- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi khaleesi41
-
Evet sevgilim olduğunu biliyor esim. Sikayet ettigimde bekardim. Adalet sistemimize güvenmeli miyim bilmiyorum.
Esın askerde sende bır bosluga dusup bence yazmıssın,sımdıde cıkıs yolu arıyosun kolay gelsın arkadasım.
Unam bana ayni seyi yasadim canim. Bende esumle cok huzurluyum sukur. Ve gecmiste kalmis birisi bana ayni seyi yapmaya calisti. Ama ben soyle bi yol izledim. Esime numara degistirmek icin soylemem gerekiyordu. Anlattim. Boyle boyle bi olay var. Bana ulasiyor ve rahatsiz ediyor. Ben huzurumuz kacsin istemiyorum yillar onceki bisey yuzunden desim. Numarami degistirdik esimle beraber. Ortak tum tanidiklarimizla iletisimimi kestim numarami dahi vermedim. Suan ulasamiyor. Oda cok tehdit etmisti beni. Hayatini mahvederim bilmem ne. Ama korkma korktukca uzerine gelecek sen cevsp yazdikca hirslanacak arkadasim. Hemen uzerini kapatmaya bak olayin.
Evet mesajlarda çok ağır küfürler var ayrica bunlar da iyi bir delil sayilir mi ?
bunu nasıl anladınız?Esın askerde sende bır bosluga dusup bence yazmıssın,sımdıde cıkıs yolu arıyosun kolay gelsın arkadasım.
Lutfen dua edin bana. Babasizim ben sığınacak kimsem yok Allahtan baska...canım çok üzüldüm sana.allah ona öyle bir dert versin ki senle uğraşamasın.evli olduğunu söyleşkorktuğunu belli etme ve şikayet edeceğini söyle.nonu değiştir bir de.
bunu nasıl anladınız?
nasıl bu şekilde kesin konuşuyorsunuz?
Zarf atıyor 8 sene önceki öpüşme resmî kalırmı bu zamana senin korkup çekindiğini bildiği için üstüne geliyor emin ol. Öyle pisliklere mahal verme ailesine anlat durumu evliyim oğlunuz beni rahatsız ediyor hamileyim de vs.... o adama da de hamileyim beni rahatsız etme evlendim diyeEsim bana cok guveniyor sahipleniyor ancak bir okadar da kiskanc ve bu durumdan rahatsiz olurm soylemek cok zor bilmiyorum inanin...
Geçmiş olsun öncelikle ama madem böyle bır dert var başında neden sana ulaşabileceği yolları kapatmadin bu zamana kadar. Numaranı falan degistirmedinmi yada sosyal medya kullanman çok mu gerekliydi
Hem de çok iyi delil sayılır. Tutun o mesajları. Bu telefon numaranızı değiştirmenizle ilgili tehditleri de tutun.
Ve vakit kaybetmeden adliyeye gidin. Hangi şehirdesiniz?
Kocaelinde yasiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?