötü. Allah beterinden sakinsin