• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başımdaki dert yüzünden evlenmeyebilirm

Zoraki00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
144
0
96
Karabük
sLM Kızlar,
Nişanlımla uzun süredir sevgiliydik maddi konulardan dolayı erteledik düğünü.Anne ve babası yok Kendisiyle kalan bir erkek kardeşi var evlenmemz yaklasınca bende bazı korkular basladı.mesela tamam o cocuk askerden yeni geldi iş bulup durumu düzeltip evlenene dek bizde kalıcak amaa ben rahatsz olcam ne bilim kocam gelince rahat rahat oturamıcaz özel konuları sadece yatak odamızda konusucaz yaa baslı basına dert.bugün biraz daha actım konuyu nşanlım cok hassa bu konuda biraz dayan nolcak felan diyor dayanırım dayanmasına ama evlenince ilk zamanlardada bizle kalmaz inşallah dedim demez olaydım burnumdan getirdi lafı.sanki kötü bişey dedim onaa yoksa kardeşiyle ortak kurallara uyulduktan sonra ben napiyim benm sorunum insan evlendiğinde yalnız kalmak ister ilk zamanlar ama bunu anlamıyor o takmıs bi kere ben öyle dedim yaa beni cok kırdıı napcam bilmiyorum.
kardeşimi istemiyorsan direk yolları ayıralım dedi ben ona sonra kardeşini istememzlik olurmu benm demek istediğim baska desemde anlamadı dediğim dedik caldıgım düdük hesabı cok sinirli en son bayagı bi tartıstık.tamam o halde söyleyim cüneytee yengen seni istemiyo baska yer bul diyim deyip suratıma kapadı telefonu:(( kızlar ben napcam ben cok üzülüyorum sevdiğimi üzmek istemesdim ama anlamıyo takmıs bi kere kardeşini istemediğim lafına cok zor durumdayım yaa :((

ama yasıda buyuk cocugun yani cocukta değil genc yani bence dogru olmaz sizle kalması ilk asamada bide ama nişanlınız hemen kestirip atmıs yarın birgun siz o evde o cocuga seste cıkaramayacaksınız

Nişanlınızın verdiği tepki yanlış siz yeni evlisiniz ve yalnız kalmak istemeniz normal
İkincisi kardeşi erkek ne kadar rahat olabilirsiniz ki yanında aynı evin içinde bu durumu düşünüp bir şeyler üretmeliydi kestirip atmakla yanlış yapmış

bence nisanlin bu söyledigin lafi cok abartmis..
ama onuda anlamak gerek anne baba yok baslarinda anladigim kadariyla bir erkek kardesi var tabiki yaninizda kalmasini ister...sonucta ayni durum sende olsaydi sende kardesinin yaninda kalmasini isterdin...
peki nisanlanmadan önce billiyormuydun evlendikten sonra kardesiyle ayni evde oturmak istedigini?????

Nişanlının evde emsaliniz bir erkekle yaşamanı bu kadar normal karşılaması anormal bence.
Sen daha kocanın afedersin ama çamaşırlarını yıkamaya alışırken bir de askerliği bitmiş delikanlının sorumluluklarını alacaksın.
Nişanlın nasıl bu kadar rahat aklım almıyor..?
Sorun sende değil nişanlında,kız olsa ,ne bileyim annesi olsa..
Garip ya.. yeni evli çift sevişir koklaşır fingirdeşir ne yapacak bu adam ayaklarını uzatıp sizi mi izleyecek.
Sen evde ne bileyim şortla gezemeyecek misin hiç..?
bilemiyorum..

nişanlın da bi tuhafmış yani ateşle barut dururmu hiç yanyana:67::20:bende yani ilk oduğumda ne güzel kaynana kayınpeder yokmuş diyodum ki bi baktım kayın varmış aynı evde kalacak olcak iş değil yani.İlla ki eş taraftan birinin olması şartmı yaa şu evliliklerde:36::37:anlamıyorum ya yanlız bırakın insanları yav.:47:

Siz haklısınız şu durumda kesinlikle.
Bir kere orta yol aranmamış usulunce, nezaketen de olsa Size danışılmamış.
Koskoca adamı kabul etmek zorunda değilsiniz, kaldı ki Siz endişelerinizi dile getirdiniz diye azar işitecek değilsiniz. Tabiki kafanıza yatmayan şeyleri paylaşacaksınız.
Bence Siz şu an bir adım atmadan bekleyin.
Her şerde bir hayır vardır.
Bu yüzden Sizden ayrılacağını zannetmem hem ne olursa olsun kaybetme korkusuyla hareket etmeniz Size zarar verebilir.
Hayırlısı olsun inş..

bir bayanın akranı ve de üstelik yabancı bir erkekle aynı evi paylaşması eminim çok zor olur..
insan evde kendi erkek kardeşinden bile, bazı durumlarda çekinirken..
sizin, size yabancı birisi ile, üstelik yeni evli iken bir arada yaşıyor olmanız, fazlaca problem açabilir ..
ayrıca; nişanlınızın da bir çırpıda kardeşimi istemiyorsan ayrılırız diyerek sizi zora koşması da hiç hoş değil..
nişanlınıza yaşayacağınız problemleri makul bir dille anlatıp uzlaşmaya çalışın..
kardeşine küçük bir ev tutabilirsiniz belki, durumunuz el verirse..yemeğin sizde yiyebilir, çamaşırını siz yıkayıverirsiniz vs.. ama aynı evin içinde olamazsınız..
umarım sorununuz çözülür ve mutlu sona ulaşırsınız inşaAllah :65:

Nisanlin icin cok hassas bir konuya bu sekilde yaklasmaman gerekirdi, sonucta annesi babasi yokmus. Madem ayri eve cikacak bi sure sonra, ozaman evliligi biraz ertelemeyi dusunemezmisiniz? Ayni evin icinde nikah dusen koskoca bir adamla kalinirmi hic. Hadi nisanlinin aklina kotu sey gelmiyo kardesimdir diyo, hic dizi/fim izlememismi ya. Onlar gercekte olan olaylari gosteriyorlar aslinda..akil var mantik var..

nişanlının yanlış yaptığını düşünüyorum...
üzülme bence....

Sen çok haklısın...Yeni evli olacaksın sonuçta insan eşiyle yalnız kalmak ister
diğer arkadaşların dediği gibi sarılırsın koklaşırsın,canın ister sevişirsin
geceliğinle dolaşmak istersin,vs.vs.

Dünya'da bu kadar kötü olaylar yaşanırken neden bunları görmezden gelirler
Kocaman adam yani akla mantığa sığmayacak bir durum bu istediği
ayrıca nişanlının sana minnetide yok,bütün yük sende olacak
eşin rahat olacak çünkü onun kardeşi,ama sana yabancı...

Senin kardeşin aynı durumda olsa eminim kabul etmezdi
bir dolu bahane üretirdi.
Erkek milletini anlamak çok zor.

Bence sen tavrını sürdür arkadaşım,bırak ayrılırsada ayrılsın
1 gün 2 gün oturur ağlarsın sonra geçer.
Ömür boyu ağlayıp mutsuz olmaktan daha iyidir.
Bırak onlarda eşek kadar kardeşiyle birlikte yaşamayı kabul edecek
sözde eş ama aslında bakıcı bulsunlar kendilerine.

senin ailen ne diyor bu duruma?tepki göstermiyorlar mı?

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler cvp için.valla kız kardeşide var ona laf etmedim ama benm derdim erkek kardeşi kız kardeşi köyden gelmiş pek bişey bilmyo hadi ona bişeyler öğretirim ama kızda olsa erkekde olsa ne biliyim yeni cift olunca zorlanıcaz demez olaydım sen kardeşlerimi istemiyosun bastan neden söylemedn dedi yaa biz sevgiliyken tamam biliyordum bizle kalcaklarını ama zaman yaklasınca birde cevre etkeni beni hep o yönde düşünmeye itti ama ben kötü bisey demedimkiii sadece ilk zamanlarda en azından 2 ay yalnız kalalım dedim ama bunu basta ben aynı yerde kalamam dedimde ilk zamanlar dememişim ya beyefendi alındı ama cok kırıldım beni anlamıyor simdide diyorkii özür dilerim ozaman söyleyim kardeşlerime kusura bakmayın siz bizde oldugunuz sürece yengenz rahat edemeyecek o yüzden yol yakınken size herseyi söyliyim diyecekmiş.ya bu nedir yaaa böyle sey denirmi? ben kötü durumda kalcam sanki istemiyorum dedim anlatamıyorum nişanlıma bunu:43: bende ne diyosan de beni anlamıyosun dedim bi daha bukonuyu kapat dedii ben güzel bi dille gerekeni söylerim dedi kız kardeşine birde erkek kardeşine ben napcam yaaa offffffffff :50:

benm ailem kız için bişey demiyor dayan kızım hem sevap olur diyoo ama erkek için hiç bişey diyemiyorlar sadece üzülüyolar.onlarada üzülüyorum ben üzülünce onlar kahroluyolar dolayısıyla arada kalıyorum

Sen çok haklısın...Yeni evli olacaksın sonuçta insan eşiyle yalnız kalmak ister
diğer arkadaşların dediği gibi sarılırsın koklaşırsın,canın ister sevişirsin
geceliğinle dolaşmak istersin,vs.vs.

Dünya'da bu kadar kötü olaylar yaşanırken neden bunları görmezden gelirler
Kocaman adam yani akla mantığa sığmayacak bir durum bu istediği
ayrıca nişanlının sana minnetide yok,bütün yük sende olacak
eşin rahat olacak çünkü onun kardeşi,ama sana yabancı...

Senin kardeşin aynı durumda olsa eminim kabul etmezdi
bir dolu bahane üretirdi.
Erkek milletini anlamak çok zor.

Bence sen tavrını sürdür arkadaşım,bırak ayrılırsada ayrılsın
1 gün 2 gün oturur ağlarsın sonra geçer.
Ömür boyu ağlayıp mutsuz olmaktan daha iyidir.
Bırak onlarda eşek kadar kardeşiyle birlikte yaşamayı kabul edecek
sözde eş ama aslında bakıcı bulsunlar kendilerine.

senin ailen ne diyor bu duruma?tepki göstermiyorlar mı?

benm ailem kız için bişey demiyor dayan kızım hem sevap olur diyoo ama erkek için hiç bişey diyemiyorlar sadece üzülüyolar.onlarada üzülüyorum ben üzülünce onlar kahroluyolar dolayısıyla arada kalıyorum

Bırak söylesin,resmen seni tehdit ediyor farkında değil misin?

Bırak söylesin,resmen seni tehdit ediyor farkında değil misin?

Ben ona söyledim kız kardeşini evlenene dek kabulüm ama erkek olmaz dedim
tamam annesi babası yok amaa bende insanım özelim var düşünsenize kızkardeşinin yanında bile cekinirken erkek kardeşini nasıl cekeyim.

Canım benim kız kardeşi hepimiz anlarız sevaptır doğru sahipsizler sonuçta
Erkek kardeş kabullenilmesi zor bir durum...

Çok yakın bir arkadaşım 4 ay sonra evleniyor
oda görümcesiyle yaşayacak mesela
Hemde ailesi var köydeler diye
kız abisin yanında yaşamak istiyor
arkadaşım bunu kabul etti ama yinede düşünüyor
Brownim kızda olsa insan rahatsızlık duyuyor diye...

bence nisanlin bu söyledigin lafi cok abartmis..
ama onuda anlamak gerek anne baba yok baslarinda anladigim kadariyla bir erkek kardesi var tabiki yaninizda kalmasini ister...sonucta ayni durum sende olsaydi sende kardesinin yaninda kalmasini isterdin...
peki nisanlanmadan önce billiyormuydun evlendikten sonra kardesiyle ayni evde oturmak istedigini?????

evt biliyodum ama mantıken kızkardeşi kalır evlenene dek diye düşünüyodum ne biliyim böyle oldugunu

Canım benim kız kardeşi hepimiz anlarız sevaptır doğru sahipsizler sonuçta
Erkek kardeş kabullenilmesi zor bir durum...

Çok yakın bir arkadaşım 4 ay sonra evleniyor
oda görümcesiyle yaşayacak mesela
Hemde ailesi var köydeler diye
kız abisin yanında yaşamak istiyor
arkadaşım bunu kabul etti ama yinede düşünüyor
Brownim kızda olsa insan rahatsızlık duyuyor diye...

Kızkardeşine evt dedim zaten ama düşünsee insan ona bile çekinirken su anki duruma bakk benimi deniyo yada anlamadım kardeşine diyecekmişki yengen rahatsız olmasın sen ayrı evde kal bende böyle demesini değilde makul bi dille anlatmasını istiyorum beni deli ediyoo

Kızkardeşine evt dedim zaten ama düşünsee insan ona bile çekinirken su anki duruma bakk benimi deniyo yada anlamadım kardeşine diyecekmişki yengen rahatsız olmasın sen ayrı evde kal bende böyle demesini değilde makul bi dille anlatmasını istiyorum beni deli ediyoo

sen yarın öbür gün kızkardeşimide istemessin sen cok sey istemeye basladın dedi birdeeeee
bir sey söyledim işitmediğim laf kalmadıı.Ben ona zorlanırız ilk zamanlar dedim abarttıda abarttı istemiyomusum istemiyorum evt ama elden gelen bişey yok ama anlamıyor bunu

Back
X