Merhaba Joven41 değerlerin yükselmeye başlamış inşallah hamilesindir benim doktorum 6 haftalık olana kadar hamilesin bile demedi hemen sevinme herkese söyleme bak dış gebelik de olabilir kalp atışlarını duy 10 haftalık olsun düşük tehlikesi geçsin ondan sonra bol bol sevinmeye vaktin kalır demişti sen içini ferah tut sabret birkaç gün inşallah rabbim kucağını boş koymaz isteyen herkesin göbüşü olsun (amin) :))
Bgn 34 olmuş.Bir hafta sonra tekrar yapalım dedi ultrasonla bakmadı.neden anlamadım.bebeğim benimle mi şu an?
Kasiklarim cok ağrıyor normalmidir acaba cok korkutuyor beni
Tesekkur ederim pazartesi tekrar gideceğim inşallah surekli dua ediyorum artsın diye.Allah yokluğunu cektirmesin kimseye ben uzun zamandır depresyondaydim.her gün agliyordum.bebek tebriğine gidemiyordum.canım tebrık edeeım oncelıkle hic korkma degerin guzel artıyor kasıkların agrıması cok normal bebısın sana yerlesıyor tutunuyorr)
Tesekkur ederim pazartesi tekrar gideceğim inşallah surekli dua ediyorum artsın diye.Allah yokluğunu cektirmesin kimseye ben uzun zamandır depresyondaydim.her gün agliyordum.bebek tebriğine gidemiyordum.
Tesekkur ederim cnm
Bana ultrasonda gorene kadar rahat Yok birde dedigim gibi doktor kesin hamilesin demiyor insani ikilemde birakiyor.CNm sakin Adet sokturucu icme Boyle ilginc seyler olabiliyorNe guzel masallah bebegin seninle benimde bu ay reglm 10 gun gecti test yaptim negatif cikti sende banabi umut oldun allahim tamamuna erdirsin
tebrik ederim keseyi gordunmu arkadsim yaz bizleredeBayadir yaşamadım geçen hafta kadin doğum hastanesine gittim ultrasonda kese gözüktü onbeş gün sonra yine gel kese dolu mu kalp atışı var mi Bakalm dediler Allahım yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?