- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
Tabi .ama hamileyken olmaz.Çok sık yapılıyormuş ama son çare olabilir ancak. Çok riskli bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi .ama hamileyken olmaz.Çok sık yapılıyormuş ama son çare olabilir ancak. Çok riskli bence.
Çok utanarak bir şey diyeceğim
Koltuklarına günlük ped koy. o ilk sayfadaki gibi bir öneri yani. tişörtün koltuk altlarına görünmicek şekilde yapıştır. Çok ince beyazlarda belli oluyor ama onda koyma.
Mantıksız olsa da işe yarıyor.
Duştan sonra koltukaltına karbonat sürebilirsin
Koku yok demişsşn ama hafifte olsa bardır onun içinde bebek pudrası sürebilirsin
Selam hatunlar
Başlıktan anlaşılacağı üzere terlemekten çok çekiyorum. Bölge: koltuk altım
Tabi ki hava sıcak çok doğal ve olması gereken bir şey ama düşünsenize üstünüzde açık renk t-shirt ve koltuk altınızda kabak gibi nem haresi
Asla ter kokusu olmaz. Duşumu falan düzenli alırım. Şu sıralar hamile olduğum için ter önleyici stick falan da kullanamıyorum içerisinde paraben var diye basit bir roll on kullanabiliyorum sadece.
Ayrıca belirteyim kıl problemimi de lazerle çözmüştüm hiç yok.
Şimdi ve ileride kullanabileceğim bir yöntem var mıdır?
Hamileyken bişey yapamazsınız. Koltukaltı pedi kullanmak dışında.
Aşırı terlemesi olmayan insanlar bizi anlamaz. O yüzden herkes terliyor diyenlere çok kulak asmayın. Evet herkes terliyor ama bizim kadar değil.
Ben medikal roll on kullanıyorum. İşe yarıyor kullandığım süre boyunca. Yazın kurtarıcım oluyor diyebilirim. Hamileyken kullanılmaz muhtemelen ama yine de bir doktorunuza danışın.
Duştan sonra koltukaltına karbonat sürebilirsin
Koku yok demişsşn ama hafifte olsa bardır onun içinde bebek pudrası sürebilirsin
Koltuk altı için karbonat ve bebek pudrasını karıştırıp sürebilirsin. Siyahlarda biraz sıkıntı oluyor ama diğer renklerde sorun olmadı hiç. Karbonat kokuyu önlüyor, pudrada nemini alıyor.
Esasen siz terden değil görünmesinden şikayetçisiniz koltuk altı olmayan giysi giyseniz yani yarım kollu değil de askılı
Yani o ıslanacak yeri azalsa şu hamilelik döneminde ürün kullanamadığınız için bir çözüm olur mu acaba
Selam hatunlar
Başlıktan anlaşılacağı üzere terlemekten çok çekiyorum. Bölge: koltuk altım
Tabi ki hava sıcak çok doğal ve olması gereken bir şey ama düşünsenize üstünüzde açık renk t-shirt ve koltuk altınızda kabak gibi nem haresi
Asla ter kokusu olmaz. Duşumu falan düzenli alırım. Şu sıralar hamile olduğum için ter önleyici stick falan da kullanamıyorum içerisinde paraben var diye basit bir roll on kullanabiliyorum sadece.
Ayrıca belirteyim kıl problemimi de lazerle çözmüştüm hiç yok.
Şimdi ve ileride kullanabileceğim bir yöntem var mıdır?
Onu bilmiyorum canım ama gerçekten kesin çözümAraştırırım. Kimyasal mı hamileyken kullanılabilir mi?
Canım zaten sürekli kullanmıyosun bana ilk günden etki etti, bi doktora danış istersen. Bi süre sonra yeniden terlemeye başlıyosun o zaman tekrar sürüyosun. Nette çok kullanıcı yorumu var bi oku derim.@Has nicktir okudum biraz hamileyken kullanıma uygun değil gibi. Sonraki çözüm bu bence.
Nasıl etki ettiğini anlamadım ama. 1-2 hafta sonra azaltın yazıyor. Ter bezlerini mi kurutuyor yani?
tam ben gondercektimEki Görüntüle 1845398
Şöyle birşey.
aynen katılıyorum tüm dünya terliyor bu sorun olmamalı bence de takmaHava sıcak
Herkes terliyor
Herkesin kıyafetinde iz çıkıyor
Çok normal
Kokmadıktan sonra normal değil mi sizce de?
Kafanıza takmamayı deneseniz?