Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılsın ozaman başkası için kapanılmazİyi akşamlar hanımlar. Öncelikle herkese şimdiden teşekkür ederim fikir ve önerileriniz için. Belki taşlanıcam fakat bunu bile bile yazıyorum.Ben iki yıllık evliyim ve bir buçuk yıldır tesettürlüyüm. Kaçarak evlendim.Evlendiğimden beri eşimin babaanesi dedesi babası başta olmak üzere bütün aile bu kız kapansın diyip durdular. Tabi eşimde istiyordu. Bende bir akşam miraç kandiliydi eşim işten gelmeden ona sürpriz olsun diye başımı kapattım güzel giyindim ama sadece o sevinsin diye. Ama o gün eşim herşeyi oldu bittiye getirip herkese fotoğraf attı.Benim kapandığımı söyledi herkese. Tabi karşı da çıksam kimse dinlemedi. Bir buçuk yıldır başım kapalı. Fakat içim hiç rahat değil.Kendimi çok çirkin hissediyorum.Şimdi eşimin şehir dışında kalıcı işi olma ihtimali var eğer iş olursa ona da söyledim artık ailen olmayacak baskı da yok ben başımı açmak istiyorum dedim fakat asla izin vermedi ve direk bana ayrılırız dedi. Ne yapacağım ben hiç bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Amacım asla sizi yargılamak ya da eşinizi haklı çıkarmak değil. Hiçbir eşin karşıdakine böyle bir konuda baskı uygulaması zaten kabul edilemez fakat;Bende bir akşam miraç kandiliydi eşim işten gelmeden ona sürpriz olsun diye başımı kapattım güzel giyindim ama sadece o sevinsin diye.
Bence biraz tesettürün mahiyetini, neden gerekli olduğunu araştırın sağlam kaynaklardan. Kararınızı bunun sonrasına saklayın.Demekki bazı insanlar kaldıramıyor. Bende bu dayatmayla zorla yaşamak istemiyorum.
İyi akşamlar hanımlar. Öncelikle herkese şimdiden teşekkür ederim fikir ve önerileriniz için. Belki taşlanıcam fakat bunu bile bile yazıyorum.Ben iki yıllık evliyim ve bir buçuk yıldır tesettürlüyüm. Kaçarak evlendim.Evlendiğimden beri eşimin babaanesi dedesi babası başta olmak üzere bütün aile bu kız kapansın diyip durdular. Tabi eşimde istiyordu. Bende bir akşam miraç kandiliydi eşim işten gelmeden ona sürpriz olsun diye başımı kapattım güzel giyindim ama sadece o sevinsin diye. Ama o gün eşim herşeyi oldu bittiye getirip herkese fotoğraf attı.Benim kapandığımı söyledi herkese. Tabi karşı da çıksam kimse dinlemedi. Bir buçuk yıldır başım kapalı. Fakat içim hiç rahat değil.Kendimi çok çirkin hissediyorum.Şimdi eşimin şehir dışında kalıcı işi olma ihtimali var eğer iş olursa ona da söyledim artık ailen olmayacak baskı da yok ben başımı açmak istiyorum dedim fakat asla izin vermedi ve direk bana ayrılırız dedi. Ne yapacağım ben hiç bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.