basima ne geldi sabah olmayacak bana

joven41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
209
3
96
Balıkesir
Arkadaşlar birkaç senedir bebek icin uğraşıyorum arada yazıyorum görmüşsünüzdür.ben adetim dort gün geçtiğinde test yaptirdim negatifti 0 di. Şu anda 15 gün geçti tekrar yaptırdım 16 çıktı.doktor n değer cok dusuk heveslenmesin dedi.sizce yükselir mi yarin tekrar yapılacak.lütfen bebisim gelsin.

canım bir hamile olarak hayırlı haber alman için duacıyım sana... ama ne olursa olsun hayırlısını dile, gönlünden geçen kucağında olsun inşallah

Hayırlısı inş iyi haberler alırsın... İnş geç yumurtlamadır ve bebeğin seninledir....

Bgn 34 olmuş.Bir hafta sonra tekrar yapalım dedi ultrasonla bakmadı.neden anlamadım.bebeğim benimle mi şu an?

Bgn 34 olmuş.Bir hafta sonra tekrar yapalım dedi ultrasonla bakmadı.neden anlamadım.bebeğim benimle mi şu an?

16 olan dünkü sonucun muydu canım?
Öyleyse çok iyi, 2 gün önce ise de güzel çünkü 2 katına çıkmış BHCG...
Geç yumurtlamışsın sen ve geç döllenme olmuş, bebeğin seninle yani
:13:
Hamilesin çok şükür, çünkü değerin 2 kat artmış.
Aslında cumartesi günü de aynı hastanede acilde baktırsan için daha da rahatlar canım, cumartesi de en az 68 ise sağlıklı bir gebelik başlamış diyebiliriz

Değerinde ki artış çok güzel, ultrasondan görünmesi için biraz daha beklemen gerek, ben 1600lerde bile görememiştim keseyi...

Gözün Aydın diyebiliriz, inşallah hep güzel haberler alırsın bundan sonra....

cumartesi yaptırcam inşallah artar.kasığım ağrıyodu şimdi şıp diye kesildianlamadım.birde progesterona baktılar 12 çıktı çok düşükmüş.onuda tekrarr yapalım dediler.

Arkadaşlarında dediği gibi eğer 1 yada 2 gün önce yaptırdığında değerin 16 ise değerin 2 katı artmış bu iyi birşey.Geç döllenme falan olmuştur.
Ultrasonda şuan hiçbişiy göremeyeceği için bakmamıştır doktor.Onu takma yani kafana.

Oyle garipki sanırım görene kadar kimseye hamileyim diyemicem korkuyorum 4 gün geciktim tam sifirdi.14. Gün 16 çıktı 15. Gün 34 çıktı.adet gecikince sokturucu içmeyin.

Günaydın.Evet cnm aynen öyle doktorlar değer iyice artmadan,hatta ultrasonda kalp atışını görmeden gebelik ile ilgili yorum yapmıyo.
İşte hamilesin ama bişiy söylemek için kalp atışını duymamız gerek diyorlar.

Merhaba Joven41 değerlerin yükselmeye başlamış inşallah hamilesindir benim doktorum 6 haftalık olana kadar hamilesin bile demedi hemen sevinme herkese söyleme bak dış gebelik de olabilir kalp atışlarını duy 10 haftalık olsun düşük tehlikesi geçsin ondan sonra bol bol sevinmeye vaktin kalır demişti sen içini ferah tut sabret birkaç gün inşallah rabbim kucağını boş koymaz isteyen herkesin göbüşü olsun (amin) :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…