Başımdaki büyük bela. Çıkmazdayım...

Ordayken anlatılmaz tabi. Ama ya is ilerlerse. Of. Aramızda eşi polis olan varsa yardimci olsa

Benim basimada geldi böle bi olay ilk mesaj attığını gördüğüm an eşime söyledim eşimede baya laf etti iste ben onu seviyorum söyle böyle bide o zaman 3 aylik hamileydim şimdi 6 aylik oğlum var baktım hala yaziyo eşimle şikayetçi olduk bu ay sonunda mahkememiz var bakalım esin askerde olduğu icin bisi söyleme kendin git şikayetçi ol canim

Benim eşim ailemin kuzenlerimin bilmedigi herseyi biliyor zaten ben 18 dim tanıştık o 20. Bir ara 2 yil ayrı kaldik o döneme ait olanları ilk bulusmada anlattım. Yeni evlenecek lere de tavsiyem budur ne duyarsam duysun ben zaten biliyorum diyen erkek kadar güçlüsu yoktur.

benimde tavsiyem ese anlatmaktan ziyade
ailelere büyük iş düşüyor kendine güvenen ailesiyle paylasımda bulunan bir fert yetiştirmek lazım
çocuklarımızı büyütürken byle mikrop hasta ruhlu kişilerden uzak tutmak bulasmamasını saglamak lazım
ve hep cocugumuzun arkasında kendine güvenen her zor anını ailesiyle paylasan atlatan cocuklar yetiştirlim öz güvenli

Tuh ya kemdinide eşine karşı sakladığın icin suçlu hissedersin demi napsak ya

Allah belasini versin ya boyle insanlar yasasa nolur ölse nolur ne vatane ne insanliga faydasi olmayan parazitler ne geciyor yani eline anlamiyorum canim polise sikayet et ailesine anlatsan bile boyleleri korkmaz bence mahkemelik olursanda ol senin korkcak biseyin yok esine gelince anlat anliyrm ben seni cok kiskanc diye cok korkuyosun ama bu pislik durmaz 8 sene ne demek nasil hala takiyo hersey beklenir

hasta ruhlu kişi bunlar saglıklı düşünse bunları yaparmı bitmiş gitmiş manyak herif
60 yasında katil olanda var tecavüzcüde düşünün hırsızda demek ki
ruh hastalanınca bunlar yapılıyor
karaker sıfır beyin saglıklı calısmıyor

Adamın elıne sakın koz verme,
- Eşinin askerde olduğunu sakın belli etme
-İkincisi tehditlerine sakın boyun eğme
- Eşinin zaten bunları bildiğini kabul ettiğini söyle ki onun da senı korkutacak birşeyi olmasın.

Bunları öğrenınce belki vazgeçer,belli olmaz.Şuan senınle uğraşıp senı strese sokmaktan zevk alıyor olabilir.

Ayrıca bunların haricinde ;

-Telefon numaranızı neden 8 sene boyunca değiştirmediniz ??
-Evlendıysenız cevrenız değişmedi mi ?Aynı yerde mi ikamet ediyorsunuz ?
-Sosyal medya kullanmayın, sizin profilinizden falan eşinizin adını öğrenme ona ulaşma ihtimali olmasın.

Ama sanki anlatmadığınız birşeyler var gibi. Size bu kadar rahar ulaşabiliyorsa evli olduğunuzu nasıl bilmiyor .

O kadar zamandan sonra numaranızı nasıl buluyor? gizleseydiniz numaranızı artık bilinmeyen numaralara vermeme hakkınız falan da var. Eşinizi nereden biliyor? bence hiç koz vermeyin. Engelleyin gitsin. Yakınlaşırken nasıl fotoğraflar var onu da anlamadım ben. Evliyim ben ne yaparsan yap de kapat hiçbirşey yapamaz yapacak olan adam şikayet ettiğinizde yapardı o zaman neden ailene veremedi?

Gerçekten dimi ama aradan seneler geçmiş böyle olay yaşayan biri numarasını her yerden gizlettirmesi lazım. Sosyal medyayı da kendi değil eşinin ismiyle açması lazım bulamasın. Hem elinde fotoğraflar var diyor şikayet edip para cezasına çarpttırdım diyor peki bu durumda nasıl çıkarmadı ortaya onları? bu kadar takip eden biri evlendiğini nasıl bilmez?

Bak ben senin yerinde olsam ilk paylaşacağım kişi önce annem sonra polis olurdu. Annene koşa koşa gidip şuanki telaşlı halinle beni buldu tehdit ediyor demen annenle birlikte karakola gidim şikayette bulunman. Kesinlikle o şeref yoksununun ailesiyle felan tehdit etme böyleleri anlamaz halden hukuktan . Korkma dik dur hiç bir şey olmaz

Canı endişeni anlıyorum ancak annenden korkma, o senin annen. Ona derdini aç ve birlikte savcılığa şikayette bulunun. Bu olayın sonu yok çünkü. Başka yapılacak mantıklı bir hareket yok.

Bence evli olduğunuzu ve eşinizede ondan bahsetmiş olduğunuzu söyleyin .... birdaha arar mesaj atarsa tekrar savcılıga gideceğinizi söyleyin ... sinmeyin karşisında ... söylediklerini yapabilecek olsaydı para cezası aldıkran sonra intikam icin yayınlardı o görüntüleri

Korkma ya bişey olmaz..Evlendim gecmis ola de..o fotograflar filan biseyi kanitlamaz sapık dersin o fotolar fotomontaj gercek degil dersin.Normal bikac fotom vardi onlari kullanmış kendince dersin.Bazen herseyi dogru söylemeyeceksin yoksa geçmişin yüzünden hayatin kararabilir.Tek diyecegim inkar et ve korkma.Ayrica suan yaptigi buyuk bir suç,santaj yapiyor diye sikayet etsen icerden cikamaz.

Bence eşiniz askerden gelince onu karşınıza alıp açık açık konuşun. O adamla olan ilişkinizi neler yaşadığınızı şimdi ne yaptığını belirtin. Evet zor anlatmak biliyorum ama ya eşiniz başkasından veya alakasız birinden duyarsa? Duymasa bile evliliklerde bu tür şeylerin gizlisi saklısı olmaz ki Beraber karar verin. Ailenizle de paylaşın. Belki nasıl anlatırım dışarıdan konuşmak kolay diyeceksiniz ama yakınların desteği çok önemli bu konularda.
O sapığın karşısında dik durun özgüveninizi koruyun o zaman geri adım atmak zorunda kalacaktır. Bu tür insanlar korkudan besleniyorlar çünkü.

Canim zamaninda yakinlasmis olabilirsin. Esin bu durumu bilmiyor mu hic anlatmadin mi ? Eger soylemezsen ve bir yerden ogrenirse emin ol daha cok guveni sarsilir. Bence ondan saklama ve ailenlede paylas boyle pisliklerin karsisinda dim dik dur. Korkmadigini gorsun. Polisede ver. Esinede soyle yoksa duyarsa daha kotu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…