Ben kötü bi niyetle konu açmadım. Konumu kapatıp özür diliyorum. Şikayetinizi almanızı rica ederim. Çok üzgünüm. 44 yasında ailesini- yanında kızı ile kalan bir kadınım.
Madem 44 yaşındasınız, oturun bir düşünün.
Burada daha önce bu şekilde çok konu açıldı ve illa sonu dine bağlandı. Oradan inanç içindeki yorum farkları, yorum farkının tartışması, sonra "Ben Kur'ana bakarım"lı atışmalar ki herkes bakıyor ama herkes bir ayrı... Biri der oradan şu şu yorumlar doğrudur, diğeri hayır öyle değil böyle... Kimi der "Adet" kimi der "Emir" vs vs....
Bu konu hassas bir konu çoğu kişi için ve hep aynı yere kaydığı-kaydırıldığı için yasaklı konulardan biri. Baş örtüsü, din ile bağdaştırılan bir şey olduğundan, din ile ilgili yorumlar geliyor ister istemez.
Biz daha şekli, niyeti, inancı yorumlamada polemiksiz kalamazken, sizin kendinizle-çevre etkisi ile böyle gel gitler yaşamanız gayet doğal. Sadece şunu söyleyebilirim ki 44 yaşına kadar "Ne için?" sorusunun cevabını "El için" olarak aldıysanız, bence biraz da "Kendim için" kısmını irdeleyin.
Mezara yalnız gireceksiniz. Günahı sevabı kısmı sizin inancınızla ilintili, ancak "El için" doğmadıysak, "El için" ölmüyorsak, "El için" de yaşamamak lazım.
Konunuz şikayet sebebiyle kapatılır zaten, siz takılmayın.