annem zorla ayirdi esimden diyorsunAnnem babam, ablam ,yeğenim, kızım ve ben aynı evdeyiz. Evde çok büyük sorunlar var. Mesele buraya dayanıyor. Sadece baş değil. Annem yuvamı yıktı, eşimden beni ayırdı, ablama da aynısını yaptı. Kızımın giydiği eteğin rengi bile sorun ve kavga bu evde. Tek başıma eve çıkma gücüm yok. Boşandığım eşim ev alacağım dön diyor.
Sadece mandal toka takmak için mi şaka gibisin. Dışardaki güneşi düşüneceğine ahiretini düşün bence. Başında bir ayet taşıyorsun. İstediğin için değil Allah emrettiği için örtüyorsun. İstediğin zaman atılacak bişey değil ki. Bi daha düşün derimLise 2 den beri başı kapalıyım. Artık başımı açmak istiyorum. Rüyalarında saçlarımı kat kat kestirmişim dışardayım görüyorum. Annem de yanımda birşey demiyor görüyorum. Öyle boyatıp çok gösterişli olmak da hoşuma gitmiyor. Saçını toplayıp mandal tokayla bağlayan kadınlara bakıp bakıp iç geçiriyorum. Tek isteğim mandal tokayla saçlarımı toplayıp güneşin altında rüzgarda dolaşmak.
mune lutfen konuyu kapatmayinHanımlar,
dilerim ama dilerim konu da dini içerikli yazılar yoktur, dalga geçenler zaten yandı da, dini içerik yazan varsa ekstra yandı.
Bir kadın burada derdini yazıyor, konu içeriğinin baş örtüsü olması hemen rahatsız ediyor nedense, oysa mesele kişilik hakları, bir kadın üzerinde kurulan baskı, bir kadının derdi, bir kadının ailevi ve çevresel sorunları, kadın dertli anlatabildim umarım.
Eşim şans oyunları oynuyordu
Büyük bir kavga olmadıkça veya hakaretler havada uçuşmadığı müddetçe dokunmayacağım, az biraz konu sahibesinin yazdıklarına baktım, gerçekten dertleşmeye ve fikir almaya ihtiyacı var.mune lutfen konuyu kapatmayin
gercekten destege ve fikirlere ihtiyaci var konu sahibinin
dinle alakali degil bu konu
Annem babam, ablam ,yeğenim, kızım ve ben aynı evdeyiz. Evde çok büyük sorunlar var. Mesele buraya dayanıyor. Sadece baş değil. Annem yuvamı yıktı, eşimden beni ayırdı, ablama da aynısını yaptı. Kızımın giydiği eteğin rengi bile sorun ve kavga bu evde. Tek başıma eve çıkma gücüm yok. Boşandığım eşim ev alacağım dön diyor.
Eşim şans oyunları oynuyordu
açılışa davetli miyiz?
Başörtüm benim kimliğim , onunla gurur duyuyorum . Gençliğimde senin gibi isteklerim olmuştu , olabilir , normal . Hepsini eşimin yanında yapabiliyorum artık , bu yetiyor :)Lise 2 den beri başı kapalıyım. Artık başımı açmak istiyorum. Rüyalarında saçlarımı kat kat kestirmişim dışardayım görüyorum. Annem de yanımda birşey demiyor görüyorum. Öyle boyatıp çok gösterişli olmak da hoşuma gitmiyor. Saçını toplayıp mandal tokayla bağlayan kadınlara bakıp bakıp iç geçiriyorum. Tek isteğim mandal tokayla saçlarımı toplayıp güneşin altında rüzgarda dolaşmak.
Başörtüm benim kimliğim , onunla gurur duyuyorum . Gençliğimde senin gibi isteklerim olmuştu , olabilir , normal . Hepsini eşimin yanında yapabiliyorum artık , bu yetiyor :)
Çok teşekkür ederim tüm mesajları dikkatlice okudum. Önümü görmem için bana ışık tuttu. Meselem sadece saç filan değil. Boşanınca aile yanına sıpındım. Dışarı çıkmama yürüş yapmama hatta kızımı verdiğim spor kurslarına kadar baskı altındayız. Evde babam annem ve bir de onları kışkırtan ablam var. Bir sn önce evini ayıracağım. Evini ayırınca buradan müjdeyi vereceğim. Ben ben olacağım. Kızım da kendisi olacak. Herkese çok teşekkürler ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?