- 29 Temmuz 2018
- 751
- 597
- 18
- Konu Sahibi Safsarisin
Merhaba hanımlar iyi bayramlar,
Yeni eve taşındım 1 hafta oldu tam.Eski eve asansör kurulamadı,esyalari sırtlayıp taşımışlar. Yatak başlığım kırıldı,salonumun orta sehpası sürtünmüş kırılmış minik bir yer tahtasi gözüküyor, simdilik örtüyle kamufle ettim.bardaklarim kırıldı bir kaçı
Tv unitem sürtünmüş ama belli olmuyor.
Ben taşınmadan bir gece evel annemde yatiya kaldım. Evin dogalgazi kapandığı icin,esim taşınırken ordaydi. Ayri kaldik o balkondaki saksilari falan koliledi o gece
Gelelim meseleye parayi odedikten sonra farkettik. Eve bir girdim kırık. Esim ben ve annemi almaya geldi,adamlar assagidaydi parayi odedi eve çıktık ben öyle gördüm. Is isten gecti.
Muhattabim nakliyeci biliyorum,aradim.Neden dün aramadiniz dedi?kapattiniz zannettim eve 6 da geldim esya yerlestirme derdine düştüm keske parayi ödemeden arasaydınız gerekeni yapacağım cocuklari yollayacagim dedi.
Tekrar aradım yolluyacagim cocuklari dedi ne giden var ne gelen. Whatsaptan foto atın dedi attım esyalari.
Bugunde iyice sinir basti bayramim zehir oldu mahduriyetimi giderin dedim. Biraz sert konustum mesaj cektim.
Esim diyorki napayim parayi vermemek olurmuydu peki taşınma isleri boyle yavrum asansor kurulamadi adamlarin poposundan kan çıktı taşırken diyor
Perdelerim yerde surunuyor bu evin tavani ufak perdeci halledicegini söyledi iyi hir esnaf..mobilya internetten alındı bayram sonrasi döneceğim dedi aldığım yer. Ne yapmam gerektigini söyleyecek ya da boya falan yollar herhalde sehpaya
Ben napcam
Salonumda evlendim evleneli 5 kez oturmadim sehpanın fiyatina baktim aldığım siteden 950 tl
Veremem şuan .
Bu arada esyalarim lake,krem başlık varaklı varagin 2 parçası oyması kırılmış. Oluru varmi. Ne yapcam ben
Aldığım yer mi halletsin firma uzakta,buradan bir mobilyaci mi ayarlayayim. Nakliyeciye mi birakayim cok üzgünüm
Taşınmaya olan esyalara da oluyor maalesef ailem de çok çekti artık en son taşınirken eşyalara sigorta yapan firma tercihi yapıyoruz.
Nakliyeciden hakkınızı alın. Nakliyeci düşünsün ne yapacağını.
Işleri zor da bile bile bu işi yapıyorlar. Yapmasınlar o zaman otursunlar evlerinde. Yerlerine yapan birileri geçer!
Uyduruk işler yapıyorlar ve yeterlilikleri yok hala utanmadan milletin parasını sömürüp üstüne mağdur edebiyatı yapıyorlar ( eve gelen sözde ustalardan bu sinir, is bilmeyen adamlar iş yapıyor her yerde).
Allah beterinden korusun ve geçmiş olsun.