Başımdaki büyük bela. Çıkmazdayım...

kesinlikle ailesine ulaş. de ki bakın durum böyle böyle. ben evlendim. eşim duyarsa kan çıkar. oğlunuzu uyarın. şayet devam ederse karakola gideceğim diye söyleyin.. yalnız bunları mesajla delille demeyin ki tehdit anlama gelmesin. o adamla sakın yüz yüze gelmeyin. cevap da verme. aslında en doğrusu eşine demek ama adam hem asker de hem de öpüşme gibi bir fotoğrafı kaldıramayabilir. Allah yardımcın olsun inş.
o şer..sizi de bildiği gibi yapsın

Ailende çok güvendiğin bir erkeğe söyle o uğraşsın

Yalnız şöyle de bir durum var, telefonunu bilen kişi zaten evli olduğunu da biliyordur. Telefonunu aldığı kişi söylemiştir evli olduğunu, sanki bana ortada başka bir durum var gibi geldi.

Sakın tehditlerine boyun eğip hata yapma,iyice çıkmaza düşersin
Hemen mesajlarıyla birlikte şikayet et.

Katılıyorum
Ben olsam ailesine giderim ben evli barklı kadınım yeter oğlunuzu tutun biraz derim

Bence ailenizde güvenilir bir erkek varsa ona söyleyin numara kendisine aitmiş gibi konuşsun . sen kesinlikle hic senin numaran olduğunu belli etme . Eşinde geldiğinde herşeyi anlat .Sen suçlu değilsin esin seni anlar bence . Geçmiş bitmiş sonuçta

Hemen ailesine ulaş.
Annesine babasına durumu anlat arkadaşların dediği gibi..
Devam ederse savcılığa vericem diye de belirt.
Hala devam ederse de güvendiğim bi akrabana polis yada savcı gibi aratıp ciddi bi konuşma yaptır.
Gerekirse arkadan polis telsiz sesi fln kullanın ki inandırıcı olsun.
Aklı g.tüne kaçsın şerefsizin..

Canim ben olsam kesin ne mesaj nede ararm niye dersen esime soylesem bile tlf arasiltir eger giden tek bi mesaj yada cagri varsa bana istedigini yap cevapta verme esin tlf baktiginda konustugunuzu kesinlikle gormesin birak cevap vermeyinn sizin bi hataniz yoksa konusp mesaj cekmediyseniz sorun yapma savciliga ver havlayan köpek isirmaz kesinlikle muhatap olma

madem belali oldugunu biliyordunuz keske esinizle paylassaydiniz ailenizin hberi olsaydi herhangi bi durumda arka cikmalari icin. Benzer durumu yasadim aramizda hicbisi gecmemesine ragmen tehditler ediyordu teklifler mesajlar.. evlendigimi duyunca daha da hirslanmisti boyle ruh hastasi kisiler var ne yazikki.
Allah kurtarsin bi an once

Esın askerde sende bır bosluga dusup bence yazmıssın,sımdıde cıkıs yolu arıyosun kolay gelsın arkadasım.
Böyle bir kanıya nasıl vardınız? ?elinizde ispantiniz var mi?? Ne kadar kolay geliyor insanları suclamak iftira atmak.hemcinsinize destek olmak yerine aksine dibe çekiyorsunuz. Gercekten de kadın kadının en büyük düşmanı. Yazık
Kimse buraya konu acmasin bari,taşlama ekipleri tetikte bekliyor

Gozunuzle mi gordunuz apacik iftira atiyorsunuz .. 'erkek niye suclu olsun canim kadin kuyruk sallamistir'zihniyeti ne zman bitecek?

Gozunuzle mi gordunuz apacik iftira atiyorsunuz .. 'erkek niye suclu olsun canim kadin kuyruk sallamistir'zihniyeti ne zman bitecek?
Yok hayatim,her konuda bi çıkıntı yapan olacak illa ki.ego tatmin etmeye gelmis destek olmaya değil. Nasıl sinirlendim...

Evliyim diyin bu kadar basit.
Evli bi insan bi başkasıyla evlenemiyor bu ülkede ne güzel şikayet etmişsiniz korktuğunuz bişey yoksa şikayet edin

Telefonda aramalarda engelle ve en yakın karokola gidip şikayet dilekçesi verin . Evli olduğunuzu ilk etepta söylemeyin , intikam almak için eşinize ulaşır .

Bir ara benim telefonuma sapık dadanmıştı sürekli arayıp taciz ediyordu , çok yakın iki erkek arkadaşım var dı bana bir fikir verdiler telefon numarasını bize ver çeşitli yerlerde erkekler tuvaletine yazalım ( beni arayın güzel bir gece geçirelim diye her yerde yazalım birazda o uğraşsın sapıklarla diye ) tabi bunu yapmadık ama fikir çok iyiydi . Telefon şirketini arayıp aramasınî engelledim küçük bir ücret karşılında .

evlendim diyceksin eşinede söyle saklarsan daha kötü olur sonra söylim cnm

aynen ne güzel yazmışsınız burda kadın kadına destek olması gerekirken yerden yere vuranlar küçük görenler aşağılayanlar çok haklısnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…