Başımın belası ter..

Çok utanarak bir şey diyeceğim:D
Koltuklarına günlük ped koy. o ilk sayfadaki gibi bir öneri yani. tişörtün koltuk altlarına görünmicek şekilde yapıştır. Çok ince beyazlarda belli oluyor ama onda koyma.
Mantıksız olsa da işe yarıyor.

Çok utanarak bir şey diyeceğim:KK70:
Koltuklarına günlük ped koy. o ilk sayfadaki gibi bir öneri yani. tişörtün koltuk altlarına görünmicek şekilde yapıştır. Çok ince beyazlarda belli oluyor ama onda koyma.
Mantıksız olsa da işe yarıyor.

Valla hiç de mantıksız değil. Aklıma gelmedi değil aslında da t shirt veya body nin kolu çok kısa olursa zor sadece :)

Selam hatunlar
Başlıktan anlaşılacağı üzere terlemekten çok çekiyorum. Bölge: koltuk altım :olamaz:
Tabi ki hava sıcak çok doğal ve olması gereken bir şey ama düşünsenize üstünüzde açık renk t-shirt ve koltuk altınızda kabak gibi nem haresi :bicak:
Asla ter kokusu olmaz. Duşumu falan düzenli alırım. Şu sıralar hamile olduğum için ter önleyici stick falan da kullanamıyorum içerisinde paraben var diye basit bir roll on kullanabiliyorum sadece.
Ayrıca belirteyim kıl problemimi de lazerle çözmüştüm hiç yok.
Şimdi ve ileride kullanabileceğim bir yöntem var mıdır?

Hamileyken bişey yapamazsınız. Koltukaltı pedi kullanmak dışında.

Aşırı terlemesi olmayan insanlar bizi anlamaz. O yüzden herkes terliyor diyenlere çok kulak asmayın. Evet herkes terliyor ama bizim kadar değil.

Ben medikal roll on kullanıyorum. İşe yarıyor kullandığım süre boyunca. Yazın kurtarıcım oluyor diyebilirim. Hamileyken kullanılmaz muhtemelen ama yine de bir doktorunuza danışın.

Esasen siz terden değil görünmesinden şikayetçisiniz koltuk altı olmayan giysi giyseniz yani yarım kollu değil de askılı

Yani o ıslanacak yeri azalsa şu hamilelik döneminde ürün kullanamadığınız için bir çözüm olur mu acaba

Hamileyken bişey yapamazsınız. Koltukaltı pedi kullanmak dışında.

Aşırı terlemesi olmayan insanlar bizi anlamaz. O yüzden herkes terliyor diyenlere çok kulak asmayın. Evet herkes terliyor ama bizim kadar değil.

Ben medikal roll on kullanıyorum. İşe yarıyor kullandığım süre boyunca. Yazın kurtarıcım oluyor diyebilirim. Hamileyken kullanılmaz muhtemelen ama yine de bir doktorunuza danışın.

Kollar aşağıdayken bile görünen o durumdan kim rahatsız olmaz zaten bilmem? Hiç ağır iş yapmadığım halde öyle görünmekten ben rahatsız oluyorum şahsen.
Bugün öğlene kadar çalışıyorum ve şu saate kadar 3 defa lavaboda fanda kuruttum.

Duştan sonra koltukaltına karbonat sürebilirsin

Koku yok demişsşn ama hafifte olsa bardır onun içinde bebek pudrası sürebilirsin

Koltuk altı için karbonat ve bebek pudrasını karıştırıp sürebilirsin. Siyahlarda biraz sıkıntı oluyor ama diğer renklerde sorun olmadı hiç. Karbonat kokuyu önlüyor, pudrada nemini alıyor.

Deneyeceğim teşekkürler.

Esasen siz terden değil görünmesinden şikayetçisiniz koltuk altı olmayan giysi giyseniz yani yarım kollu değil de askılı

Yani o ıslanacak yeri azalsa şu hamilelik döneminde ürün kullanamadığınız için bir çözüm olur mu acaba

Askılı veya kolsuz giydiğimde rahatım zaten ama şirkette falan askılı giyemiyorum. Sadece tatilde giyerim ince askılı.
Giyim şeklim en fazla kolsuzdur.

Selam hatunlar
Başlıktan anlaşılacağı üzere terlemekten çok çekiyorum. Bölge: koltuk altım :olamaz:
Tabi ki hava sıcak çok doğal ve olması gereken bir şey ama düşünsenize üstünüzde açık renk t-shirt ve koltuk altınızda kabak gibi nem haresi :bicak:
Asla ter kokusu olmaz. Duşumu falan düzenli alırım. Şu sıralar hamile olduğum için ter önleyici stick falan da kullanamıyorum içerisinde paraben var diye basit bir roll on kullanabiliyorum sadece.
Ayrıca belirteyim kıl problemimi de lazerle çözmüştüm hiç yok.
Şimdi ve ileride kullanabileceğim bir yöntem var mıdır?

sizin kullandiginiz roll on un icerigi temiz mi ki stick kullanmiyorum diyorsunuz. Temiz icerikli organik olanlari var bulabilirseniz alin markasi:
Schmidt's

İnsanız normal.
Bu kadar kafanıza takmayın, her gün duş ve bol bol su içerseniz kafi...

@Has nicktir okudum biraz hamileyken kullanıma uygun değil gibi. Sonraki çözüm bu bence.

Nasıl etki ettiğini anlamadım ama. 1-2 hafta sonra azaltın yazıyor. Ter bezlerini mi kurutuyor yani?
Canım zaten sürekli kullanmıyosun bana ilk günden etki etti, bi doktora danış istersen. Bi süre sonra yeniden terlemeye başlıyosun o zaman tekrar sürüyosun. Nette çok kullanıcı yorumu var bi oku derim.

Bende de surekli koku alma takintisi var:( zaten hamile kalmadan once de nefret ederdim terlemekten hatta ter kokmak fobimdi bu yuzden cesit cesit deodorant parfum sikardim gece yatarken bile. Hamileligin ilk 3 ayinda deodorant ve parfumu giysimin ustune sıktım bir sekilde idare etmeye calistim ama simdi dayanamiyorum ve deodorant kullaniyorum yoksa kendimden igreniyorum surekli kokuyormusum gibi geliyor. Umarim bu takintim bebegime zarar vermez:KK42:

Bende lazer yaptırdıktan sonra asırı ter oluyordu ıslak ıslak hamileliktw daha bi terlemistim ama simdi o kadar deil terlemek iyidir derler siz sık sık tsort degistirin ben yanıma yedek tsort alırım yazları bi yere giderken birde lavaboda koltuk altınızı sabunla yıkayabilrsiniz biraz önlüyor

Back
X