• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başımın belası şu kıllar

bikedimbileyokanliyomusun

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
28
2
6
İstanbul
Öncelikle merhabalar. Ben 16 yaşındayım ve kıllarla -tüylerle demiyorum- başım dertte. :14: Vücudum her yerinde kıl var. Sadece sırtımın üst kısımların yok ama geri kalan heryerde kıl var. :43: Aman ne olacak temizle işte diye düşünebilirsiniz ama artık makine bile almıyor o kadar uzunlar ki. Bu yıl lazer yaptıracaktım ama doktor 16 yaşını doldurduktan sonra yapman daha sağlıklı dedi. Hormon testi yaptırdım her şey normal. Irsi olabilir belki ama benim kadar kıllısını görmedim. En yakın arkadaşım dahi imalı bir şekilde konuşarak bana laf sokuyordu. Hiç unutmam ilkokul 1 de iken büyük sınıflardan 2 tane kız kollarıma bakıp bana maymun demişti. Sırf bu kıllar yüzünden evlenmiycem. Göğsümün neredeyse ucuna kadar kıl var. Bıktım artık ya. Bazen ağladığım bile oluyor :85: Napcam ben :84:

canım benim bu kadar sabretmişsin bir iki senecik daha bekle olmaz mı
şimdilik görünen yerlerine ağda yaptır çok rahatsız oluyorsan

kafanı da böyle şeylere yorma dana küçücüksün derslerine bak olur mu tatlım :)
yanlış anlamada kılla tüyle alakası yok o yaşlarda herkes neredeyse maymun gibi ya :) vücut yüz saç baş hepsi ayrı telden oynuyor zaten sana o lafı diyenler utansın sen değil ;)

Canım bence oturduğun yerde yakın bi bayan kuaförüne git ve ağda yaptır epilasyon tamamen kalıcı olmuyor ve kaliteli bir yerde yaptırmazsan vücudunda bazı yerlerde bikini bölgesi gibi yanıklarda oluşabiliyormuş ben 19 yaşındayım yıllardır yaptıra yaptıra tüylerimde azaldı ağdanın acısınıda hissetmiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim bu kadar sabretmişsin bir iki senecik daha bekle olmaz mı
şimdilik görünen yerlerine ağda yaptır çok rahatsız oluyorsan

kafanı da böyle şeylere yorma dana küçücüksün derslerine bak olur mu tatlım :)
yanlış anlamada kılla tüyle alakası yok o yaşlarda herkes neredeyse maymun gibi ya :) vücut yüz saç baş hepsi ayrı telden oynuyor zaten sana o lafı diyenler utansın sen değil ;)

dediğin gibi yapıcam ablacım :) başka seçenek yok

Canım bence oturduğun yerde yakın bi bayan kuaförüne git ve ağda yaptır epilasyon tamamen kalıcı olmuyor ve kaliteli bir yerde yaptırmazsan vücudunda bazı yerlerde bikini bölgesi gibi yanıklarda oluşabiliyormuş ben 19 yaşındayım yıllardır yaptıra yaptıra tüylerimde azaldı ağdanın acısınıda hissetmiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben o kadar ağda yaptım yine aynı yine aynı

1-2 sene daha sabeet tatlım. sık sık ağda yaptır o zaman çinde. başka yapıcak bişey yok. ha bide tüğ dökücü kremler var. onlardanda kullanabilirsin.

Lazer herşeyi hallediyor merak etme, 1-2 sene idare et ağdayla.. Ağda, makineden iyidir. Adetin bittikten sonra yap ağdanı, adet zamanı yaparsan daha çabuk çıkar. Ben bikini bölgemden lazerle kurtuldum. Sen de görürsün o günleri merak etme, şimdilik birazcık zaman..

Back
X