Başımdaki büyük bela. Çıkmazdayım...

Evliyim falan dersen senin tehdit için devam eder. Yapılacak tek şey savcılığa gidip durumu anlatmak.
Gerektiğinde de savcılıktan sana verilecek o senin şikayet kağıdını eşine gösterip durumu anlatırsın.
Eskiden para cezası almış ve hala aynı şeylere devam ediyorsa bu sefer daha ağır cezası olur. Tehdit varsa kamu davası açılır zaten. korkarsan korktuğunu anladıkça iyice üzerine gelir. Bence savcılığa git ve ne yapmam gerek diye sor.
Ailesine facebooktan ya da oradan buradan bir şeyler yazma, onun da eline deliller verme.
Çok çaresiz kalırsan telefon numaranı değiştir ve kimseye verme ailen haricinde. Belli ki birileri vermiş telefon numaranı. Ben böyle bir kişinin ruh hastası olduğunu düşünüyorum. normal düşünmediği için bence yapılacak tek şey savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmak.

Madem musallat olmuş o halde ilk bilmesi gereken evli olduğun gerçeği.. Buna rağmen devam ediyorsa şikayet et bu pisliği.Korkma.Eşim duymasın diye de korkakca yaklaşma kullanır bu zaafını.Benim görüşüm cesurca davranman gerektiğinden yana.Allah yardimcin olsun.

Attığı mesajları göster polise ben evliyim eşim askerde yalnızım beni tehdit ediyo zarar vericeğini söylüyo sorunları vardı önceden de abart gerekirse biti deve yap ki parayla kurtulamasın Allah yardımcın olsun üzüldüm eşinize de haber salın başkasından öğrenirse daha kötü olur

Arkadaşım bu kişi 8 sene sonra bile seni buluyorsa ruhsal olarak çok sağlıklı değildir.tek başına birşeyler yapmaya kalkma.Aileden aklı başında,mantıklı düşünen birinden yardım iste ve gidip şikayette bulunun.Daha önceki şikayetinle ilgili elinde belge varsa onuda göster.Ve telefon,interenet,sosyal medya,facebook vs. aracılığı ile hiç birşekilde ailesine ve kendine bir şey yazma.

Canım benim ya numaranı degistirdir ya da ben evliyim de ama emin ol birakmaz peşini benim başıma geldi çünkü en sonunda aileme anlattım da kurtuldum pislikten pislik şimdi ceza evinde şikayet ettim mesajları poris vererek yakalandı.

Çok sağolun insan ergenligim ve safligin etkisinde hatalar yapabiliyor. Su an abdestimde namazimdayim ve cok huzurlu bir yuvam var.esime soylemem cok zor esim dunyanin en iyi insani ve onu kaybetmek beni yıkar.
ah canım benim Allah kolaylık versin tez zamanda o sapık belasını bulur inşallah şerefsizz pislik

Ben yerinizde olsam tanıdık bir avukat yada polis memuru bulur bu pisliği aratırdım,güzel,profesyonel bir konuşma yaptırırdım başına geleceklerle ilgili.O zaman korkar bu tipler,havlayan köpek ısırmaz,korktuğunuzu belli etmeyin,dik durun karşısında.Muhattap olmayın.

aynı şey aklıma geldi azcık korkutacan bu şerefsizleri

Cok değiştirdim numarami en son 2 yil önce degistirmistim simdi yine bulmus...
O zaman numaranı biri verdi ona.bu durumda evli olduğunu da duymuştur büyük ihtimalle.korkma git şikayet et.yada eşinin ailesinden yada senin ailenden guvenebilecegin erkek varsa yardım iste. Görüyoruz haberlerden bu pisliklerin tehditleri bitmiyor. Kadınlar da kimseye soyleyemediginden boyun eğmek zorunda kalıyor Her şeye. Allah yardimcin olsun

ah bu toplumumuz degilmi bu şerefsizlere bu fırsatı veren neymiş seni rezil edermiş kendi rezil ,şerefsiz rezaleti çıkaracak olan o rezil olacak siz mi oluyormuşsunuz onun kafasında
ne yaman çeliş ki
kendi rezalete batmış pislik çok sinirlendim şuan

Bakın ilk önce annesine ulaşın evli olduğunuzu eşinizin bu tehditlerden haberinin olmadığını haberinin olduğu takdirde çok kötü şeyler olacağını söyle eğer peşinizi bırakmazsa savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin.Yıllar evvel sevgili olduk öpüştük diye benim tüm hayatımı karartmasına izin veremem beni tehdit ediyo devam ederse bu tehditlerine tüm ülkeye rezil ederim.Müge Anlıya kadar çıkarım beni sahipsiz sanmasın de::)))

Şantaj ve tehditten dava açacağım o zaman hapis cezası alır oğlunuz de hiç korkma ilk önce ailesine haber vermelisin kesinlikle.

ah canım herkesi kendimiz gibi sanıyoruz ,bunu yetiştiren ana ne kadar normaldir acaba

Bakın bir de bu pislik sapık senin evli olduğunu ve eşinin askerde olduğunu mutlaka biliyordur o yüzden senden faydalanmaya çalışıyor elinde resim olduğunu zannetmiyorum güya resim var diye seni tehdit edip istediğini yaptıracak.Dik dur evliyim ve hamileyim seni savcılığa vereceğim beni tehdit edemezsin de.

Ayrıca olayı eşine anlatsan bile işte öpüşme resimlerimiz var şeklinde anlatma.Zamanında çıkmıştım ancak sonra bana uygun olmadığını görünce ayrıldım bunu hazmedemiyor beni tehdit ediyor ruhsal problemleri olan biri şeklinde anlat.Ve kesinlikle ilk önce karakola git onlar seni yönlendirirler.

Para verip cezadan kurtuldu diyorsun, bu en azindan siciline yazilmistir onun.. Bir daha git , baktilar gine ayni hata daha cidiye alirlar.. Korkma sakın, git hemen polise..

Savciliga git suc duyurusu yap. Anlat bize anlattigin gibi. Bi yol gosterirler mutlaka. Savcilikla gorustukten sonra numarani degistirirsin. Evlendim desen hala devam edermi acaba adi herif.

Canım eşin askerdeyken ona birşey söyleme bence sim kartının bozulduğunu felan dersin yeni bir hat alırsın ama mesajlarını felan sakla.. aynı olayı tekrarladığı için daha ağır ceza alabilir inşallah diyeceğim malesef böyle saplantılı adamları para cezası ile bırakıyolar hep. Sen git şikayetinde de bulun. Sonu ne olursa olsun cesaretini topla. Belki eşinde bu olayı sonradan duyacak olsa bile senin bundan ne kadar rahatsız olduğunu da elinden geleni yaptığın için anlayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…