• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başıma Gelmez Deme!

İnsanin duyguları bu kadar ön planda olmamali...

İki gramda mantık koyun şu gönül işlerinin icine... Hic mi calistirmiyorsunuz aklinizi ben anlamiyorum ya...

Baban 18lik sevgiliyle gezerse ne hissedersin? Allah im daha yazacagim ama değmeyecek ve anlamayacaksin biliyorum..

Birazcık daha kibar olmanızı önerebilirim size. Zaten konuşmayı 5 gün önce kestim.Bunun ne kadar saçma olduğunu biliyorum.Sadece bu akıldan çıkarma işini kolayca atlatayım diye birilerinin bunun bana saçma olduğunu hatırlatmasını istedim. Yine de teşekkür ederim.

Yaş farkına hiiiiç ama hiiiçç takan bir insan değilim, sorun sizin yaşınızın 18 olması, ve çok özür dilerim midem bulandı okurken, adamın bu kadar küçük yaşta biriyle bu seviyede konuşması...

size de hayret yani.., ciddi düşünmediğiniz bir konuda neden duygularınızdan bahsediyorsunuz erkeğe... sizi de tehlikeli buldum açıkcası

Yaş farkına hiiiiç ama hiiiçç takan bir insan değilim, sorun sizin yaşınızın 18 olması, ve çok özür dilerim midem bulandı okurken, adamın bu kadar küçük yaşta biriyle bu seviyede konuşması...

size de hayret yani.., ciddi düşünmediğiniz bir konuda neden duygularınızdan bahsediyorsunuz erkeğe... sizi de tehlikeli buldum açıkcası
Sadece söylemek istedim.Bir amacım yoktu. Beni tehlikeli bulmanıza gerek yok, insan yemiyorum. :)

Birazcık daha kibar olmanızı önerebilirim size. Zaten konuşmayı 5 gün önce kestim.Bunun ne kadar saçma olduğunu biliyorum.Sadece bu akıldan çıkarma işini kolayca atlatayım diye birilerinin bunun bana saçma olduğunu hatırlatmasını istedim. Yine de teşekkür ederim.

Bence benden önce kendine bir şeyler önermelisin...
Ki kibar olmayan bir şey göremiyorum yorumunda tam olarak gerçekler yaziyor..

Olur böyle zafiyetler
Farkına varmışsın ve gereğini yapmışsın zaten
Kararının arkasında dur ve adamı yoklama
Yoluna devam et

Bence benden önce kendine bir şeyler önermelisin...
Ki kibar olmayan bir şey göremiyorum yorumunda tam olarak gerçekler yaziyor..
Tamam siz de aklınızı çalıştırdığınız zaman konuşuruz o zaman.Bu yazdığımda kibar olmayan bir şey görmüyorsanız amenna.

İşte sıkıntı orada; söylemeniz de... Belki adam hiç o boyuta kadar düşmeyecekti sizin açılmanız onu cesaretlendirmiş de olabilir.. Tehlike; kendinize, kimseye değil...
Doğru, belki de ben cesaretlendirdim onu bu derece. Zaten ben biraz anlamıştım onun hissettiklerini ama ben her şeyi anlatınca ben de sana karşı böyle hissediyordum ama bu senin istediğin şey değildi ben de arkadaşlığımızı bozmamak için bir şey demedim dedi.

Merhaba kızlar . Hiç böyle bir konu hakkında fikir isteyeceğim aklımın ucuna bile gelmezdi . İşte boşuna demiyorlar "başıma gelmez deme " diye. Neyse başlayayım .
Bundan 45-50 gün önce internetten bir yabancı ile tanıştım .Ona yaşımı , hayallerimi her şeyimi anlattım . Adım ve ülkem dışında anlattığım her şey doğruydu. Benim fotoğrafımı asla görmedi bu arada.Ama ben onun hayatına dair neredeyse her şeyini biliyorum.Eski karısı,üvey kızı,arkadaşları , satılığa çıkardığı evi... Gerçekten iyi bir insan.Bana hiçbir zaman yalan söylemedi.En azından ben yakalamadım. Söylemeye çok utanıyorum ama adam benden 26 yaş büyük. Yani 44 yaşında. Bana o kadar yardımcı oldu ki bu İngilizce konusunda filan. Hayatıma dair dertlerimi,tasalarımı dinledi.Ben onunla konuşurken beni hep teselli etti.Ondan ciddi anlamda etkilendim kızlar.Biliyorum çok mantıksız :mad:Onunla dertleşirken bilgisayar başında ağladığımı bilirim ben...Günde 6-7 saat konuşuyorduk.Ben onun ülkesine gitmek istiyorum dil okulu için.Bunu ona söyledim,o hemen kendi eyaletini önerdi,anlattı. Bana,bizim için yaptığı planları anlattı filan. Ama nasıl gideceğim tabi .Adımı ve ülkemi doğru söylemedim. :KK43:Neyse baktım bunun ucu bucağı yok. Artık konuşmama kararı aldım. Ona olan tüm duygularımı anlattım ve artık onunla konuşmama kararı aldığımı,bunun ikimiz için de en iyisi olduğunu söyledim. O da bana karsı bir şeyler hissettiğini ve benimle bir gelecek düşünebileceğini,benim onun için önemli olduğumu , aslında kendisinden bu kadar yaşça küçük biriyle konuşmanın onun için kolay olmadığını ,benim yaşımdan daha olgun konuşmalarımın oldugunu ve çevresindekilerin aramızdaki yaş farkı için ne söylediğini umursamadığını söyledi. Kızlar yazınca bile salakça geliyor bana da ama gerçekten öyle sapık mapık değil ya. :KK61: İşte ben bunun imkansız olduğunu söyledim filan. Sonra da birbirimizi çok özleyeceğimizi söyledik ve ben bıraktım o siteyi artık.Ama aklım onda hala. Sürekli adamın facebook adresine bakıyoruım, tanıstıgımız sitede hala duruyor mu diye bakıyorum. Kızlar ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili lütfen bana bir şeyler söyleyin , bıktım artık ya...
*Bu arada ilk eşiyle de internetten tanışmış.
Aşk sanma sakın bu duyguyu. Benimde sana benzer kaçamaklarım olmuştu hatta Tommy amca vardı birtane chatleştiğim ingiltereden, bende istemsiz birşeyler hissetmiştim. :KK45:Bunun tek nedeni hayatındaki bir boşluğu doldurması. O ingilizce konuşmasındaki etkileyiciliği.. Güzel anılar, tatlı anılar olarakta kalacak ama kendini bu kadar kaptırma.. Bilgisayarın başından kalkıp biraz kendine dışarıda çevreler edin. Dışarıda gerçekten aşık olabileceğin adamlar dolaşıyor:KK15:

Doğru, belki de ben cesaretlendirdim onu bu derece. Zaten ben biraz anlamıştım onun hissettiklerini ama ben her şeyi anlatınca ben de sana karşı böyle hissediyordum ama bu senin istediğin şey değildi ben de arkadaşlığımızı bozmamak için bir şey demedim dedi.
18 yaşında küçüklükten yeni çıkmış bir kızın bu cesaretini, bu duygularını, ya ne bileyim.... Pek bir şey söylemek istemiyorum senin yaşında öğrencilerim var çok üzüldüm gerçekten... Neyse hayatta başarılar, dikkat et kendine..

Aşk sanma sakın bu duyguyu. Benimde sana benzer kaçamaklarım olmuştu hatta Tommy amca vardı birtane chatleştiğim ingiltereden, bende istemsiz birşeyler hissetmiştim. :KK45:Bunun tek nedeni hayatındaki bir boşluğu doldurması. O ingilizce konuşmasındaki etkileyiciliği.. Güzel anılar, tatlı anılar olarakta kalacak ama kendini bu kadar kaptırma.. Bilgisayarın başından kalkıp biraz kendine dışarıda çevreler edin. Dışarıda gerçekten aşık olabileceğin adamlar dolaşıyor:KK15:

Ahaha Tommy amca deyince güldüm istemsizce. :) Asosyal bir insan değilim, çevrem var çok şükür ama işte sanırım bahsettiğin nedenlerden dolayı öyle hissettim ben.

18 yaşında küçüklükten yeni çıkmış bir kızın bu cesaretini, bu duygularını, ya ne bileyim.... Pek bir şey söylemek istemiyorum senin yaşında öğrencilerim var çok üzüldüm gerçekten... Neyse hayatta başarılar, dikkat et kendine..
Pekii. Sağolun size de hayatta başarılar.Umarım hayatınızdaki tüm her şeyi doğru,hatasız yaparsınız.İyi akşamlar.

Pekii. Sağolun size de hayatta başarılar.Umarım hayatınızdaki tüm her şeyi doğru,hatasız yaparsınız.İyi akşamlar.
Çok farklı boyuttan baktık sanırım şu an; hata yapılmaz, bu hataydı falan demiyorum, bu cesaretiniz bu yaşta fazla diyorum.. Elbette hissetmeler olabilir, mesela hepimiz öğretmenlerimize platonik şeyler beslemişizdir.. ama açılmak, karşıdakinin etkilendiğini bile bile konuşmaya devam etmek, çok tehlikeli şeyler.. Bahsini yaptığım şey bu... Sevgiler

Tamam siz de aklınızı çalıştırdığınız zaman konuşuruz o zaman.Bu yazdığımda kibar olmayan bir şey görmüyorsanız amenna.

SuSesii benim senin yasinda kardeşim var... Ve 45 yasinda babam var..

Adini ve ulkeni doğru söylemiş olsan bu duruma dur dermiydin acaba? Yazinda bu yalan yüzünden sonu olmayacgni yazmissin çünkü... Sanki tek tuhaflik buymus gibi

Gonul işlerinde azicik aklini kullan demek kibar olmamak değildir....

Kucuksun daha. Herseyine inanmissin adamin. Sen ona ismini ve ulkeni yalandan soylerken, o sana ne palavralat atti kim bilir. Yasitlarinla takil. 44 seni asar..

Bir sene sonra bütün düşüncelerin değişecek. :) Benim babamla aramda 22 yaş var, ne münasebet yahu. Sana farklı geliyor, olgun geliyor ve ilgi gösteriyor. Sadece bu yüzden ilgini çekmiş. Yoksa aşktan ince hastalığa yakalanmadın. :KK22: Geçiş dönemlerinde olur böyle şeyler. Fazla kendini yıpratma lütfen.

18 yasinda olur oyle hayale kapilmalar
26 yas kesinlikle dusunme.
adam simdi yakisikliginin son demlerinde.
10 yil sonra sen en guzel yasindayken o porsumus gitmis olacak.
sakin ha!
2 ay konusmasan unutursun zaten bosver....

Back
X