- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi khaleesi41
-
Ailende çok güvendiğin bir erkeğe söyle o uğraşsınMerhaba hepinize
Ben 1buçuk yıllık evliyim. Çok mutlu bir evliliğim var ve eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Sorun şu ki ergenlik zamanında 17 18 yaslarimda birisi vardi beni tehdit eden. Benim adıma fake hesaplar açıp beni aileme akrabalarima rezil etmisti. Kendisiyle o zaman arkadaşlığımız olmuştu. Seneler geçti bu kisi yine hortladi cep telefonumu bulmuş ve yine ayni seyleri yapmakla tehdit ediyor beni evlendiğimi bilmiyor ve benimle evleneceksin numaranı degistirirsen seni rezil ederim diyor.
Benim babam yok esim askerde eğer bu olay patlarsa ben mahvolurum. Okadar kötüyüm ki sikaye etmek istiyorum nasil bir yol izlemeliyim esim öğrenmeden. Tehdit hakaret herşey var. Cok korkuyorum... Elinde 8 sene onceki yakınlaşmış fotoğraflarımız var. Esimi cok seviyorum guvenini kaybetmek istemiyorum.
Yapıcı yorumlarınıza ihtiyacım var...
Edit : 8 sene once ben bu pisligi şikayet ettim ve para cezası ile kurtuldu.
kesinlikle ailesine ulaş. de ki bakın durum böyle böyle. ben evlendim. eşim duyarsa kan çıkar. oğlunuzu uyarın. şayet devam ederse karakola gideceğim diye söyleyin.. yalnız bunları mesajla delille demeyin ki tehdit anlama gelmesin. o adamla sakın yüz yüze gelmeyin. cevap da verme. aslında en doğrusu eşine demek ama adam hem asker de hem de öpüşme gibi bir fotoğrafı kaldıramayabilir. Allah yardımcın olsun inş.
o şer..sizi de bildiği gibi yapsın
Canim ben olsam kesin ne mesaj nede ararm niye dersen esime soylesem bile tlf arasiltir eger giden tek bi mesaj yada cagri varsa bana istedigini yap cevapta verme esin tlf baktiginda konustugunuzu kesinlikle gormesin birak cevap vermeyinn sizin bi hataniz yoksa konusp mesaj cekmediyseniz sorun yapma savciliga ver havlayan köpek isirmaz kesinlikle muhatap olmaMerhaba hepinize
Ben 1buçuk yıllık evliyim. Çok mutlu bir evliliğim var ve eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Sorun şu ki ergenlik zamanında 17 18 yaslarimda birisi vardi beni tehdit eden. Benim adıma fake hesaplar açıp beni aileme akrabalarima rezil etmisti. Kendisiyle o zaman arkadaşlığımız olmuştu. Seneler geçti bu kisi yine hortladi cep telefonumu bulmuş ve yine ayni seyleri yapmakla tehdit ediyor beni evlendiğimi bilmiyor ve benimle evleneceksin numaranı degistirirsen seni rezil ederim diyor.
Benim babam yok esim askerde eğer bu olay patlarsa ben mahvolurum. Okadar kötüyüm ki sikaye etmek istiyorum nasil bir yol izlemeliyim esim öğrenmeden. Tehdit hakaret herşey var. Cok korkuyorum... Elinde 8 sene onceki yakınlaşmış fotoğraflarımız var. Esimi cok seviyorum guvenini kaybetmek istemiyorum.
edicem canım rabbim seni bu beladan kolaylıkla kurtarsınLutfen dua edin bana. Babasizim ben sığınacak kimsem yok Allahtan baska...
Böyle bir kanıya nasıl vardınız? ?elinizde ispantiniz var mi?? Ne kadar kolay geliyor insanları suclamak iftira atmak.hemcinsinize destek olmak yerine aksine dibe çekiyorsunuz. Gercekten de kadın kadının en büyük düşmanı. YazıkEsın askerde sende bır bosluga dusup bence yazmıssın,sımdıde cıkıs yolu arıyosun kolay gelsın arkadasım.
Gozunuzle mi gordunuz apacik iftira atiyorsunuz .. 'erkek niye suclu olsun canim kadin kuyruk sallamistir'zihniyeti ne zman bitecek?Böyle bir kanıya nasıl vardınız? ?elinizde ispantiniz var mi?? Ne kadar kolay geliyor insanları suclamak iftira atmak.hemcinsinize destek olmak yerine aksine dibe çekiyorsunuz. Gercekten de kadın kadının en büyük düşmanı. Yazık
Kimse buraya konu acmasin bari,taşlama ekipleri tetikte bekliyor
Yok hayatim,her konuda bi çıkıntı yapan olacak illa ki.ego tatmin etmeye gelmis destek olmaya değil. Nasıl sinirlendim...Gozunuzle mi gordunuz apacik iftira atiyorsunuz .. 'erkek niye suclu olsun canim kadin kuyruk sallamistir'zihniyeti ne zman bitecek?
Merhaba hepinize
Farkli bisi soyleyecegim derken bi kadinin namusuna dil uzattiginin farkinda bile degil.Yok hayatim,her konuda bi çıkıntı yapan olacak illa ki.ego tatmin etmeye gelmis destek olmaya değil. Nasıl sinirlendim...
Telefonda aramalarda engelle ve en yakın karokola gidip şikayet dilekçesi verin . Evli olduğunuzu ilk etepta söylemeyin , intikam almak için eşinize ulaşır .Maalesef var 8 sene önceki bazı yakınlaşmış fotoğraflar. Ergenlik döneminde yaptığım hata önüme çıktı cok kötüyüm. Evlendim desem tehdit ettigi seyleri yapar oyle pislik bir tip. Daha önce onu sikayet ettim ancak para cezasi ile kurtuldu.
evlendim diyceksin eşinede söyle saklarsan daha kötü olur sonra söylim cnmMerhaba hepinize
aynen ne güzel yazmışsınız burda kadın kadına destek olması gerekirken yerden yere vuranlar küçük görenler aşağılayanlar çok haklısnızBöyle bir kanıya nasıl vardınız? ?elinizde ispantiniz var mi?? Ne kadar kolay geliyor insanları suclamak iftira atmak.hemcinsinize destek olmak yerine aksine dibe çekiyorsunuz. Gercekten de kadın kadının en büyük düşmanı. Yazık
Kimse buraya konu acmasin bari,taşlama ekipleri tetikte bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?