Basi kapali istiyordu ise basta oyle birini bulacakti. Lfta bosamak kolay. Bence kendinden odun verme.İyi akşamlar hanımlar. Öncelikle herkese şimdiden teşekkür ederim fikir ve önerileriniz için. Belki taşlanıcam fakat bunu bile bile yazıyorum.Ben iki yıllık evliyim ve bir buçuk yıldır tesettürlüyüm. Kaçarak evlendim.Evlendiğimden beri eşimin babaanesi dedesi babası başta olmak üzere bütün aile bu kız kapansın diyip durdular. Tabi eşimde istiyordu. Bende bir akşam miraç kandiliydi eşim işten gelmeden ona sürpriz olsun diye başımı kapattım güzel giyindim ama sadece o sevinsin diye. Ama o gün eşim herşeyi oldu bittiye getirip herkese fotoğraf attı.Benim kapandığımı söyledi herkese. Tabi karşı da çıksam kimse dinlemedi. Bir buçuk yıldır başım kapalı. Fakat içim hiç rahat değil.Kendimi çok çirkin hissediyorum.Şimdi eşimin şehir dışında kalıcı işi olma ihtimali var eğer iş olursa ona da söyledim artık ailen olmayacak baskı da yok ben başımı açmak istiyorum dedim fakat asla izin vermedi ve direk bana ayrılırız dedi. Ne yapacağım ben hiç bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Tesekkur Allahin emri guzellik icin degil bence esini dinle acilma ya hic kapanmicaktin madem kapandin acilmak bana sacma geliyo dalga gecer gibi mesela ben nisanlandigimda kapandim keske daha oncede kapali olsaymisim diyorum ama tabi sizin ve esinjzin karariİyi akşamlar hanımlar. Öncelikle herkese şimdiden teşekkür ederim fikir ve önerileriniz için. Belki taşlanıcam fakat bunu bile bile yazıyorum.Ben iki yıllık evliyim ve bir buçuk yıldır tesettürlüyüm. Kaçarak evlendim.Evlendiğimden beri eşimin babaanesi dedesi babası başta olmak üzere bütün aile bu kız kapansın diyip durdular. Tabi eşimde istiyordu. Bende bir akşam miraç kandiliydi eşim işten gelmeden ona sürpriz olsun diye başımı kapattım güzel giyindim ama sadece o sevinsin diye. Ama o gün eşim herşeyi oldu bittiye getirip herkese fotoğraf attı.Benim kapandığımı söyledi herkese. Tabi karşı da çıksam kimse dinlemedi. Bir buçuk yıldır başım kapalı. Fakat içim hiç rahat değil.Kendimi çok çirkin hissediyorum.Şimdi eşimin şehir dışında kalıcı işi olma ihtimali var eğer iş olursa ona da söyledim artık ailen olmayacak baskı da yok ben başımı açmak istiyorum dedim fakat asla izin vermedi ve direk bana ayrılırız dedi. Ne yapacağım ben hiç bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
sadece kendisinin kararı bence.Tesekkur Allahin emri guzellik icin degil bence esini dinle acilma ya hic kapanmicaktin madem kapandin acilmak bana sacma geliyo dalga gecer gibi mesela ben nisanlandigimda kapandim keske daha oncede kapali olsaymisim diyorum ama tabi sizin ve esinjzin karari
Ben fikrimi soyledim sadece tabiki isteyen istediğini yaparsadece kendisinin kararı bence.
ne demek madem hiç kapanmayacaktın.
isteyen istediğini yapar
Sebep yok işte başımı açarsam bitermiş.ayrıl.
işi mişi bekleme
direkt bu laftan sonra ayrıl bu ne ya?!
sebebi neymiş peki ?
Demekki bazı insanlar kaldıramıyor. Bende bu dayatmayla zorla yaşamak istemiyorum.Koca icin kapanmanin omru 1.5 sene suruyor demek ki.
Kapanmanin asil amacini ogrenin sonra kapanin.
Benden hiç beklenmese de bende açılıp kapandım.Tesekkur Allahin emri guzellik icin degil bence esini dinle acilma ya hic kapanmicaktin madem kapandin acilmak bana sacma geliyo dalga gecer gibi mesela ben nisanlandigimda kapandim keske daha oncede kapali olsaymisim diyorum ama tabi sizin ve esinjzin karari
başını açınca hafif kadın mı olurmuşsunuz ne olurmuş yani onu merak ediyorum.Sebep yok işte başımı açarsam bitermiş.
Yine bir zorla kapanma konusu .. Tesettür cocuk oyuncagi degil .. Allah rizasi icin icinizden geliyorsa yapilmali yoksa hic bir anlami yok .. hic kapanmayacaktiniz .. Sürpriziniz elinizde patlamis..İyi akşamlar hanımlar. Öncelikle herkese şimdiden teşekkür ederim fikir ve önerileriniz için. Belki taşlanıcam fakat bunu bile bile yazıyorum.Ben iki yıllık evliyim ve bir buçuk yıldır tesettürlüyüm. Kaçarak evlendim.Evlendiğimden beri eşimin babaanesi dedesi babası başta olmak üzere bütün aile bu kız kapansın diyip durdular. Tabi eşimde istiyordu. Bende bir akşam miraç kandiliydi eşim işten gelmeden ona sürpriz olsun diye başımı kapattım güzel giyindim ama sadece o sevinsin diye. Ama o gün eşim herşeyi oldu bittiye getirip herkese fotoğraf attı.Benim kapandığımı söyledi herkese. Tabi karşı da çıksam kimse dinlemedi. Bir buçuk yıldır başım kapalı. Fakat içim hiç rahat değil.Kendimi çok çirkin hissediyorum.Şimdi eşimin şehir dışında kalıcı işi olma ihtimali var eğer iş olursa ona da söyledim artık ailen olmayacak baskı da yok ben başımı açmak istiyorum dedim fakat asla izin vermedi ve direk bana ayrılırız dedi. Ne yapacağım ben hiç bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bende öyle dedim madem başı kapalı istiyordun o halde öyle birini bulsaydın dedim ben senin tesettürlü halini düşündüm falan diyorBasi kapali istiyordu ise basta oyle birini bulacakti. Lfta bosamak kolay. Bence kendinden odun verme.
Ülkemizde başını kapatıp sonra yeniden açan kadınlara pek hoş gözle bakılmıyor,bence kocası çevre aile dedikodusundan korktuğu için açılmasına izin vermiyor.başını açınca hafif kadın mı olurmuşsunuz ne olurmuş yani onu merak ediyorum.
Tabiki dinimizde zorlama yoktur o konuda katiliyorum ama ilk kapandigi icin hata orda zaten keske en bastan kapanmasaymisBenden hiç beklenmese de bende açılıp kapandım.
Hele ki kimse bana baskı yapmamışken, arkadaşımdan özenerek kapandım.
Ve sonra yapamayacağımı anlayıp açıldım.
Dininize çok bağlıysanız gönülsüz yapılan bir ibadetten hayır gelmeyeceğini de bilmeniz gerekiyor.
Bende mi çevre baskısı görüp yıllarca kapalı kalsaydım, insan yapmak istediğini yapmalı bence. Kapanmak istiyorsa kapanmak açılmak istiyorsa açılmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?