basima ne geldi sabah olmayacak bana

Amin cnm.demekki bütün doktorlar böyle.hemen ümitlendirmiyorlar

Bgn 34 olmuş.Bir hafta sonra tekrar yapalım dedi ultrasonla bakmadı.neden anlamadım.bebeğim benimle mi şu an?

cnm ultrasonla baksa zaten göremez kese oluşmamıştır. değerin hergün ikiye katlanarak giderse sağlıklı gebeliktir içini ferah tut ve dua et..inşallah bebeişin seninledir.

canım tebrık edeeım oncelıkle hic korkma degerin guzel artıyor kasıkların agrıması cok normal bebısın sana yerlesıyor tutunuyorr)

canım tebrık edeeım oncelıkle hic korkma degerin guzel artıyor kasıkların agrıması cok normal bebısın sana yerlesıyor tutunuyorr)
Tesekkur ederim pazartesi tekrar gideceğim inşallah surekli dua ediyorum artsın diye.Allah yokluğunu cektirmesin kimseye ben uzun zamandır depresyondaydim.her gün agliyordum.bebek tebriğine gidemiyordum.

Tesekkur ederim pazartesi tekrar gideceğim inşallah surekli dua ediyorum artsın diye.Allah yokluğunu cektirmesin kimseye ben uzun zamandır depresyondaydim.her gün agliyordum.bebek tebriğine gidemiyordum.

Tebrik ederim hayirli olsun bebegin ins boyle guzel bi sekilde devam eder

Bugün sonucu aldım 117. Doktor beni sinir edio açıklama yapmıyor.protestan isimli bir Ilac verdi birde folbiol.21 inde gel dedi.

Ne guzel masallah bebegin seninle benimde bu ay reglm 10 gun gecti test yaptim negatif cikti sende banabi umut oldun allahim tamamuna erdirsin

Ne guzel masallah bebegin seninle benimde bu ay reglm 10 gun gecti test yaptim negatif cikti sende banabi umut oldun allahim tamamuna erdirsin
Bana ultrasonda gorene kadar rahat Yok birde dedigim gibi doktor kesin hamilesin demiyor insani ikilemde birakiyor.CNm sakin Adet sokturucu icme Boyle ilginc seyler olabiliyor

Bayadir yaşamadım geçen hafta kadin doğum hastanesine gittim ultrasonda kese gözüktü onbeş gün sonra yine gel kese dolu mu kalp atışı var mi Bakalm dediler Allahım yardım et

Bayadir yaşamadım geçen hafta kadin doğum hastanesine gittim ultrasonda kese gözüktü onbeş gün sonra yine gel kese dolu mu kalp atışı var mi Bakalm dediler Allahım yardım et
tebrik ederim keseyi gordunmu arkadsim yaz bizleredekalp atislarini duy en kisa surede insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…