- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi khaleesi41
-
Ordayken anlatılmaz tabi. Ama ya is ilerlerse. Of. Aramızda eşi polis olan varsa yardimci olsaarkadaslar tehdit eden sapık adam askerde değil bayanın eşi askerde magdur olan
bide sürekli eşine de gizleme dyenler allah askına bir düşünün eşi kadıncagızın asker
orda psikolojisi nasıl olur düşünün ya kaçar askerliği yakarsa veya baska suclar yaparsa öfkeyle
adama zaten uzakta aklı eşinde elinden orada ne gelir kafayı takmaktan baska ölüp ölüp dirilir yahu bir düşünün
sakın ama sakın anlatma bence
konu sahibi cok uyanık ol kendine dikkat etOrdayken anlatılmaz tabi. Ama ya is ilerlerse. Of. Aramızda eşi polis olan varsa yardimci olsa
konu sahibi cok uyanık ol kendine dikkat et
yola bela cıktıgında lütfen toplum içinde git
işte bu harika bir haberBaska sehirde ve evimi barkimi bilmiyor cok şükür.
Adamın elıne sakın koz verme,
- Eşinin askerde olduğunu sakın belli etme
-İkincisi tehditlerine sakın boyun eğme
- Eşinin zaten bunları bildiğini kabul ettiğini söyle ki onun da senı korkutacak birşeyi olmasın.
Bunları öğrenınce belki vazgeçer,belli olmaz.Şuan senınle uğraşıp senı strese sokmaktan zevk alıyor olabilir.
Ayrıca bunların haricinde ;
-Telefon numaranızı neden 8 sene boyunca değiştirmediniz ??
-Evlendıysenız cevrenız değişmedi mi ?Aynı yerde mi ikamet ediyorsunuz ?
-Sosyal medya kullanmayın, sizin profilinizden falan eşinizin adını öğrenme ona ulaşma ihtimali olmasın.
Ama sanki anlatmadığınız birşeyler var gibi. Size bu kadar rahar ulaşabiliyorsa evli olduğunuzu nasıl bilmiyor .
Canim zamaninda yakinlasmis olabilirsin. Esin bu durumu bilmiyor mu hic anlatmadin mi ? Eger soylemezsen ve bir yerden ogrenirse emin ol daha cok guveni sarsilir. Bence ondan saklama ve ailenlede paylas boyle pisliklerin karsisinda dim dik dur. Korkmadigini gorsun. Polisede ver. Esinede soyle yoksa duyarsa daha kotu olur.Merhaba hepinize
Ben 1buçuk yıllık evliyim. Çok mutlu bir evliliğim var ve eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Sorun şu ki ergenlik zamanında 17 18 yaslarimda birisi vardi beni tehdit eden. Benim adıma fake hesaplar açıp beni aileme akrabalarima rezil etmisti. Kendisiyle o zaman arkadaşlığımız olmuştu. Seneler geçti bu kisi yine hortladi cep telefonumu bulmuş ve yine ayni seyleri yapmakla tehdit ediyor beni evlendiğimi bilmiyor ve benimle evleneceksin numaranı degistirirsen seni rezil ederim diyor.
Benim babam yok esim askerde eğer bu olay patlarsa ben mahvolurum. Okadar kötüyüm ki sikaye etmek istiyorum nasil bir yol izlemeliyim esim öğrenmeden. Tehdit hakaret herşey var. Cok korkuyorum... Elinde 8 sene onceki yakınlaşmış fotoğraflarımız var. Esimi cok seviyorum guvenini kaybetmek istemiyorum.
Yapıcı yorumlarınıza ihtiyacım var...
Edit : 8 sene once ben bu pisligi şikayet ettim ve para cezası ile kurtuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?